Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak jak bando, já už mam odpracováno a teď budu do večera jen lenošit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 V hospodě jsi...já mám k obýdku karboše...ale nedáááááááááááám ..jak jde o jídlo jsem lakomej Neva začínám kout pikle, asi jako že dojdu těch 500m (možná mín) do nejlepší pizzerky co v Brně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 čau Dádo..jakej byl večerní "srazík"? Ahojky žanet. Musím uznat, že parádička kdybych nebyl tak nemocnej.. tak byl ještě lepší a 4 lidi snad jsou sraz Zase se ze mě dělala prdel, ale co, já si už zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Dado : chtel sem se voptat co novyyho ale jak to tak ctu tak nic vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Já si teď dávám skvělý gulášek. Potom budu vařit kafe,dáte si nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Dado : chtel sem se voptat co novyyho ale jak to tak ctu tak nic vid Ani ne, kocovinka se nedostavila, takže luxus.. Asi smrknu jestli tu je něco na jídlo a kdyžtak půjdu hají no.. a kopupím si něco po cestě na MC NOvého max to, že se asi "smířím" s tou pokutou a hotovka, niž to asi neuhraju.. ale když sem tedka četl vlákno co tu psal jeden borec, tak mě to akorát nasere ale neudělám nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 [No tak todle halt budes muset vzit odzacatku nejak sem to nepobral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak jak bando, já už mam odpracováno a teď budu do večera jen lenošit to si jen myslíš...herečka něco vymyslí..neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Já si teď dávám skvělý gulášek. Potom budu vařit kafe,dáte si nekdo? NESCAFÉ....4 cukříky .....bez mlíka Editováno: 19. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Už vymyslela, je u nas tchyně na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Už vymyslela, je u nas tchyně na noc TAKŽE TROJKA...JO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 TAKŽE TROJKA...JO Spíííš bitka :blbec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 a míra uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jé trojka s tchýní,to byl vždycky můj sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak tak ... to tak to si odpocines zas az v praci oc ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jé trojka s tchýní,to byl vždycky můj sen Ty ses tu nejakej novej ne ??? Ale dost zvracenej ( sem zapadneš ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 nazdar klucíííí a holkóóóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jé trojka s tchýní,to byl vždycky můj sen další úchyl do party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 nazdar klucíííí a holkóóóóó Bacha je tu MOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ale náš a hooooooooooooodnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 HAHA, Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 díky Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no no Standiku : prvne bych te rad pozdravil a zadruhe nevim jestli si postrehnul , to posrany plexi samostatne neprodavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 HAHA, Ahoj Stando koukám, že máš Míro po žížalkách co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.