Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Woe,pišu, že má vyndávací zuby Tak ti tu kouli aspoň nepoškráábe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Woe,pišu, že má vyndávací zuby Takže večer Ti to udělá na kapříka...pocumlá-požužlá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Stando,mrkni do bazaru, teď tam odpovídal jeden manij na řadici paku ,a porušil tím několik pravidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Viděl bych to nějak takhle ( omluvte malířské umění ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 a ušetří..tchýně zatlačí..jen aby se udržela z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Woe,pišu, že má vyndávací zuby hmm tak to by mohl být slušnej orálek :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 takze?? No radši pomlíčm nebo by jste si mohli o mě myslet různý věci lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ja myslim ze uz to muzes jen vylepsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kurnik hoší,co mate furt s tym oralem? Jak chcete, tak ja vam ji pujčim Ja s ni nic mit nemůzu, bo jak by zjistila,jak jsem dobry, tak by už neodjela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kurnik hoší,co mate furt s tym oralem? Jak chcete, tak ja vam ji pujčim Ja s ni nic mit nemůzu, bo jak by zjistila,jak jsem dobry, tak by už neodjela Tak na to bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 máš-li tažný..ať se zakousne do koule...ne Tvojí ale do tažnýho Woe,pišu, že má vyndávací zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Pitrys, ty to maš nejblíž, tak ti ju tam šoupnu . Budeš takový testovací jezdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak teď nevím kdo bude větší chudák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Pitrys, ty to maš nejblíž, tak ti ju tam šoupnu . Budeš takový testovací jezdec Neblbni čéče,chceš mě zabít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 zabít ne, ale potrápit jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jestli nemá míry 90-60-40 tak si ji nech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 zabít ne, ale potrápit jo A koukej se snažit , ať nám neuděláš vostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma. Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije, ale šváb promluví lidským hlasem: "Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou se Ti odvděčím.." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze služební cesty... panika vrcholí ........znovu se, ale objeví šváb a povídá: Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit. Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel. Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka, zataháš za svůj penis dvakrát." Chlap poslechne, zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába. Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne. Za chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit. Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovu a zase nic, ještě jednou - nic, po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis........ Náhle se ozve hlas: Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě, ale ještě tady onanujete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jestli nemá míry 90-60-40 tak si ji nech tyhle míry ti udělá jako víno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma. Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije, ale šváb promluví lidským hlasem: "Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou se Ti odvděčím.." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze služební cesty... panika vrcholí ........znovu se, ale objeví šváb a povídá: Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit. Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel. Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka, zataháš za svůj penis dvakrát." Chlap poslechne, zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába. Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne. Za chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit. Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovu a zase nic, ještě jednou - nic, po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis........ Náhle se ozve hlas: Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě, ale ještě tady onanujete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak já mizím,koho neuvidím přes sobotu a neděli-hezký víkendík přeju,mějte se fain.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 čau a hezký víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Pitrys, ty to maš nejblíž, tak ti ju tam šoupnu . Budeš takový testovací jezdec tak já se dobrovolně hlásím jako test pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak já mizím,koho neuvidím přes sobotu a neděli-hezký víkendík přeju,mějte se fain.. A kapmpak jdete mladá paní?? někam na ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak já se dobrovolně hlásím jako test pilot Pán rád adrenalinový sporty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.