Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Woe,pišu, že má vyndávací zuby

Tak ti tu kouli aspoň nepoškráábe :)

• Autor

Takže večer Ti to udělá na kapříka...pocumlá-požužlá... :smich::smich::smich:

Stando,mrkni do bazaru, teď tam odpovídal jeden manij na řadici paku ,a porušil tím několik pravidel

Viděl bych to nějak takhle ( omluvte malířské umění )

post-29106-1245412163_thumb.jpg

• Autor

a ušetří..tchýně zatlačí..jen aby se udržela z kopce :)

hmm tak to by mohl být slušnej orálek :smich: :smich: :smich: :smich: :palec2:

takze?? ;)

No radši pomlíčm nebo by jste si mohli o mě myslet různý věci lol lol lol

Ja myslim ze uz to muzes jen vylepsit :)

Kurnik hoší,co mate furt s tym oralem? Jak chcete, tak ja vam ji pujčim :) Ja s ni nic mit nemůzu, bo jak by zjistila,jak jsem dobry, tak by už neodjela :p

Kurnik hoší,co mate furt s tym oralem? Jak chcete, tak ja vam ji pujčim :) Ja s ni nic mit nemůzu, bo jak by zjistila,jak jsem dobry, tak by už neodjela :p

Tak na to bacha :smich::smich:

máš-li tažný..ať se zakousne do koule...ne Tvojí ale do tažnýho :smich::smich:

:smich::smich::smich::smich:

Pitrys, ty to maš nejblíž, tak ti ju tam šoupnu . Budeš takový testovací jezdec ;)

Pitrys, ty to maš nejblíž, tak ti ju tam šoupnu . Budeš takový testovací jezdec ;)

Neblbni čéče,chceš mě zabít? :smich::smich:

Jestli nemá míry 90-60-40 tak si ji nech :smich:

zabít ne, ale potrápit jo :smich:

A koukej se snažit , ať nám neuděláš vostudu :)

Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma. Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije, ale šváb promluví lidským hlasem: "Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou se Ti odvděčím.." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze služební cesty... panika vrcholí ........znovu se, ale objeví šváb a povídá: Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit. Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel.

Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka, zataháš za svůj penis dvakrát." Chlap poslechne, zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába. Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne. Za chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit. Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovu a zase nic, ještě jednou - nic, po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis........ Náhle se ozve hlas:

Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě, ale ještě tady onanujete!

:smich:

Jestli nemá míry 90-60-40 tak si ji nech :smich:

tyhle míry ti udělá jako víno :smich:

Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma. Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije, ale šváb promluví lidským hlasem: "Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou se Ti odvděčím.." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze služební cesty... panika vrcholí ........znovu se, ale objeví šváb a povídá: Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit. Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel.

Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka, zataháš za svůj penis dvakrát." Chlap poslechne, zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába. Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne. Za chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit. Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovu a zase nic, ještě jednou - nic, po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis........ Náhle se ozve hlas:

Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě, ale ještě tady onanujete!

:smich:

:palec2::smich::smich::smich:

:kol-121: tak já mizím,koho neuvidím přes sobotu a neděli-hezký víkendík přeju,mějte se fain.. kol117:kol-31:

tak já se dobrovolně hlásím jako test pilot :smich:

:kol-121: tak já mizím,koho neuvidím přes sobotu a neděli-hezký víkendík přeju,mějte se fain.. kol117:kol-31:

A kapmpak jdete mladá paní?? někam na :prc: ??? :smich:

tak já se dobrovolně hlásím jako test pilot :smich:

Pán rád adrenalinový sporty ? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.