Duben 30, 200916 r no nahodím, ale mohu tě uklidnit, nic přemrštěného to nebude....nemáš třeba něco výměnou?
Duben 30, 200916 r asi nic co by te mohlo zajimat... , zlata felcka - tam se prehodilo sklíčko a mazalo se dál
Duben 30, 200916 r OK, no nějak to vymyslíme, budu o mooooooc levnější než ve škodovce:) ...přitom ta moje mlhovka je origo:)
Duben 30, 200916 r Autor tak jak se Vám maká....je před prodlouženým víkendem...no paráda...a to mám ještě v po taky volno :-)
Duben 30, 200916 r maká se blbě, páč musím zvladnout práci na 5 dnů za dny 4 a ke všemu uzávěrka strýho měsíce...tudíž nic moc:(
Duben 30, 200916 r Autor Taky dělám vejplaty a uzávěrky...ale když je člověk šikukla jako já...jde to samo.....stačí pár čísel naházet do tabulky a excel udělá zbytek :-)......akorát to počasí stojí za prd....je tu zataženo a chladno....ale víkend se má vyjasnit...
Duben 30, 200916 r Tady se to celkem trha , tak snad bude vecer klidek... uz nam hasici staveli hranici tak bych nerad aby zvlhla
Duben 30, 200916 r Autor no dobrý ohýnek to bude...a bude ve zprávách, že jste podpálili půl republiky:-)
Duben 30, 200916 r tjn, no jo porad v praci ... tak ale dunu 2 sem uz dohral tak coz tady na tom pracovnim kompu
Duben 30, 200916 r Autor týýý voe koukám že to tu není mrtvý..tak v tom případě zdravím Everse a Marka á Kadaňskej "opilec" k nám zavítal
Duben 30, 200916 r mi to bylo hnedka jasný jak jsi napsal že z nudy paříš...navíc stařičkou klasiku, která je snad na každym pracovnim PC si mě úplně vrátil vzpomínky na hodiny prosezený u PC s Doomem a Wollfensteinem - kua to byl orgasmus pixelů na monitoru já naštěstí dnes volno, ale úplně vyplivanej - před chvilkou u nás vylezlo slunko, tak to vidím na nějakou sportovní aktivitu
Duben 30, 200916 r ještě že to je v uvozovkách Máro, jináč bych si snad musel otevřít lahváče taky makáme?
Duben 30, 200916 r Tady uz oskarek taky leze.... tak to sand na vecir klapne.... orgie pixelu joj to byly casy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.