Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak potom neni co řešit :)

tak pak nahod kolik by sis představoval

no nahodím, ale mohu tě uklidnit, nic přemrštěného to nebude....nemáš třeba něco výměnou?

asi nic co by te mohlo zajimat... , zlata felcka - tam se prehodilo sklíčko a mazalo se dál :)

OK, no nějak to vymyslíme, budu o mooooooc levnější než ve škodovce:) ...přitom ta moje mlhovka je origo:)

Určitě se nějak domluvime, dik

Lukky nevíš o nějakym solidním lakýrovi ??

Jirko nevím

• Autor

tak jak se Vám maká....je před prodlouženým víkendem...no paráda...a to mám ještě v po taky volno :-)

maká se blbě, páč musím zvladnout práci na 5 dnů za dny 4 a ke všemu uzávěrka strýho měsíce...tudíž nic moc:(

Marku me vyborne .) ... nic tu neni tak akorat surfim :)

• Autor

Taky dělám vejplaty a uzávěrky...ale když je člověk šikukla jako já...jde to samo.....stačí pár čísel naházet do tabulky a excel udělá zbytek :-)......akorát to počasí stojí za prd....je tu zataženo a chladno....ale víkend se má vyjasnit...

Tady se to celkem trha , tak snad bude vecer klidek... uz nam hasici staveli hranici tak bych nerad aby zvlhla :)

• Autor

tak vytáhneš truchu N95 z nádrže :-)

Dobrej nápad ,

post-29106-1241083491_thumb.jpg

bral sem to rano z auta :) Asi bych byl bez benzinu :smich: :smich:

dobrá fatra :palec2: ...to bude fajrák že i ty čarodějnice utečou lol

• Autor

no dobrý ohýnek to bude...a bude ve zprávách, že jste podpálili půl republiky:-)

Tak tak :) spon bude klid :)

týýý voe koukám že to tu není mrtvý..tak v tom případě zdravím Everse a Marka -_-

Ahoj ahoj, no ja uz z nudy zacal mastit Settlers :)

ty jsi v práci viď? :smich: ty jo Settlers to už je celkem muzíjní kousek ne :)

tjn, no jo porad v praci ... :) tak ale dunu 2 sem uz dohral tak coz tady na tom pracovnim kompu :)

• Autor
týýý voe koukám že to tu není mrtvý..tak v tom případě zdravím Everse a Marka -_-

á Kadaňskej "opilec" k nám zavítal :smich:

mi to bylo hnedka jasný jak jsi napsal že z nudy paříš...navíc stařičkou klasiku, která je snad na každym pracovnim PC :) si mě úplně vrátil vzpomínky na hodiny prosezený u PC s Doomem a Wollfensteinem - kua to byl orgasmus pixelů na monitoru lol já naštěstí dnes volno, ale úplně vyplivanej - před chvilkou u nás vylezlo slunko, tak to vidím na nějakou sportovní aktivitu

ještě že to je v uvozovkách Máro, jináč bych si snad musel otevřít lahváče :smich: taky makáme?

Tady uz oskarek taky leze.... tak to sand na vecir klapne....

orgie pixelu joj to byly casy :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.