Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 čau Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ahoj Romane Stando, něco pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 to je dobrý, jak jsi to udělal. přeháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Nijak je to origo znak, co se dával na 1,2 akorát jsem to meřil a je o necely cm menší , ale si myslím, že to ani neva Jiač fotky z dnešního srazíku http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1217950 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 a ty ho máš takhle černobílej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Já ne, ale budo ho mít, na sraziku jsem se domluvil s jedním kamarádem, že mi ho pošle A jinač Stando, je to orginál z vyroby, tak by neměl byt problém ho koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 teď jde o to, jestli ho ještě prodávají, jestli už není nahrazen novým pokud by měl ještě jeden, tak by se mi hodil do sbírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Má jen jeden a ten mi dá ze svojeho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak to já si vymyslím nějaký extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jsem nějakej mrtvej po akci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 copak,copak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Akce: brněnská knajpa...do 3 do rána vzhuru a chrápání v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Stando...máš něco proti červený????????????????? Pošlu na Tebe sporťáka a ten Ti už VUMLEM domluví..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Ti říkám , neser mě Tak co chip...už jsi to předělal na RS - a ten kryt motoru se znakem..hmmmmmmmmm.....teď budeš rychlý Woody co Editováno: 21. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Jsem měl radost, že tě vidím, ale po přečtení příspěvku Ti říkám, neser mě A nemám tě rád Editováno: 21. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 klídek Míro....já Tě rád vidím...a doufám, že s chipu máč radost...to je jen malé špičkování.... tak Z EDITUJ PŘÍSPĚVEK...NA : MÁM TĚ RÁD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jinač a ten dekl není můj, já to mám bez něj. Jen jsem Standovi ukazoval ten černý znak co shání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 KOLIK STÁL ČIP.......JESTLI TO NEJNI TAJNÝ..NECHCI PROJELZÁT TO VLÁKNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 3000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no a stojí ty prachy vůbec za to???????????? Má to nějakej opravdovej přínos a smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Nejlepší na tom je, že jeden přijel až z Brna a už neodjel , p.Janda mu to čipnul a nenastartoval, tak jel s kolegou domu a večer ho pry p.Janda vyzvedne a pojedou to zkusit zprovoznit . P. Janda musel odjet, tak to neměl čas spravit a tak se na to vrhne večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hello mistr Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Nejlepší na tom je, že jeden přijel až z Brna a už neodjel , p.Janda mu to čipnul a nenastartoval, tak jel s kolegou domu a večer ho pry p.Janda vyzvedne a pojedou to zkusit zprovoznit . P. Janda musel odjet, tak to neměl čas spravit a tak se na to vrhne večer tak to je dobrý ......sorry ale nic pro mě......to je pech..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hello mistr Marek Helou.....Romane...koukal jsi na náš sraz z Kibim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no a stojí ty prachy vůbec za to???????????? Má to nějakej opravdovej přínos a smysl? No, ono to stojí normálně 5200 kč, a smysl? No, auto se tak netřepe, hodně se to zklidnílo a po přidání plynu tam není taková díra, hned to jde do otáček ale co se tyče výkonu, tak je to nic moc, co bys taky chtěl z té 40 kw dostat, že. Ale je to jako poznat, že je to silnější, jde to rychleji do otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.