Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Aha..takže podle mě...jen podle mě zbytečně vyhozený prach...já bych to nedělal....ale když to máš ať Tě to těší a nic si Ti s tím nestane....viz ten kolega co neojdel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tady nějaké fota, nevím, jedstli ses díval http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1217950 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Aha..takže podle mě...jen podle mě zbytečně vyhozený prach...já bych to nedělal....ale když to máš ať Tě to těší a nic si Ti s tím nestane....viz ten kolega co neojdel.... Tak jako když si to vemeš, tak každý čip jsou vyhozené prachy , ale víš jak tady to je forum o autech, tak každý chce to nej jo a pry by měla jít spotřeba o cca 0,5 dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Ty woé to dělal na ulici....to nemá nějakou dílnu nebo co....nehaním ho ani jeho práci, ale takhle venku??? Editováno: 21. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Musím vevenčit psa a pak odvézt herečku do práce...a večer hlídám..tak uvidím, kdy se zastavím na jedno...mějte se zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ty woé to dělal na ulici....to nemá nějakou dílnu nebo co....nehaním ho ani jeho práci, ale takhle venku??? Byli jsme u jednoho v dílně, jinač má garáž v Bolce, nevím, jak bysne tam všichni jeli A navíc, on ti jen nahraje novy softwér přes noťas viz moje fota a jinač to byl pan http://www.cimbu.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Helou.....Romane...koukal jsi na náš sraz z Kibim? Jojo,díval-pěkně naleštěny autička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zdárek všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Nejlepší na tom je, že jeden přijel až z Brna a už neodjel , p.Janda mu to čipnul a nenastartoval, tak jel s kolegou domu a večer ho pry p.Janda vyzvedne a pojedou to zkusit zprovoznit . P. Janda musel odjet, tak to neměl čas spravit a tak se na to vrhne večer hmm tak to je tedy síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jojo,díval-pěkně naleštěny autička! Prej naleštěný... ..ale když umíš fotit......nemusíš auto mejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tys to leštil v Photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) nene jen dal pryč RZ...ale červenou ani nemusíš mejt aby byla super a lesklá Editováno: 21. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ty woe, to je nuda, nahoď nějaké téma,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nemám moc čas...hlídám malou..herečka je v práci tak sem tam odběhnu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak ji dej spát, naše už leží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Elda chodí až ve 20h....pomalu stejně jako Ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ok, 6 min na tebe počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Marku: tak co mladá?Spokojená s fotákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jo je, ale pořád neví od koho je .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 To nevadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 neboj řeknu jí to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Dnes tu byl Rosta a navečer Jarda a zázemi narozenin se jim libilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no tak jak taky jinak že Romane......já se těším jako malej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Máš na co! Akorát ten stan budeme stavět v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.