Červen 22, 200916 r To by mě je.lo, o vikendu jak jsem byl v práci, tak tu nebyla ani noha a teď doma, tolik roboty a tu tolik lidí
Červen 22, 200916 r Víte, co je nejhorší láska? Hovězí. To jsi nadrženej jako bejk, čekáš tam jako vůl a ta kráva nepřijde. ze života
Červen 22, 200916 r Víte, co je nejhorší láska? Hovězí. To jsi nadrženej jako bejk, čekáš tam jako vůl a ta kráva nepřijde. ze života
Červen 22, 200916 r Víte, co je nejhorší láska? Hovězí. To jsi nadrženej jako bejk, čekáš tam jako vůl a ta kráva nepřijde. ze života Pitrys, to je dost dobré
Červen 22, 200916 r Sedí MR.Zajíc v lese na pařezu,popíjí mrkvovou šťávičku a honí si ocásek.Jde kolem liška a ptá se ho.Co to děláš?
Červen 22, 200916 r Příjde cikán do útulku, že by chtěl pejska. A paní se ho ptá" A jak velkého byste chtěl? " cikán na to : " Já nevím, tak pro 4 osoby "
Červen 22, 200916 r Tak vás tu po delší době zdravím, trávil jsem pár pracovních týdnů v číně, a na hodně dlouho mi to stačilo. hlavně zlatá česká kuchyně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.