Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 mi to bylo hnedka jasný jak jsi napsal že z nudy paříš...navíc stařičkou klasiku, která je snad na každym pracovnim PC si mě úplně vrátil vzpomínky na hodiny prosezený u PC s Doomem a Wollfensteinem - kua to byl orgasmus pixelů na monitoru já naštěstí dnes volno, ale úplně vyplivanej - před chvilkou u nás vylezlo slunko, tak to vidím na nějakou sportovní aktivitu s.r na sport a pojď chlastat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Evers: co se chystá na večír, taky sportovní vyžití? Marek: mám zaůtočit na správnou životosprávu jo? čoveče já to vidím tak, že si zasportuju = in-line pěkně na pohodu a pak si dám zasloužený pivko - za odměnu chápej me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no je to těžký pochopit, ale snažím se..mám na to cellý odpuledne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jóo na večer se chystá zvedání zatěže - počítam že budu cvičit s půlkilama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já mám doma tupláček..a to je potomtíha :-)..no nic valím domů z práce..čus chlapcí..večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Kluci: pojdte prosím dát svůj hlas do mé ankety http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4550 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 je to tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to budou rikat nasi vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marek: děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Romane: odhlasováno, snad to tak dopadne Evers a Marek: tak se chlapci večer nepřemožte s tou zátěží, ono půl kyla ale často za sebou je sviňa - i když co to melu, to je pravidelnej trenink miznu kluci zasportit...ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Měj se ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jendo: díky.Bude to boj a já to vidim bledě...bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marek a Evers: udělejte mi radost a vložte sem ke mě do vlákna svoje fotečky.Prosím prosím!!! Když budete objednávat ode mě nějakou výpočetní techniku tak dostanete ode mě pěknou slevičku.Plati? Tady je to vlákno: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 7. strana dedku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak prdelko moje!!! Mužeš tam dát ještě třeba nějakou ne? Třeba ze včerejšího srazu.No ták! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tak ja neco vylovim a strcim ti to tam ju ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak to budeš moc hodnej.Beru to jako dárek k mým narozkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Kluci: pojdte prosím dát svůj hlas do mé ankety http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4550 to jste vlastenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 čau JIrko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 zdravím pánové!!!! nějak se dneska nemůžu nastartovat....a to za chvíli zase letim robotit.....kurna herečka v praci a doma nic na sporaku to je hruza. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 odcházím domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ja bych se taky smal kdybych měl plny břicho,ale po dvou gumovych rohlicích sem trochu rozladěnej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) rozved se s ní...to je hroza jak Te trápí a ublizuje Ti...a to jeste tchýne Te terorizuje zase psychycky....ráco....utíííkej..... a jsem zase tadýýýýýýýý Editováno: 30. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.