Červen 22, 200916 r Tak vás tu po delší době zdravím, trávil jsem pár pracovních týdnů v číně, a na hodně dlouho mi to stačilo. hlavně zlatá česká kuchyně Čína jo?? fotečky asi nejsou viď..jinak ahoj,tebe ještrě neznám
Červen 22, 200916 r to sem se zase v patek nasral : volali ze servistu ze prej je to palivem .... naštěstí pak volal znova : že prej je to vstrikovani ( nevim jestli si delaj srandu nebo to proste zkousej ) --- tak sem se nasral jeste vic ... pac to bylo prvni co sem jim rek at zkontrolujou fakt... dementi
Červen 22, 200916 r Ahooj žando, Co u tebe nového ?? kde jsou všichni?Ondra,Marek.. ..u mě celkem nic co nestojí ani za řeč
Červen 22, 200916 r Autor to sem se zase v patek nasral : volali ze servistu ze prej je to palivem .... naštěstí pak volal znova : že prej je to vstrikovani ( nevim jestli si delaj srandu nebo to proste zkousej ) --- tak sem se nasral jeste vic ... pac to bylo prvni co sem jim rek at zkontrolujou fakt... dementi POKUD MŮŽU RADIT.....ZMĚŇ SERVIS.... A TO CO NEJDŘÍV.....
Červen 22, 200916 r jojo servisy,jak chceš koupit tak jsou jak miliusi a pak se starej.Já furt říkám-co si nezrobím sám,nemám
Červen 22, 200916 r No to asi jo... spis ted nevim kam patrim clen skodahome , takze sem ... jestli ale vsichni plachnete tam , tak co tu budu sam delat??
Červen 22, 200916 r Taky mě to sere, oni se hádájí a my budem lítat sem a tam, tak to bylo pěkně po hromadě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.