cerrtinka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak vás tu po delší době zdravím, trávil jsem pár pracovních týdnů v číně, a na hodně dlouho mi to stačilo. hlavně zlatá česká kuchyně Čína jo?? fotečky asi nejsou viď..jinak ahoj,tebe ještrě neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to sem se zase v patek nasral : volali ze servistu ze prej je to palivem .... naštěstí pak volal znova : že prej je to vstrikovani ( nevim jestli si delaj srandu nebo to proste zkousej ) --- tak sem se nasral jeste vic ... pac to bylo prvni co sem jim rek at zkontrolujou fakt... dementi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ahooj žando, Co u tebe nového ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ahooj žando, Co u tebe nového ?? kde jsou všichni?Ondra,Marek.. ..u mě celkem nic co nestojí ani za řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nevim asi to zatahli ... makat se nikomu nechce ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jsem zde bando jedna nevycválaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to sem se zase v patek nasral : volali ze servistu ze prej je to palivem .... naštěstí pak volal znova : že prej je to vstrikovani ( nevim jestli si delaj srandu nebo to proste zkousej ) --- tak sem se nasral jeste vic ... pac to bylo prvni co sem jim rek at zkontrolujou fakt... dementi POKUD MŮŽU RADIT.....ZMĚŇ SERVIS.... A TO CO NEJDŘÍV..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Míro byl jsem o minutu rychlejší...s tím mirdoubrabencem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nojo, forum se nám rozdělilo a já nestíhám na obě strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nojo, forum se nám rozdělilo a já nestíhám na obě strany Sem o něco přisel ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jojo servisy,jak chceš koupit tak jsou jak miliusi a pak se starej.Já furt říkám-co si nezrobím sám,nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nojo, forum se nám rozdělilo a já nestíhám na obě strany proto pomáhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nojo, forum se nám rozdělilo a já nestíhám na obě strany kam jako ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak co je ?? Se nám nic neřekne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nečteě, tak nevíš http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69766 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 no hezky pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak to se dalo čekat.......logické vústění sporu...olin&vittorio.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No to asi jo... spis ted nevim kam patrim clen skodahome , takze sem ... jestli ale vsichni plachnete tam , tak co tu budu sam delat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já budu věrnej..zde.....ale i k nim se sem tam podívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Taky mě to sere, oni se hádájí a my budem lítat sem a tam, tak to bylo pěkně po hromadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale já jsem FII...taže Octa bude jen sem tam okrajově.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale zase proč se registrovat do OC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 valím domůůů...čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No nejvic to odnesou nevinni lide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale zase proč se registrovat do OC.... Protože nekteří kamarádi odešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.