Červen 22, 200916 r Se dívám, že taky skáčeš , mě by z toho jebklo, jak male děcka! Já nevím co mají furt za problémy, mi se tohle forum líbí , co ty na to?
Červen 22, 200916 r Se dívám, že taky skáčeš , mě by z toho jebklo, jak male děcka! Já nevím co mají furt za problémy, mi se tohle forum líbí , co ty na to? Taky mi to mrda ... budu litat jako kokot abych hledal kde kdo ...
Červen 22, 200916 r Já zůstávám tady o ničem jiném nevím http://forum.octaviaclub.cz už víš vole tak se rozhodni ))
Červen 22, 200916 r už víš vole tak se rozhodni )) Já jsem rozhodlej ne.. nechci nikam migrovat nebo dělat novouregistraci atd.. Jako věděl jsem moc dobře o co jde vím, že k tomu jednou muselo dojít atd.. ale kašlu na to (doslova)
Červen 22, 200916 r Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to?
Červen 22, 200916 r Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? Tobě jebe z rána? lol
Červen 22, 200916 r Ten tvuj osobitej humor nejak nepobírám ? tohle bylo na ty dva červený, co před 2 stránkama mi vyhrožovali
Červen 22, 200916 r Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? A žlutý nééé jo ?? Seš rasista Dado : to vim... jako kdy to vzniklo me zajimalo ( OC forum )
Červen 22, 200916 r Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? souhlasí. nás modrejch je tady víc, takže zabíráme toto fórum a ostatní si založte svoje
Červen 22, 200916 r Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté Jako furt mi to hlava nebere, proč?
Červen 22, 200916 r Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté Jako furt mi to hlava nebere, proč? žlutá se zamítá. je jich tady málo, budou se muset k někomu přidat edit: pořád lepší, než kdyby chtěl černý
Červen 22, 200916 r čaute dacánci kluci kdo zdrhá do oktávia fora?nebo to hodláte dělat tady i tam??? já myslím že moc nás fabiatiků a rommáků tam nepůjde...co na to vy??
Červen 22, 200916 r Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté Jako furt mi to hlava nebere, proč? Ber to pozitivne , bude vic srazu OC a SH atd ) můůžeš vozit jako debil na zadnim skle vic samolepek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.