Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Se dívám, že taky skáčeš :smich: , mě by z toho jebklo, jak male děcka! Já nevím co mají furt za problémy, mi se tohle forum líbí , co ty na to?

Taky mi to mrda ... budu litat jako kokot abych hledal kde kdo ... :(

Vloženo
už víš vole :) tak se rozhodni :)))

Já jsem rozhodlej ne.. nechci nikam migrovat nebo dělat novouregistraci atd..

Jako věděl jsem moc dobře o co jde lol vím, že k tomu jednou muselo dojít atd.. ale kašlu na to (doslova) :feve:

Vloženo
Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? :smich:

A žlutý nééé jo ?? Seš rasista :)

Dado : to vim... jako kdy to vzniklo me zajimalo ( OC forum )

Vloženo
Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? :smich:

souhlasí. nás modrejch je tady víc, takže zabíráme toto fórum a ostatní si založte svoje :smich::smich:

Vloženo

Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté :feve: Jako furt mi to hlava nebere, proč?

Vloženo
Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté :feve: Jako furt mi to hlava nebere, proč?

žlutá se zamítá. je jich tady málo, budou se muset k někomu přidat :smich:

edit: pořád lepší, než kdyby chtěl černý :smich:

Vloženo

čaute dacánci lol kluci kdo zdrhá do oktávia fora?nebo to hodláte dělat tady i tam??? :palec2: já myslím že moc nás fabiatiků a rommáků tam nepůjde...co na to vy??

Vloženo

Ber to pozitivne , bude vic srazu :) OC a SH atd :)) můůžeš vozit jako debil na zadnim skle vic samolepek :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...