Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A bude hur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Se dívám, že taky skáčeš , mě by z toho jebklo, jak male děcka! Já nevím co mají furt za problémy, mi se tohle forum líbí , co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 čao všem Ajoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Se dívám, že taky skáčeš , mě by z toho jebklo, jak male děcka! Já nevím co mají furt za problémy, mi se tohle forum líbí , co ty na to? Taky mi to mrda ... budu litat jako kokot abych hledal kde kdo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já zůstávám tady o ničem jiném nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já zůstávám tady o ničem jiném nevím http://forum.octaviaclub.cz už víš vole tak se rozhodni )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak Ondra se nám teprve ted vzbudil.. tady měl někdo náročnej víkend asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No tak uz aby dovalil , muze povidat prehanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 už víš vole tak se rozhodni )) Já jsem rozhodlej ne.. nechci nikam migrovat nebo dělat novouregistraci atd.. Jako věděl jsem moc dobře o co jde vím, že k tomu jednou muselo dojít atd.. ale kašlu na to (doslova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Co clovek to nazor ... rozhodne me se to nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jak dlouho to je vubec rozstipnuty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 čau červěňáčci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 čau červěňáčci Ten tvuj osobitej humor nejak nepobírám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 NO bude to tak 2mesice, kdy to zacalo..? Spory, neshody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 čau červěňáčci KDyž už, tak na oranžovo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? Tobě jebe z rána? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ten tvuj osobitej humor nejak nepobírám ? tohle bylo na ty dva červený, co před 2 stránkama mi vyhrožovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? A žlutý nééé jo ?? Seš rasista Dado : to vim... jako kdy to vzniklo me zajimalo ( OC forum ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Proč, je odpoledne a dneska si tu každy zakládá nové fora, asi je to in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? souhlasí. nás modrejch je tady víc, takže zabíráme toto fórum a ostatní si založte svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Hoš, uvažuji, že bysme si mohli zařídit každy svoje forum, červení a modří, co vy na to? Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté Jako furt mi to hlava nebere, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté Jako furt mi to hlava nebere, proč? žlutá se zamítá. je jich tady málo, budou se muset k někomu přidat edit: pořád lepší, než kdyby chtěl černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 čaute dacánci kluci kdo zdrhá do oktávia fora?nebo to hodláte dělat tady i tam??? já myslím že moc nás fabiatiků a rommáků tam nepůjde...co na to vy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jo, ještě by sme se mohli rozdělit na žluté Jako furt mi to hlava nebere, proč? Ber to pozitivne , bude vic srazu OC a SH atd ) můůžeš vozit jako debil na zadnim skle vic samolepek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.