Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 JESTLI JSI TO NEPOCHOPIL...JÁ NA NĚ PRDÍM..A ZŮSTÁVÁM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No nic ... pet pryc radsi vypadnu nez si sef zacne myslet ze me ty prescasy bavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) JESTLI JSI TO NEPOCHOPIL...JÁ NA NĚ PRDÍM..A ZŮSTÁVÁM... Pochopil hlavoo Editováno: 22. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 MÁŠ ŠTĚSTÍ ŽE JSEM CHTĚL TAKY ŽLUTOU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 JESTLI JSI TO NEPOCHOPIL...JÁ NA NĚ PRDÍM..A ZŮSTÁVÁM... TAKŽE MALÁ ZMĚNA...JÁ ZŮSTÁVÁM, ALE REGNUL JSEM SE TAM TAKY...JE TAM I O F...A OSTANÍCH MODELECH...A HLAVNĚ JE TAM PÁR LIDÍ CO BY ZDE ASI CHYBĚLI...TAKŽE JSEM ZMĚNIL TROŠKU NÁZOR, ALE TADY BUDU VÍÍC.....SLIBUJU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale prd Stando ....Já červenej..kibi...woody.....takže je nás víc.....a může te dostat na tlamu-MODRÁCÍÍÍ Ještě si zapomněl na Mr.Zajdu , ten říkal, že si to stříkne taky na červeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Modrá je nejlepčejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 chceš na tlamu..modráku.........ne dělám si prdel..přechozí FI byla modrá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Moc do něho narypej, bo nám taky uteče , ikdyž Pitryse by škoda nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 chceš na tlamu..modráku.........ne dělám si prdel..přechozí FI byla modrá..... Si dostal rozum a zjistil jsi, že modrá je naprd, že? A koupil tu nej barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Woody,co ty jsi to za ha....... No však počkej.Písnu tomu s těma kličkama aby tobě dal vysokohorskou přirážku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Woody,co ty jsi to za ha....... No však počkej.Písnu tomu s těma kličkama aby tobě dal vysokohorskou přirážku Já je neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Si dostal rozum a zjistil jsi, že modrá je naprd, že? A koupil tu nej barvu Ne, ale tu modrou leaser co dělali na FI už na FII není v nabídce..a ta modrá co dělají je hnusná ..takže červená corrida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Woody,co ty jsi to za ha....... No však počkej.Písnu tomu s těma kuličkama aby je tobě víš co.... a jéje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a jéje já chci též Není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 asi přejdu na jiný forum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Vy jste se tu hledali,až jste se našli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a K rozdělení: JÁ SE DO OC NEREGNU......JSEN MOMENTÁLNĚ FII TAKŽE NEVIDÍM DŮVOD CPÁT SE MEZI ÓČKAŘE...I KDYŽ JSOU TAM FAJN LIDI......TADY TAKY A HOLD SI ASI BUDEM MUSET VYSTAČIT SAMI.....ZÁLEŽÍ NA KAŽDÉM Z NÁS... moc dlouho ti to nevydrželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale prd Stando ....Já červenej..kibi...woody.....takže je nás víc.....a může te dostat na tlamu-MODRÁCÍÍÍ my jsme tu, ale 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No to víš, vedoucí levá ruka neví co dělá pravá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to by odpovídalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 moc dlouho ti to nevydrželo Jo změnil jsem názor....sice se mě to osobně netýká, ale co si tady dělají za naschvály je hnusný.....a nebude to dlouho trvat a asi se to tu začně rozpadat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No to víš, vedoucí levá ruka neví co dělá pravá VEDOUCÍ DÁVNO NEJSEM......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 my jsme tu, ale 4 JMÉNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 VEDOUCÍ DÁVNO NEJSEM......... To si jen myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.