Červen 22, 200916 r No nic ... pet pryc radsi vypadnu nez si sef zacne myslet ze me ty prescasy bavej
Červen 22, 200916 r JESTLI JSI TO NEPOCHOPIL...JÁ NA NĚ PRDÍM..A ZŮSTÁVÁM... Pochopil hlavoo Upraveno Červen 22, 200916 r od Evers
Červen 22, 200916 r Autor JESTLI JSI TO NEPOCHOPIL...JÁ NA NĚ PRDÍM..A ZŮSTÁVÁM... TAKŽE MALÁ ZMĚNA...JÁ ZŮSTÁVÁM, ALE REGNUL JSEM SE TAM TAKY...JE TAM I O F...A OSTANÍCH MODELECH...A HLAVNĚ JE TAM PÁR LIDÍ CO BY ZDE ASI CHYBĚLI...TAKŽE JSEM ZMĚNIL TROŠKU NÁZOR, ALE TADY BUDU VÍÍC.....SLIBUJU
Červen 22, 200916 r ale prd Stando ....Já červenej..kibi...woody.....takže je nás víc.....a může te dostat na tlamu-MODRÁCÍÍÍ Ještě si zapomněl na Mr.Zajdu , ten říkal, že si to stříkne taky na červeno
Červen 22, 200916 r Autor chceš na tlamu..modráku.........ne dělám si prdel..přechozí FI byla modrá.....
Červen 22, 200916 r chceš na tlamu..modráku.........ne dělám si prdel..přechozí FI byla modrá..... Si dostal rozum a zjistil jsi, že modrá je naprd, že? A koupil tu nej barvu
Červen 22, 200916 r Woody,co ty jsi to za ha....... No však počkej.Písnu tomu s těma kličkama aby tobě dal vysokohorskou přirážku
Červen 22, 200916 r Woody,co ty jsi to za ha....... No však počkej.Písnu tomu s těma kličkama aby tobě dal vysokohorskou přirážku Já je neberu
Červen 22, 200916 r Autor Si dostal rozum a zjistil jsi, že modrá je naprd, že? A koupil tu nej barvu Ne, ale tu modrou leaser co dělali na FI už na FII není v nabídce..a ta modrá co dělají je hnusná ..takže červená corrida...
Červen 22, 200916 r Autor Woody,co ty jsi to za ha....... No však počkej.Písnu tomu s těma kuličkama aby je tobě víš co.... a jéje.....
Červen 22, 200916 r a K rozdělení: JÁ SE DO OC NEREGNU......JSEN MOMENTÁLNĚ FII TAKŽE NEVIDÍM DŮVOD CPÁT SE MEZI ÓČKAŘE...I KDYŽ JSOU TAM FAJN LIDI......TADY TAKY A HOLD SI ASI BUDEM MUSET VYSTAČIT SAMI.....ZÁLEŽÍ NA KAŽDÉM Z NÁS... moc dlouho ti to nevydrželo
Červen 22, 200916 r ale prd Stando ....Já červenej..kibi...woody.....takže je nás víc.....a může te dostat na tlamu-MODRÁCÍÍÍ my jsme tu, ale 4
Červen 22, 200916 r Autor moc dlouho ti to nevydrželo Jo změnil jsem názor....sice se mě to osobně netýká, ale co si tady dělají za naschvály je hnusný.....a nebude to dlouho trvat a asi se to tu začně rozpadat ....
Červen 22, 200916 r Autor No to víš, vedoucí levá ruka neví co dělá pravá VEDOUCÍ DÁVNO NEJSEM.........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.