Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
JESTLI JSI TO NEPOCHOPIL...JÁ NA NĚ PRDÍM..A ZŮSTÁVÁM...

TAKŽE MALÁ ZMĚNA...JÁ ZŮSTÁVÁM, ALE REGNUL JSEM SE TAM TAKY...JE TAM I O F...A OSTANÍCH MODELECH...A HLAVNĚ JE TAM PÁR LIDÍ CO BY ZDE ASI CHYBĚLI...TAKŽE JSEM ZMĚNIL TROŠKU NÁZOR, ALE TADY BUDU VÍÍC.....SLIBUJU

Vloženo
ale prd Stando :p....Já červenej..kibi...woody.....takže je nás víc.....a může te dostat na tlamu-MODRÁCÍÍÍ :aggressive::smich::smich::smich:

Ještě si zapomněl na Mr.Zajdu , ten říkal, že si to stříkne taky na červeno :smich:

Vloženo
Si dostal rozum a zjistil jsi, že modrá je naprd, že? :palec2: A koupil tu nej barvu kol5

Ne, ale tu modrou leaser co dělali na FI už na FII není v nabídce..a ta modrá co dělají je hnusná :kuk: ..takže červená corrida... :palec2:

Vloženo
a K rozdělení: JÁ SE DO OC NEREGNU......JSEN MOMENTÁLNĚ FII TAKŽE NEVIDÍM DŮVOD CPÁT SE MEZI ÓČKAŘE...I KDYŽ JSOU TAM FAJN LIDI......TADY TAKY A HOLD SI ASI BUDEM MUSET VYSTAČIT SAMI.....ZÁLEŽÍ NA KAŽDÉM Z NÁS...

moc dlouho ti to nevydrželo :smich:

Vloženo
moc dlouho ti to nevydrželo :smich:

Jo změnil jsem názor....sice se mě to osobně netýká, ale co si tady dělají za naschvály je hnusný.....a nebude to dlouho trvat a asi se to tu začně rozpadat ....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...