Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jsem si trošku poupravil popisek.To jen aby se vědělo na které straně barevné barikády jsem. lol

:smich::smich::smich:

No vidíš, ikdyž modry, ale aspon P je červené :smich:

Jo změnil jsem názor....sice se mě to osobně netýká, ale co si tady dělají za naschvály je hnusný.....a nebude to dlouho trvat a asi se to tu začně rozpadat ....

nemyslím, že by se to tady mělo rozpadnout, pokud nebudou rozbroje, tak to bude v pohodě :palec2:

já, Vlasta, raca a pitrys a občas tydy byl i druhej Vlasta

Občas neplatí :p červená -já, Marek Kibi aMr zajda říkal, že si to stříkne kvuli nám taky na červeno a Pitrys má červené P lol

• Autor

no jo p maj červený ať chtějí nebo ne :)

• Autor
nemyslím, že by se to tady mělo rozpadnout, pokud nebudou rozbroje, tak to bude v pohodě :palec2:

ale dost lidí se regnulo i u nich včetně tebe, mě, Woodyho.....a komu se bude chtít pořád překlikávat mezi forama....uvidíme..

ale dost lidí se regnulo i u nich včetně tebe, mě, Woodyho.....a komu se bude chtít pořád překlikávat mezi forama....uvidíme..

já sem říkal od začátku, že se tam regnu, ale jen z toho důvodu, že tam odešli kamarádi z O a abych se mohl s nima domlouvat na srazech, jinak budu převážně tady. zůstalo tady dost dobrej lidí a možná to teď bude víc rodinný, aspoň doufám ve F

Občas neplatí :p červená -já, Marek Kibi aMr zajda říkal, že si to stříkne kvuli nám taky na červeno a Pitrys má červené P lol

neboj, všichni dostanou nakázáno, že si změní P, aby jsme byly kompletní :smich:

• Autor
já sem říkal od začátku, že se tam regnu, ale jen z toho důvodu, že tam odešli kamarádi z O a abych se mohl s nima domlouvat na srazech, jinak budu převážně tady. zůstalo tady dost dobrej lidí a možná to teď bude víc rodinný, aspoň doufám ve F

jo máš pravdu Stando...ale uvidíme.. já taky neodcházím...ale budu pozorovat oboje...

• Autor
neboj, všichni dostanou nakázáno, že si změní P, aby jsme byly kompletní :smich:

a co tam dáte...T..a budete mít HTT :smich::smich::smich::smich:

• Autor

jasně.....hodím na sebe maskáče...

No, ja jsem se tam regnul, ale jen proto , roč Standa kvuli srzíkum, ale na pokec jich tam moc není . Když tady někdo známy neco kvaknul o octě, tak jsem to přečet. Ale tam to hledat nebudu a navíc si myslím, že tam ani moc lidí nebude, pouze tech pár ufňukánku :feve:

• Autor

No Míro podle toho jak tam lidí příbívají...a ne jen ufňukánci...

Já ti snad nestačim??? Beztak sou oktavaci akorat nasteroidovany fabie :);)

teď jsi to trefil pěkně pane :palec2:

Vy nejste na novém foru????

to je teď, že je to nový, za čas se to usměrní

Taky si to myslím, že to tam nebude ono. Nečetli jste ted od Mischicky jak psal o odchodu všech nespokojenych ? Už to tu ale není už to smázli.

• Autor

J8 jo a zase neodepisuješ na SZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vy nejste na novém foru????

¨

Ne, nevidím důvod, nevím co se stalo, že so tak po..balo :wallbash:

A navíc mi to připadá takové divné, abych s fabkou byl v octavia clubu, :feve:

Upraveno od Woody

• Autor
Taky si to myslím, že to tam nebude ono. Nečetli jste ted od Mischicky jak psal o odchodu všech nespokojenych ? Už to tu ale není už to smázli.

ale votom to je ..odmazávání..zakazování práv ad a mod...a pod.......

ale votom to je ..odmazávání..zakazování práv ad a mod...a pod.......

Jo ale proč ti co odcházejí smazávají svoje příspěvky, to se mi vůbec nelíbí :aggressive:

ahoj....tak regnul jsem se taky i když nevim vlastně proč....stejně jak se tady sem tam najde křivak (mezi A i U) tak to samí se určitě stane i tam a donekonečna zakládat asi nema smysl.sem zvědavej jestli to forum začně vydělavat a co to provede s těmi co odešli a založili to nove .každopádně jim přeju at to vyjde a žádný problemi nenastanou...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.