Červen 22, 200916 r Tak jsem si trošku poupravil popisek.To jen aby se vědělo na které straně barevné barikády jsem.
Červen 22, 200916 r Jo změnil jsem názor....sice se mě to osobně netýká, ale co si tady dělají za naschvály je hnusný.....a nebude to dlouho trvat a asi se to tu začně rozpadat .... nemyslím, že by se to tady mělo rozpadnout, pokud nebudou rozbroje, tak to bude v pohodě
Červen 22, 200916 r já, Vlasta, raca a pitrys a občas tydy byl i druhej Vlasta Občas neplatí červená -já, Marek Kibi aMr zajda říkal, že si to stříkne kvuli nám taky na červeno a Pitrys má červené P
Červen 22, 200916 r Autor nemyslím, že by se to tady mělo rozpadnout, pokud nebudou rozbroje, tak to bude v pohodě ale dost lidí se regnulo i u nich včetně tebe, mě, Woodyho.....a komu se bude chtít pořád překlikávat mezi forama....uvidíme..
Červen 22, 200916 r ale dost lidí se regnulo i u nich včetně tebe, mě, Woodyho.....a komu se bude chtít pořád překlikávat mezi forama....uvidíme.. já sem říkal od začátku, že se tam regnu, ale jen z toho důvodu, že tam odešli kamarádi z O a abych se mohl s nima domlouvat na srazech, jinak budu převážně tady. zůstalo tady dost dobrej lidí a možná to teď bude víc rodinný, aspoň doufám ve F
Červen 22, 200916 r Občas neplatí červená -já, Marek Kibi aMr zajda říkal, že si to stříkne kvuli nám taky na červeno a Pitrys má červené P neboj, všichni dostanou nakázáno, že si změní P, aby jsme byly kompletní
Červen 22, 200916 r Autor já sem říkal od začátku, že se tam regnu, ale jen z toho důvodu, že tam odešli kamarádi z O a abych se mohl s nima domlouvat na srazech, jinak budu převážně tady. zůstalo tady dost dobrej lidí a možná to teď bude víc rodinný, aspoň doufám ve F jo máš pravdu Stando...ale uvidíme.. já taky neodcházím...ale budu pozorovat oboje...
Červen 22, 200916 r Autor neboj, všichni dostanou nakázáno, že si změní P, aby jsme byly kompletní a co tam dáte...T..a budete mít HTT
Červen 22, 200916 r No, ja jsem se tam regnul, ale jen proto , roč Standa kvuli srzíkum, ale na pokec jich tam moc není . Když tady někdo známy neco kvaknul o octě, tak jsem to přečet. Ale tam to hledat nebudu a navíc si myslím, že tam ani moc lidí nebude, pouze tech pár ufňukánku
Červen 22, 200916 r Já ti snad nestačim??? Beztak sou oktavaci akorat nasteroidovany fabie teď jsi to trefil pěkně pane
Červen 22, 200916 r to je teď, že je to nový, za čas se to usměrní Taky si to myslím, že to tam nebude ono. Nečetli jste ted od Mischicky jak psal o odchodu všech nespokojenych ? Už to tu ale není už to smázli.
Červen 22, 200916 r Autor J8 jo a zase neodepisuješ na SZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Červen 22, 200916 r Vy nejste na novém foru???? ¨ Ne, nevidím důvod, nevím co se stalo, že so tak po..balo A navíc mi to připadá takové divné, abych s fabkou byl v octavia clubu, Upraveno Červen 22, 200916 r od Woody
Červen 22, 200916 r Autor Taky si to myslím, že to tam nebude ono. Nečetli jste ted od Mischicky jak psal o odchodu všech nespokojenych ? Už to tu ale není už to smázli. ale votom to je ..odmazávání..zakazování práv ad a mod...a pod.......
Červen 22, 200916 r ale votom to je ..odmazávání..zakazování práv ad a mod...a pod....... Jo ale proč ti co odcházejí smazávají svoje příspěvky, to se mi vůbec nelíbí
Červen 22, 200916 r ahoj....tak regnul jsem se taky i když nevim vlastně proč....stejně jak se tady sem tam najde křivak (mezi A i U) tak to samí se určitě stane i tam a donekonečna zakládat asi nema smysl.sem zvědavej jestli to forum začně vydělavat a co to provede s těmi co odešli a založili to nove .každopádně jim přeju at to vyjde a žádný problemi nenastanou...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.