pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak jsem si trošku poupravil popisek.To jen aby se vědělo na které straně barevné barikády jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 JMÉNA já, Vlasta, raca a pitrys a občas tydy byl i druhej Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No vidíš, ikdyž modry, ale aspon P je červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jo změnil jsem názor....sice se mě to osobně netýká, ale co si tady dělají za naschvály je hnusný.....a nebude to dlouho trvat a asi se to tu začně rozpadat .... nemyslím, že by se to tady mělo rozpadnout, pokud nebudou rozbroje, tak to bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 já, Vlasta, raca a pitrys a občas tydy byl i druhej Vlasta Občas neplatí červená -já, Marek Kibi aMr zajda říkal, že si to stříkne kvuli nám taky na červeno a Pitrys má červené P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 no jo p maj červený ať chtějí nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nemyslím, že by se to tady mělo rozpadnout, pokud nebudou rozbroje, tak to bude v pohodě ale dost lidí se regnulo i u nich včetně tebe, mě, Woodyho.....a komu se bude chtít pořád překlikávat mezi forama....uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale dost lidí se regnulo i u nich včetně tebe, mě, Woodyho.....a komu se bude chtít pořád překlikávat mezi forama....uvidíme.. já sem říkal od začátku, že se tam regnu, ale jen z toho důvodu, že tam odešli kamarádi z O a abych se mohl s nima domlouvat na srazech, jinak budu převážně tady. zůstalo tady dost dobrej lidí a možná to teď bude víc rodinný, aspoň doufám ve F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Občas neplatí červená -já, Marek Kibi aMr zajda říkal, že si to stříkne kvuli nám taky na červeno a Pitrys má červené P neboj, všichni dostanou nakázáno, že si změní P, aby jsme byly kompletní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 já sem říkal od začátku, že se tam regnu, ale jen z toho důvodu, že tam odešli kamarádi z O a abych se mohl s nima domlouvat na srazech, jinak budu převážně tady. zůstalo tady dost dobrej lidí a možná to teď bude víc rodinný, aspoň doufám ve F jo máš pravdu Stando...ale uvidíme.. já taky neodcházím...ale budu pozorovat oboje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 neboj, všichni dostanou nakázáno, že si změní P, aby jsme byly kompletní a co tam dáte...T..a budete mít HTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 budeme takový tichý pozorovatelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a co tam dáte...T..a budete mít HTT nechají si tam T, ale bude modrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jasně.....hodím na sebe maskáče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No, ja jsem se tam regnul, ale jen proto , roč Standa kvuli srzíkum, ale na pokec jich tam moc není . Když tady někdo známy neco kvaknul o octě, tak jsem to přečet. Ale tam to hledat nebudu a navíc si myslím, že tam ani moc lidí nebude, pouze tech pár ufňukánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No Míro podle toho jak tam lidí příbívají...a ne jen ufňukánci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to je teď, že je to nový, za čas se to usměrní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já ti snad nestačim??? Beztak sou oktavaci akorat nasteroidovany fabie teď jsi to trefil pěkně pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Vy nejste na novém foru???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to je teď, že je to nový, za čas se to usměrní Taky si to myslím, že to tam nebude ono. Nečetli jste ted od Mischicky jak psal o odchodu všech nespokojenych ? Už to tu ale není už to smázli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 J8 jo a zase neodepisuješ na SZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Vy nejste na novém foru???? ¨ Ne, nevidím důvod, nevím co se stalo, že so tak po..balo A navíc mi to připadá takové divné, abych s fabkou byl v octavia clubu, Editováno: 22. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Taky si to myslím, že to tam nebude ono. Nečetli jste ted od Mischicky jak psal o odchodu všech nespokojenych ? Už to tu ale není už to smázli. ale votom to je ..odmazávání..zakazování práv ad a mod...a pod....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale votom to je ..odmazávání..zakazování práv ad a mod...a pod....... Jo ale proč ti co odcházejí smazávají svoje příspěvky, to se mi vůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ahoj....tak regnul jsem se taky i když nevim vlastně proč....stejně jak se tady sem tam najde křivak (mezi A i U) tak to samí se určitě stane i tam a donekonečna zakládat asi nema smysl.sem zvědavej jestli to forum začně vydělavat a co to provede s těmi co odešli a založili to nove .každopádně jim přeju at to vyjde a žádný problemi nenastanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.