Červen 22, 200916 r Zítra bru lakovou tužku a přemaluju to P na modro kdo se přidá? samo, že všichni jinak je vyhodíme
Červen 22, 200916 r Pitrys, my tu řešíme co bude s forem a ty tu řešíš pitomé P toto fórum bude šlapat dál, zbyde nás tu pořád dost
Červen 22, 200916 r Vy nejste na novém foru???? jsme, ale přece jen, pořád jsme bývalý fabia club a to s OC nemá nic společnýho
Červen 22, 200916 r jsme, ale přece jen, pořád jsme bývalý fabia club a to s OC nemá nic společnýho je tam i sekce pro Fabie
Červen 22, 200916 r budu asi za tupce,ale jelikož nemám až tolik času to tu sledovat tak se blbě zeptám.jaká je adresa toho nového fora? a klidně se mi smějte
Červen 22, 200916 r Jo, říkají, že chcou rozchod v klidu a dělají takové naschvály, nejvíc mě serou s tím mazáním
Červen 22, 200916 r www.forum.octaviaclub.cz Jste jak malí, co ti udělali, že jim musíš dělat naschvály? Jen se ptám, připadá mi to trapné, kdyby mě tak moc naštvali, tak tu nevlezu, ne? Nechápu vás
Červen 22, 200916 r Nevím kam, když čtu na tom jejich foru, tak je mi z toho nanic Je tam zatím kolem 1500 příspěvku a z toho cca 1300 jen jak vyd.pali z tímto fórem jsem jen zvedav, kdy začnou řešit auta, když je to octavia club
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.