Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Kurnik chlapci, proč jste tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 My ne ty Míro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No, já mám Prahu cca 400 kilásku, žena se tam chce jet podívat do zoo a za tetkou, ael já bych to radši nechal až na skodahome nebot dvakrát Prahu bych nezvlád, mám ještě nějaké plány na autě a finančně je to na prd tak to hold necháme na podzimní skodahome a přijedeme všichni i raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a napotuče se tam náš ea jejich fiorum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Brej večer.. nějak to nechápu Sem modrej, červenej, nebo co? Asi ani jedno, páč já tu vlastně ani nejsem? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a napotuče se tam náš ea jejich fiorum ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Brej večer.. nějak to nechápu Sem modrej, červenej, nebo co? Asi ani jedno, páč já tu vlastně ani nejsem? :help: čau musíš se přidat na jednu nebo druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Standi a která strana co nabízí? lol Pak se rozhodnu.. A žádny sliby chlapi, pěkně realitu nebo budu bílej .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 modrá je dobrá a je nejlepší nabízíme ti pevnou základnu s tradicí a prosperitou nějaký výhody budeš taky mít, ale vše je zatím v jednání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak to hold necháme na podzimní skodahome a přijedeme všichni i raca stando na tyhle akce nejezdim...spíš se stavim někdy v praglu na kafe jak sme už jednou byli...dame vědět ještě lukysskovi a rozšoupnem se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No jo, zas beze mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A protistrana se vyjádří? Modrá se mi zamlouvá Standi, tos pokradl program jedné politické strany (podobnost čistě náhodná)..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 modrá je dobrá a je nejlepšínabízíme ti pevnou základnu s tradicí a prosperitou nějaký výhody budeš taky mít, ale vše je zatím v jednání a Stando co červenáááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 stando na tyhle akce nejezdim...spíš se stavim někdy v praglu na kafe jak sme už jednou byli...dame vědět ještě lukysskovi a rozšoupnem se :-) Bych se taky ukázal v Práglu na dělší dovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A protistrana se vyjádří? Modrá se mi zamlouvá Standi, tos pokradl program jedné politické strany (podobnost čistě náhodná)..? a možná se ti stane, že protistrana tě bude chtít dostat na svojí stranu, ale co jsem slyšel moc výhod nemají podonost je opravdu čistě náhodná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a Stando co červenáááá to je protistrana, k tomu nemám co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 stando na tyhle akce nejezdim...spíš se stavim někdy v praglu na kafe jak sme už jednou byli...dame vědět ještě lukysskovi a rozšoupnem se :-) tak jednou by jsi mohl přijet, to by jsi zvládnul a budeš u nás velmi vítán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) to je protistrana, k tomu nemám co říct aha...ale v koalici budeme hodně silní.....přemýšlej... Editováno: 22. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A oranžová se nekoná? viz můj avatar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak jednou by jsi mohl přijet, to by jsi zvládnul a budeš u nás velmi vítán to si nejsem uplně jistej... .... spíš je pár lidí který bych tam vidět nechtěl..tak se radši domlouvim je stěma ktery mě nevaděj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jo paroubek je dobrej....bereme k červený...a modrá se po.ere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 aha...ale v koalici budeme hodně silní.....přemýšlej... Vyjednávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ne nátlak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Marek: super, přiznáš realitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 aha...ale v koalici budeme hodně silní.....přemýšlej... ale to si musíme domluvit mezi sebou, ostatní to nemusí vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.