Červen 22, 200916 r No, já mám Prahu cca 400 kilásku, žena se tam chce jet podívat do zoo a za tetkou, ael já bych to radši nechal až na skodahome nebot dvakrát Prahu bych nezvlád, mám ještě nějaké plány na autě a finančně je to na prd tak to hold necháme na podzimní skodahome a přijedeme všichni i raca
Červen 22, 200916 r Brej večer.. nějak to nechápu Sem modrej, červenej, nebo co? Asi ani jedno, páč já tu vlastně ani nejsem? :help:
Červen 22, 200916 r Brej večer.. nějak to nechápu Sem modrej, červenej, nebo co? Asi ani jedno, páč já tu vlastně ani nejsem? :help: čau musíš se přidat na jednu nebo druhou stranu
Červen 22, 200916 r Standi a která strana co nabízí? lol Pak se rozhodnu.. A žádny sliby chlapi, pěkně realitu nebo budu bílej .. ?
Červen 22, 200916 r modrá je dobrá a je nejlepší nabízíme ti pevnou základnu s tradicí a prosperitou nějaký výhody budeš taky mít, ale vše je zatím v jednání
Červen 22, 200916 r tak to hold necháme na podzimní skodahome a přijedeme všichni i raca stando na tyhle akce nejezdim...spíš se stavim někdy v praglu na kafe jak sme už jednou byli...dame vědět ještě lukysskovi a rozšoupnem se :-)
Červen 22, 200916 r A protistrana se vyjádří? Modrá se mi zamlouvá Standi, tos pokradl program jedné politické strany (podobnost čistě náhodná)..?
Červen 22, 200916 r Autor modrá je dobrá a je nejlepšínabízíme ti pevnou základnu s tradicí a prosperitou nějaký výhody budeš taky mít, ale vše je zatím v jednání a Stando co červenáááá
Červen 22, 200916 r stando na tyhle akce nejezdim...spíš se stavim někdy v praglu na kafe jak sme už jednou byli...dame vědět ještě lukysskovi a rozšoupnem se :-) Bych se taky ukázal v Práglu na dělší dovo
Červen 22, 200916 r A protistrana se vyjádří? Modrá se mi zamlouvá Standi, tos pokradl program jedné politické strany (podobnost čistě náhodná)..? a možná se ti stane, že protistrana tě bude chtít dostat na svojí stranu, ale co jsem slyšel moc výhod nemají podonost je opravdu čistě náhodná
Červen 22, 200916 r stando na tyhle akce nejezdim...spíš se stavim někdy v praglu na kafe jak sme už jednou byli...dame vědět ještě lukysskovi a rozšoupnem se :-) tak jednou by jsi mohl přijet, to by jsi zvládnul a budeš u nás velmi vítán
Červen 22, 200916 r Autor to je protistrana, k tomu nemám co říct aha...ale v koalici budeme hodně silní.....přemýšlej... Upraveno Červen 22, 200916 r od Marek
Červen 22, 200916 r tak jednou by jsi mohl přijet, to by jsi zvládnul a budeš u nás velmi vítán to si nejsem uplně jistej... .... spíš je pár lidí který bych tam vidět nechtěl..tak se radši domlouvim je stěma ktery mě nevaděj...
Červen 22, 200916 r aha...ale v koalici budeme hodně silní.....přemýšlej... ale to si musíme domluvit mezi sebou, ostatní to nemusí vědět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.