Standis Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 to si nejsem uplně jistej... .... spíš je pár lidí který bych tam vidět nechtěl..tak se radši domlouvim je stěma ktery mě nevaděj... tak snad to není tak zlý, aby jsme si ještě tady rozházeli fabiáckou hospodu, když jsme tady tak hezky pospolu Citovat
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Vloženo 22. Červen 2009 OK..tak kdy a kde bude naše konspirační schůzka.... Citovat
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Marku, četl jsi to ¨? http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1220415 Citovat
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Marku nějak se určo domluvíme Mirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat budeme hezky tady a bude nám fajn Citovat
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Vloženo 22. Červen 2009 Jo sleduju to.....jsem v klídku...i Blacky je nějak mimo...... Citovat
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Aspon vidíš, kdo dělá bordel, oni odejdou, píšou, že to chcou udělat v klidu , ok se podívej tam u nich nikdo nepíše , že je to nahovno a oni tady budou dělat chytré Citovat
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Vloženo 22. Červen 2009 Marku nějak se určo domluvímeMirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat budeme hezky tady a bude nám fajn chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat... Citovat
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na obou malinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí Citovat
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Marku: no to docwela chápu a souhlasím s tebou.. chcou jít at dou bez keců a neukazujou se.. Citovat
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na oboumalinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne Citovat
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Vloženo 22. Červen 2009 nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na oboumalinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno Citovat
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat... Marku jsi super vedoucí, že bojuješ orum Citovat
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo Citovat
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Vloženo 22. Červen 2009 vedoucí nevedoucí...když mě něco s.re......bojuju.... Citovat
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Vloženo 22. Červen 2009 ale my chlastáme ale u vedlejší stolu jsou hluční..víš.... Citovat
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo Jsem tady 1,5 roku, přes 3 tis příspěvku, ani jedno varování zatim a nevidím v ničem problém. Jsem tu návštěvník a forum má svojeho majitele, ktery tu dává pravidla, kkteré dodržuji a nevidím v ničem problém Citovat
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 ale my chlastáme ale u vedlejší stolu jsou hluční..víš.... Propleskat, rundu ferneta na ně a je to ? Citovat
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Marku to snad ani v naší kvalitní hospě nemáme ne? Seberem něco Oktavijanům? :smich: (bez urázky kohokoliv, přecejenom jsem taky napůl oktavijan..) Citovat
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Vloženo 22. Červen 2009 máme, kde jsem já je i dobré pití.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.