Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to si nejsem uplně jistej... :smich::smich::smich: .... spíš je pár lidí který bych tam vidět nechtěl..tak se radši domlouvim je stěma ktery mě nevaděj... :palec2:

tak snad to není tak zlý, aby jsme si ještě tady rozházeli fabiáckou hospodu, když jsme tady tak hezky pospolu

• Autor

OK..tak kdy a kde bude naše konspirační schůzka....

Marku nějak se určo domluvíme

Mirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat

budeme hezky tady a bude nám fajn

• Autor

Jo sleduju to.....jsem v klídku...i Blacky je nějak mimo......

Aspon vidíš, kdo dělá bordel, oni odejdou, píšou, že to chcou udělat v klidu , ok se podívej tam u nich nikdo nepíše , že je to nahovno a oni tady budou dělat chytré :aggressive:

• Autor
Marku nějak se určo domluvíme

Mirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat

budeme hezky tady a bude nám fajn

chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat...

nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na obou

malinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí

Marku: no to docwela chápu a souhlasím s tebou.. chcou jít at dou bez keců a neukazujou se..

nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na obou

malinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí

Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne ;)

• Autor

ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno ;)

chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat...

Marku jsi super vedoucí, že bojuješ orum :smich:

Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne ;)
ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno ;)

ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo

• Autor

vedoucí nevedoucí...když mě něco s.re......bojuju....

Pánové, podte chlastat a ticho -_-

• Autor

ale my chlastáme ale u vedlejší stolu jsou hluční..víš....

ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo

Jsem tady 1,5 roku, přes 3 tis příspěvku, ani jedno varování zatim lol a nevidím v ničem problém. Jsem tu návštěvník a forum má svojeho majitele, ktery tu dává pravidla, kkteré dodržuji a nevidím v ničem problém :palec2:

• Autor

tři...

ale my chlastáme ale u vedlejší stolu jsou hluční..víš....

Propleskat, rundu ferneta na ně a je to lol ?

skoro čtyři ..?

• Autor

moc levný......Hennessy

Marku to snad ani v naší kvalitní hospě nemáme ne?

Seberem něco Oktavijanům? :smich: :smich: :smich: (bez urázky kohokoliv, přecejenom jsem taky napůl oktavijan..)

• Autor

máme, kde jsem já je i dobré pití....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.