Červen 22, 200916 r to si nejsem uplně jistej... .... spíš je pár lidí který bych tam vidět nechtěl..tak se radši domlouvim je stěma ktery mě nevaděj... tak snad to není tak zlý, aby jsme si ještě tady rozházeli fabiáckou hospodu, když jsme tady tak hezky pospolu
Červen 22, 200916 r Marku nějak se určo domluvíme Mirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat budeme hezky tady a bude nám fajn
Červen 22, 200916 r Aspon vidíš, kdo dělá bordel, oni odejdou, píšou, že to chcou udělat v klidu , ok se podívej tam u nich nikdo nepíše , že je to nahovno a oni tady budou dělat chytré
Červen 22, 200916 r Autor Marku nějak se určo domluvímeMirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat budeme hezky tady a bude nám fajn chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat...
Červen 22, 200916 r nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na obou malinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí
Červen 22, 200916 r Marku: no to docwela chápu a souhlasím s tebou.. chcou jít at dou bez keců a neukazujou se..
Červen 22, 200916 r nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na oboumalinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne
Červen 22, 200916 r Autor nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na oboumalinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno
Červen 22, 200916 r chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat... Marku jsi super vedoucí, že bojuješ orum
Červen 22, 200916 r Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo
Červen 22, 200916 r ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo Jsem tady 1,5 roku, přes 3 tis příspěvku, ani jedno varování zatim a nevidím v ničem problém. Jsem tu návštěvník a forum má svojeho majitele, ktery tu dává pravidla, kkteré dodržuji a nevidím v ničem problém
Červen 22, 200916 r ale my chlastáme ale u vedlejší stolu jsou hluční..víš.... Propleskat, rundu ferneta na ně a je to ?
Červen 22, 200916 r Marku to snad ani v naší kvalitní hospě nemáme ne? Seberem něco Oktavijanům? :smich: (bez urázky kohokoliv, přecejenom jsem taky napůl oktavijan..)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.