Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to si nejsem uplně jistej... .... spíš je pár lidí který bych tam vidět nechtěl..tak se radši domlouvim je stěma ktery mě nevaděj... tak snad to není tak zlý, aby jsme si ještě tady rozházeli fabiáckou hospodu, když jsme tady tak hezky pospolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 OK..tak kdy a kde bude naše konspirační schůzka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Marku, četl jsi to ¨? http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1220415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Marku nějak se určo domluvíme Mirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat budeme hezky tady a bude nám fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jo sleduju to.....jsem v klídku...i Blacky je nějak mimo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Aspon vidíš, kdo dělá bordel, oni odejdou, píšou, že to chcou udělat v klidu , ok se podívej tam u nich nikdo nepíše , že je to nahovno a oni tady budou dělat chytré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Marku nějak se určo domluvímeMirku je to hrůza, ja se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat budeme hezky tady a bude nám fajn chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na obou malinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Marku: no to docwela chápu a souhlasím s tebou.. chcou jít at dou bez keců a neukazujou se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na oboumalinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nemá cenu házet na sebe špínu, pokud chtějí jít ať jdou a kdo chce být na obou, ať je na oboumalinko nesouhlasím, jak hned Ptica jim adebral ikony a funkce, když každej dal termín do kdy tu budou, ale je to jeho rozhodnutí ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 chtěl jsem být všude, ale teď v admin sekci bojuju za neše orum......už mě serou..kdo chce ať táhne do řiti...a už sem neleze..je to tak? akorát to tady budou rozhádávat... Marku jsi super vedoucí, že bojuješ orum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ty jako majitel firmy bys co udělal se zamestnanci, kdyby posílali zákazníky jinde, že je to tady na pikaču? Vyhodil bys ho, neříke že ne ale dělají si to sami..taky PTicovi a Olinovi dělají naschváli..reakce = akce...nebo obráceně to je jedno ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 vedoucí nevedoucí...když mě něco s.re......bojuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Pánové, podte chlastat a ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale my chlastáme ale u vedlejší stolu jsou hluční..víš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale jo, ale já to myslím i na druhou stranu barikády, tohle nikdy k ničemu nevedlo Jsem tady 1,5 roku, přes 3 tis příspěvku, ani jedno varování zatim a nevidím v ničem problém. Jsem tu návštěvník a forum má svojeho majitele, ktery tu dává pravidla, kkteré dodržuji a nevidím v ničem problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale my chlastáme ale u vedlejší stolu jsou hluční..víš.... Propleskat, rundu ferneta na ně a je to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 skoro čtyři ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 moc levný......Hennessy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Marku to snad ani v naší kvalitní hospě nemáme ne? Seberem něco Oktavijanům? :smich: (bez urázky kohokoliv, přecejenom jsem taky napůl oktavijan..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 aspoň, že tady jsou rozumný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 máme, kde jsem já je i dobré pití.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.