Červen 22, 200916 r Marku to snad ani v naší kvalitní hospě nemáme ne?Seberem něco Oktavijanům? :smich: (bez urázky kohokoliv, přecejenom jsem taky napůl oktavijan..) tak to budeš mít velmi drahý, aby jsme tě vzali mezi sebe
Červen 22, 200916 r Autor já taky moc nepiju ale když tak jen dobré pití......žádnej rum nebo zelenou.....
Červen 22, 200916 r Autor jindro co ty??už se taky zapoj jestli mu nevadím zde já...ale náš spor je již dávno pryč.......
Červen 22, 200916 r jestli mu nevadím zde já...ale náš spor je již dávno pryč....... proto jsem psal, aby jste se na to vykašlali a aby jsme pokračovali v úzké spolupráci jako doposud
Červen 22, 200916 r tak to budeš mít velmi drahý, aby jsme tě vzali mezi sebe Ale nepovídej kol5 Až mi seženeš Fábku s kufrem Oktávy, tak nebude problém..
Červen 22, 200916 r jindro co ty??už se taky zapoj byl jsem na druhy večeři :-)))) ...já chlastam šampus nebo pivo...ale jen v malym množství a svatečně...
Červen 22, 200916 r Autor proto jsem psal, aby jste se na to vykašlali a aby jsme pokračovali v úzké spolupráci jako doposud ale nikdo nic už dávno nedělá...
Červen 22, 200916 r Ale nepovídej kol5 Až mi seženeš Fábku s kufrem Oktávy, tak nebude problém.. sice ne kufru jako Octa, ale Fábka v kombi celkem ujde
Červen 22, 200916 r byl jsem na druhy večeři :-)))) ...já chlastam šampus nebo pivo...ale jen v malym množství a svatečně... tak proto to jen sleduješ z dálky ty si nalitej
Červen 22, 200916 r tak to budeš mít velmi drahý, aby jsme tě vzali mezi sebe Odvolávám co jsem odvolal a o ničem nevíš
Červen 22, 200916 r proto jsem psal, aby jste se na to vykašlali a aby jsme pokračovali v úzké spolupráci jako doposud Ve velmi uzké spolupráci
Červen 22, 200916 r sice ne kufru jako Octa, ale Fábka v kombi celkem ujde jde i v maluchu.. .... ne z mi zkušenosti ale kamarad ho vlastnil a tenkrat chodil i s takovou širší slečnou tak vypravěl.. .. obě nohy z předních okynek to musel bejt pohled
Červen 22, 200916 r sice ne kufru jako Octa, ale Fábka v kombi celkem ujde Malé malé.. jinak bychom si O II nekupovali
Červen 22, 200916 r Malé malé.. jinak bychom si O II nekupovali dobrá, beru argumenty a důkazy v potaz
Červen 22, 200916 r tak proto to jen sleduješ z dálky ty si nalitej stando kež by.....myslim že čas kdy se společensky velmi unavim se blíží tak bude hej
Červen 22, 200916 r jde i v maluchu.. .... ne z mi zkušenosti ale kamarad ho vlastnil a tenkrat chodil i s takovou širší slečnou tak vypravěl.. .. obě nohy z předních okynek to musel bejt pohled A mezi nohama šaltr páka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.