Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak já jako abstinent si dám banánový jujce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Marku to snad ani v naší kvalitní hospě nemáme ne?Seberem něco Oktavijanům? :smich: (bez urázky kohokoliv, přecejenom jsem taky napůl oktavijan..) tak to budeš mít velmi drahý, aby jsme tě vzali mezi sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 já taky moc nepiju ale když tak jen dobré pití......žádnej rum nebo zelenou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 woody: jo to zní fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jindro co ty?? už se taky zapoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 fajn..to je k zblití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jindro co ty??už se taky zapoj jestli mu nevadím zde já...ale náš spor je již dávno pryč....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jestli mu nevadím zde já...ale náš spor je již dávno pryč....... proto jsem psal, aby jste se na to vykašlali a aby jsme pokračovali v úzké spolupráci jako doposud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak to budeš mít velmi drahý, aby jsme tě vzali mezi sebe Ale nepovídej kol5 Až mi seženeš Fábku s kufrem Oktávy, tak nebude problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 zelenou to já zase ráááád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jindro co ty??už se taky zapoj byl jsem na druhy večeři :-)))) ...já chlastam šampus nebo pivo...ale jen v malym množství a svatečně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 proto jsem psal, aby jste se na to vykašlali a aby jsme pokračovali v úzké spolupráci jako doposud ale nikdo nic už dávno nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ale nepovídej kol5 Až mi seženeš Fábku s kufrem Oktávy, tak nebude problém.. sice ne kufru jako Octa, ale Fábka v kombi celkem ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 byl jsem na druhy večeři :-)))) ...já chlastam šampus nebo pivo...ale jen v malym množství a svatečně... tak proto to jen sleduješ z dálky ty si nalitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale nikdo nic už dávno nedělá... jasný já jen, že jsem ho tu dlouho neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak to budeš mít velmi drahý, aby jsme tě vzali mezi sebe Odvolávám co jsem odvolal a o ničem nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 proto jsem psal, aby jste se na to vykašlali a aby jsme pokračovali v úzké spolupráci jako doposud Ve velmi uzké spolupráci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 dadacek : beru a schvaluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 sice ne kufru jako Octa, ale Fábka v kombi celkem ujde jde i v maluchu.. .... ne z mi zkušenosti ale kamarad ho vlastnil a tenkrat chodil i s takovou širší slečnou tak vypravěl.. .. obě nohy z předních okynek to musel bejt pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 sice ne kufru jako Octa, ale Fábka v kombi celkem ujde Malé malé.. jinak bychom si O II nekupovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ve velmi uzké spolupráci i ty brepto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Malé malé.. jinak bychom si O II nekupovali dobrá, beru argumenty a důkazy v potaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak proto to jen sleduješ z dálky ty si nalitej stando kež by.....myslim že čas kdy se společensky velmi unavim se blíží tak bude hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jde i v maluchu.. .... ne z mi zkušenosti ale kamarad ho vlastnil a tenkrat chodil i s takovou širší slečnou tak vypravěl.. .. obě nohy z předních okynek to musel bejt pohled A mezi nohama šaltr páka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 mažu do pelechu...tak zase zítra ráno..čus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.