Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Zdar hoši, jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já pohoda, ale raca ma doma problémy.....nema uvareno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 že sem si do ty huby nenas...l než sem něco napsl :-))))) ted už ¨zase robotuju baštim pareček a je mi trochu lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 plomin.......omluva....ale stejne je ztrestaj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to si piš že si něco vymyslim...aby se to už nestalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 chudák holka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 chudak neni ... ma se jak v bavlnce jen se občas musí vychovně ztrestat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) takze zase dneska jem mi dva? To vsichni parej venku? ze bych taky vyrazil?a co ty? nic musis makat.... Editováno: 30. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jj stoji to za prd všichni palej čarodějnice chlastaj.... a ja ... no škoda slov.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já pohoda, ale raca ma doma problémy.....nema uvareno :-) Ja si taky dneska vařil sám a dokonce i na zítra do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no vy jste dvojka:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 takze zase dneska jem mi dva? To vsichni parej venku? ze bych taky vyrazil?a co ty? nic musis makat.... Všichni ne, ja jsem taky doma. Zítra nástup 6,00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ja si uvařim maximalně párek nebo čaj...tohle sem trochu podcenil naučit si něco uvařit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 me naucila býda..kdyz jsem bydlel sam...a ted pohoda..zvládnuto toho mraky...ale mam zenu..tak moc nekuchtím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ja si uvařim maximalně párek nebo čaj...tohle sem trochu podcenil naučit si něco uvařit .. Tak já rád vařím, jen nesnáším škrábat brambory, kdysi jsem dokonce denně vařil pro spolupracovníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Všichni ne, ja jsem taky doma. Zítra nástup 6,00 hezký placenej svátek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 me naucila býda..kdyz jsem bydlel sam...a ted pohoda..zvládnuto toho mraky...ale mam zenu..tak moc nekuchtím Začneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak já rád vařím, jen nesnáším škrábat brambory, kdysi jsem dokonce denně vařil pro spolupracovníky a zijou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já spoliham nato že si něco koupim.....nebo budu chodit na jidlo do restaurantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 hezký placenej svátek...... Jo a dvanáctka a příšty týden též ani nevím, za co ty peníze utratím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 sekacka, párek....z mládí znám : trencanský párok s fazulou, luncheomeat...a ostatní klasiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jo a dvanáctka a příšty týden též ani nevím, za co ty peníze utratím tydy je nekdo milácek séfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a zijou? Jo, ale tři už jsou bez zubů, jeden je moje tchýně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ty jsi spolupracoval s tchýní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jo a tak jsem se potom seznámil s manželkou. První jsem vyzkoušel tchyni a potom mannželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.