Červen 23, 200916 r Aspoˇn bude s kym kecat, když je venku tak hnusně . Já jdu za chvíli s malou k doktorovi, potom uvařit oběd a nalepit mračítka, toť mujp¨plán na dnešek
Červen 23, 200916 r Brý ráno Kua chlapi budte rádi.. jeden nemá co na prácu, druhej bude mít novej kancl a vy si stěžujete ach ta dnešní doba
Červen 23, 200916 r woody: no taky asi skočím konečně k doktorce.. a na poštu pro zásilky.. a možná do školy.
Červen 23, 200916 r a třetí bude vařit oběd No a Marek tu není, tak asi , jeho paní měla předevčírem noční, tak to musí dohnat
Červen 23, 200916 r Cus Dádo : ale jaky pak copak Sem rad novej kancl , ale pitcha kdo myslíš že to odmaká tu renovaci To radši budu sedět na zemi, bo co tak fiktivni sluzebni cesta ?
Červen 23, 200916 r A zve mě? řekněme jako volební meeting No, vzhledem k tomu co je v mrazáku, bude dneska DRŽKOVÁ
Červen 23, 200916 r Nepokousej ... nepotrebuju ji proplatit vezmu si firemak natocim to na firemni ccsku celej den stravim v aute misto v kanclu ( kazda zmena dobra ) )
Červen 23, 200916 r Evers: kuva chtěl bych se mít jak ty No kdybych nebyl nemocnej, dalo by se něco spáchat..
Červen 23, 200916 r No, vzhledem k tomu co je v mrazáku, bude dneska DRŽKOVÁ :ble Doufám, že to jako názor stačí děkuji tedy za pozvání, ale k vám ee. Kdo se nabízí dál?
Červen 23, 200916 r :ble Doufám, že to jako názor stačí děkuji tedy za pozvání, ale k vám ee. Kdo se nabízí dál? Po dvoudenní hladovce by si ji sloupnul jak malinu
Červen 23, 200916 r Po dvoudenní hladovce by si ji sloupnul jak malinu Neříkej dvakrát.. i když jo v nedělu sem se celkem "cpal" v režimu VIP, že sem ani doma už nevečeřel, ale včera už celkem dietka a dnes se uvidí.. Ale držky fakt neeeeeee :help: jediný, kdy sem je nevědomky snědl bylo asi ve 3 ráno a já aspon 3 promile, pak jsem jich lžičku snedl, páč jsem si neuvědomil, co to je. Divný mi to bylo až při žvýkání
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.