Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Čau Stando , vyspaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 počasí na prd, práce málo, dneska tady budu celý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Čau Stando , vyspaný? nádherně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 TAdy se taky hovno deje... sef si vymyslel renovaci kanclu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Aspoˇn bude s kym kecat, když je venku tak hnusně . Já jdu za chvíli s malou k doktorovi, potom uvařit oběd a nalepit mračítka, toť mujp¨plán na dnešek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Brý ráno Kua chlapi budte rádi.. jeden nemá co na prácu, druhej bude mít novej kancl a vy si stěžujete ach ta dnešní doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 woody: no taky asi skočím konečně k doktorce.. a na poštu pro zásilky.. a možná do školy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a třetí bude vařit oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a třetí bude vařit oběd No a Marek tu není, tak asi , jeho paní měla předevčírem noční, tak to musí dohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Cus Dádo : ale jaky pak copak Sem rad novej kancl , ale pitcha kdo myslíš že to odmaká tu renovaci To radši budu sedět na zemi, bo co tak fiktivni sluzebni cesta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a třetí bude vařit oběd A zve mě? řekněme jako volební meeting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Fiktivní služebka? když ti ju někdo napíše a proplatí, tak se stav na kafčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A zve mě? řekněme jako volební meeting No, vzhledem k tomu co je v mrazáku, bude dneska DRŽKOVÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Nepokousej ... nepotrebuju ji proplatit vezmu si firemak natocim to na firemni ccsku celej den stravim v aute misto v kanclu ( kazda zmena dobra ) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Evers: kuva chtěl bych se mít jak ty No kdybych nebyl nemocnej, dalo by se něco spáchat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No, vzhledem k tomu co je v mrazáku, bude dneska DRŽKOVÁ držkovou tu já tuze rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No, vzhledem k tomu co je v mrazáku, bude dneska DRŽKOVÁ :ble Doufám, že to jako názor stačí děkuji tedy za pozvání, ale k vám ee. Kdo se nabízí dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Dado : vono to tak jednoduchy taky neni ... ale tak spachat se to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 u mě je oběd ještě daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 :ble Doufám, že to jako názor stačí děkuji tedy za pozvání, ale k vám ee. Kdo se nabízí dál? Po dvoudenní hladovce by si ji sloupnul jak malinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 u mě je oběd ještě daleko ) NO, u mě taky ale už vím co budu vařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jdu chvilku něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jdu chvilku něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Po dvoudenní hladovce by si ji sloupnul jak malinu Neříkej dvakrát.. i když jo v nedělu sem se celkem "cpal" v režimu VIP, že sem ani doma už nevečeřel, ale včera už celkem dietka a dnes se uvidí.. Ale držky fakt neeeeeee :help: jediný, kdy sem je nevědomky snědl bylo asi ve 3 ráno a já aspon 3 promile, pak jsem jich lžičku snedl, páč jsem si neuvědomil, co to je. Divný mi to bylo až při žvýkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Držkovou tu jááá taky můůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.