Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No jo pan OČKAŘ nech si toho jo..provokatére.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Kola hnusný , ale ta barva..hmmm. Paroubek Každýho věc.. asi jako držky hold jsem fakt jinej Já nad těma kolama slintám a asi přebarvím na oranžovo S Paroubkem to nemá nic společného naštěstí.. Jen tak bokem pro info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Lukisek: to je na tobě jestli si ji necháš nebo ne.. Já třebas na auto nic ee.. Už mě sere co tam mám od prodejce jakousi nálebku a netuším co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 klucí mam dotázek? mam z auta ztrhnout nápis WWW.SKODAHOME.CZnějak z toho nic nemám a autí bude asi hezčejší uplně bez samolepek Já ji na autě mám a nevidím důvod ji sundávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 protože Ti drží auto pohromadě co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 tak nalepku nevim nevim třeba se za reklamu začne něco dávat :-))))) jinak pánové dneska se chystam snad po deseti letech do aquaparku tak se snad neutopim a přežiju to ve zdraví.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 copak doma neteče voda a je potřeba se pořádně vydrbat? A taky pokoukat po skoro nahejch kočkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ale doma teče a dokonce zadarmo mame vlastní studnu,spíš kouknout na děvčata :-).....ukecal mě znamej kterej ma problemi se zády a dr. mu doporučil plavat a nemá skym by tam šel.tak sem se nechal ukecat sice nevim co tam budu dělat mě plavaní nějak nebaví.tak doufam že aspon nějaky slečny se ukážou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já bych sedl do vířivky a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já bych sedl do vířivky a konec taky to tak vidim jestli už tam nebude obsazeno....par bazenu a pak leharo v bublinkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Naposledy když sem měl !plavat" tak jsem si nedal myslím ani ty tři bazény tak jednu délku, pak jsem šel "blbnout" do takovýho menšího masážního bazénku a pak jsem to průběžně střídal - bublinky sauna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no já bych ještě parkrat sjel tobogán na rty bazeny se taky moc necejtim,ale myslim že kolega mě bude do plavaní nutit... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 tak nalepku nevim nevim třeba se za reklamu začne něco dávat :-)))))jinak pánové dneska se chystam snad po deseti letech do aquaparku tak se snad neutopim a přežiju to ve zdraví.... :D My jsme chtěli jít v sobotu, ale malá ještě nemůže a pernamentka nám končí 30.6. takže 500 v pérdeli bo jsme ji nestihli vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 kde tam mate woody aquapark??? ve frydku????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 To nasere.. měl ses ozvat, mě by za dítě brali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 kde tam mate woody aquapark??? ve frydku????? http://www.bospor.info/cz/aquacentrum-bohumin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Vypadá použitelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 klucí mam dotázek? mam z auta ztrhnout nápis WWW.SKODAHOME.CZnějak z toho nic nemám a autí bude asi hezčejší uplně bez samolepek já bych jí nesundaval, já jí tam mám z důvodu, že se mi líbí a vypadá to líp, ale zaleží na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 tak jsem chlapci po obedě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Standis: já taky ještě se vyvenčit na poštu a bude to OK.. ale vůbec se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 copak jsi měl..já mám doma kuřátko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 http://www.bospor.info/cz/aquacentrum-bohumin/ hezky hezky ale to už bude celkem od nas daleko ....planujem aspon jednu navštěvu aquaparku tak pokukuju kde co je tak jsem chlapci po obedě to se někdo ma....ja mam herečku v práci a tady není nikdo kdo mi uvaří pomoooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 uvař sám....sice to trvá, ale pak to líp chutná...nebo obj. pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 byl hovězí vývar a vepřové na paprikách a knedlík. docela jsem si počvachtal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 uvař sám....sice to trvá, ale pak to líp chutná...nebo obj. pizzu když já vařit neumim ,stěží něco ohřeju.. ..... a pizzu nejim ..ja vím je to se mnou těžky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.