Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
No jo pan OČKAŘ lol

nech si toho jo..provokatére.. :aggressive:

Kola hnusný :kuk: , ale ta barva..hmmm. Paroubek :smich:

Každýho věc.. asi jako držky :smich: hold jsem fakt jinej :kuk:

Já nad těma kolama slintám a asi přebarvím na oranžovo :palec2:lol S Paroubkem to nemá nic společného :aggressive:kol9 naštěstí.. Jen tak bokem pro info..

Lukisek: to je na tobě ;) jestli si ji necháš nebo ne.. Já třebas na auto nic ee.. Už mě sere co tam mám od prodejce jakousi nálebku a netuším co to je :smich:

klucí mam dotázek? mam z auta ztrhnout nápis WWW.SKODAHOME.CZ

nějak z toho nic nemám a autí bude asi hezčejší uplně bez samolepek

Já ji na autě mám a nevidím důvod ji sundávat :feve:

• Autor

protože Ti drží auto pohromadě co ...:)

tak nalepku nevim nevim třeba se za reklamu začne něco dávat :-)))))

jinak pánové dneska se chystam snad po deseti letech do aquaparku tak se snad neutopim a přežiju to ve zdraví.... :D :D

• Autor

copak doma neteče voda a je potřeba se pořádně vydrbat? A taky pokoukat po skoro nahejch kočkách? :)

ale doma teče a dokonce zadarmo mame vlastní studnu,spíš kouknout na děvčata :-).....ukecal mě znamej kterej ma problemi se zády a dr. mu doporučil plavat a nemá skym by tam šel.tak sem se nechal ukecat sice nevim co tam budu dělat mě plavaní nějak nebaví.tak doufam že aspon nějaky slečny se ukážou

Já bych sedl do vířivky a konec lol;)

Já bych sedl do vířivky a konec lol;)

taky to tak vidim jestli už tam nebude obsazeno....par bazenu a pak leharo v bublinkach :smich:

Naposledy když sem měl !plavat" tak jsem si nedal myslím ani ty tři bazény :smich: tak jednu délku, pak jsem šel "blbnout" do takovýho menšího masážního bazénku a pak jsem to průběžně střídal - bublinky sauna..

no já bych ještě parkrat sjel tobogán na rty bazeny se taky moc necejtim,ale myslim že kolega mě bude do plavaní nutit... :-(

tak nalepku nevim nevim třeba se za reklamu začne něco dávat :-)))))

jinak pánové dneska se chystam snad po deseti letech do aquaparku tak se snad neutopim a přežiju to ve zdraví.... :D :D

My jsme chtěli jít v sobotu, ale malá ještě nemůže a pernamentka nám končí 30.6. takže 500 v pérdeli :wallbash: bo jsme ji nestihli vybrat :aggressive:

kde tam mate woody aquapark??? ve frydku?????

To nasere.. měl ses ozvat, mě by za dítě brali kol12

Vypadá použitelně :)

klucí mam dotázek? mam z auta ztrhnout nápis WWW.SKODAHOME.CZ

nějak z toho nic nemám a autí bude asi hezčejší uplně bez samolepek

já bych jí nesundaval, já jí tam mám z důvodu, že se mi líbí a vypadá to líp, ale zaleží na tobě

Standis: já taky :p ještě se vyvenčit na poštu a bude to OK.. ale vůbec se mi nechce :(

• Autor

copak jsi měl..já mám doma kuřátko..

hezky hezky ale to už bude celkem od nas daleko ....planujem aspon jednu navštěvu aquaparku tak pokukuju kde co je

tak jsem chlapci po obedě

to se někdo ma....ja mam herečku v práci a tady není nikdo kdo mi uvaří pomoooooc

• Autor

uvař sám....sice to trvá, ale pak to líp chutná...nebo obj. pizzu

byl hovězí vývar a vepřové na paprikách a knedlík. docela jsem si počvachtal

uvař sám....sice to trvá, ale pak to líp chutná...nebo obj. pizzu

když já vařit neumim ,stěží něco ohřeju.. :feve: ..... a pizzu nejim ..ja vím je to se mnou těžky.. :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.