Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kola hnusný :kuk: , ale ta barva..hmmm. Paroubek :smich:

Každýho věc.. asi jako držky :smich: hold jsem fakt jinej :kuk:

Já nad těma kolama slintám a asi přebarvím na oranžovo :palec2:lol S Paroubkem to nemá nic společného :aggressive:kol9 naštěstí.. Jen tak bokem pro info..

Vloženo
klucí mam dotázek? mam z auta ztrhnout nápis WWW.SKODAHOME.CZ

nějak z toho nic nemám a autí bude asi hezčejší uplně bez samolepek

Já ji na autě mám a nevidím důvod ji sundávat :feve:

Vloženo

tak nalepku nevim nevim třeba se za reklamu začne něco dávat :-)))))

jinak pánové dneska se chystam snad po deseti letech do aquaparku tak se snad neutopim a přežiju to ve zdraví.... :D :D

Vloženo

ale doma teče a dokonce zadarmo mame vlastní studnu,spíš kouknout na děvčata :-).....ukecal mě znamej kterej ma problemi se zády a dr. mu doporučil plavat a nemá skym by tam šel.tak sem se nechal ukecat sice nevim co tam budu dělat mě plavaní nějak nebaví.tak doufam že aspon nějaky slečny se ukážou

Vloženo

Naposledy když sem měl !plavat" tak jsem si nedal myslím ani ty tři bazény :smich: tak jednu délku, pak jsem šel "blbnout" do takovýho menšího masážního bazénku a pak jsem to průběžně střídal - bublinky sauna..

Vloženo
tak nalepku nevim nevim třeba se za reklamu začne něco dávat :-)))))

jinak pánové dneska se chystam snad po deseti letech do aquaparku tak se snad neutopim a přežiju to ve zdraví.... :D :D

My jsme chtěli jít v sobotu, ale malá ještě nemůže a pernamentka nám končí 30.6. takže 500 v pérdeli :wallbash: bo jsme ji nestihli vybrat :aggressive:

Vloženo
klucí mam dotázek? mam z auta ztrhnout nápis WWW.SKODAHOME.CZ

nějak z toho nic nemám a autí bude asi hezčejší uplně bez samolepek

já bych jí nesundaval, já jí tam mám z důvodu, že se mi líbí a vypadá to líp, ale zaleží na tobě

Vloženo
uvař sám....sice to trvá, ale pak to líp chutná...nebo obj. pizzu

když já vařit neumim ,stěží něco ohřeju.. :feve: ..... a pizzu nejim ..ja vím je to se mnou těžky.. :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...