Červen 23, 200916 r copak jsi měl..já mám doma kuřátko.. NO něco jako koprovku.. ale bylo tam vícero smetany, tak to bylo takový sladší a aby se neřeklo, tak v tom "plavaly" kusy kopru. K tomu brambor a něco vajíčka.. Ani jsem to nesnědl celý, jak jsem nemocnej, tak ani nemám hlad páč stejně jenom ležím..
Červen 23, 200916 r byl hovězí vývar a vepřové na paprikách a knedlík. docela jsem si počvachtal hmmmm ham ham ham ....já chci takýýýýýý
Červen 23, 200916 r když já vařit neumim ,stěží něco ohřeju.. ..... a pizzu nejim ..ja vím je to se mnou těžky.. jsi strašně rozmazlenej. bídu a hlad na tebe
Červen 23, 200916 r Raca: skoč do MC nebo nějaká restauračka, když sám nic nespácháš.. taky to vidim na mekáč ale nejbližší je až v mostě tak to musí počkat až tam vyjedu do toho aquaparku
Červen 23, 200916 r jsi strašně rozmazlenej. bídu a hlad na tebe i ty brute????? no je fakt že když někomu řikam co všechno nejim tak sem za podivina ne-li blázna.. ..... ale takovej je život jak si mě rodičové rozrachali takovej sem
Červen 23, 200916 r taky to vidim na mekáč ale nejbližší je až v mostě tak to musí počkat až tam vyjedu do toho aquaparku Do tý doby ale zdechneš ne?
Červen 23, 200916 r Do tý doby ale zdechneš ne? to nevim ted baštím loupak a řikam si : JE TO GRILOVANÁ KLOBÁSA JE TO GRILOVANA KLOBÁSA..... ale moc to nefunguje
Červen 23, 200916 r i ty brute????? no je fakt že když někomu řikam co všechno nejim tak sem za podivina ne-li blázna.. ..... ale takovej je život jak si mě rodičové rozrachali takovej sem maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid
Červen 23, 200916 r maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid to mě zase naše babča byla takova vostra.....sněz všechno jinak nejdeš od stolu ,píj až pojídle atd.......
Červen 23, 200916 r moc ti to nepomohlo to je fakt od ty doby co jim co si koupim tak se opravdu rozmazluju
Červen 23, 200916 r maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid U nás to bylo jinač, nechceš nejez ale nic jiného nedostaneš a za dveě hodky jsem zblajznul vše . Teď nejím jen sladké jídla, nedělá mi to dobře na figuru
Červen 23, 200916 r Autor maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid a co mlíkovou polívku ...tu jíš..
Červen 23, 200916 r Autor U nás to bylo jinač, nechceš nejez ale nic jiného nedostaneš a za dveě hodky jsem zblajznul vše . Teď nejím jen sladké jídla, nedělá mi to dobře na figuru MANEKÝNE
Červen 23, 200916 r a co mlíkovou polívku ...tu jíš.. jeje a nejraději jsem měl tu babičinu , ale tu mi už hold nikdo tak dobrou neudělá
Červen 23, 200916 r U nás to bylo jinač, nechceš nejez ale nic jiného nedostaneš a za dveě hodky jsem zblajznul vše . Teď nejím jen sladké jídla, nedělá mi to dobře na figuru to si snažím říkat každý den před spaním, ale nějak mi to nepomáhá a sežeru 1/4 čokolády
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.