dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 copak jsi měl..já mám doma kuřátko.. NO něco jako koprovku.. ale bylo tam vícero smetany, tak to bylo takový sladší a aby se neřeklo, tak v tom "plavaly" kusy kopru. K tomu brambor a něco vajíčka.. Ani jsem to nesnědl celý, jak jsem nemocnej, tak ani nemám hlad páč stejně jenom ležím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 byl hovězí vývar a vepřové na paprikách a knedlík. docela jsem si počvachtal hmmmm ham ham ham ....já chci takýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Raca: skoč do MC nebo nějaká restauračka, když sám nic nespácháš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 když já vařit neumim ,stěží něco ohřeju.. ..... a pizzu nejim ..ja vím je to se mnou těžky.. jsi strašně rozmazlenej. bídu a hlad na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Raca: skoč do MC nebo nějaká restauračka, když sám nic nespácháš.. taky to vidim na mekáč ale nejbližší je až v mostě tak to musí počkat až tam vyjedu do toho aquaparku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 sem zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jsi strašně rozmazlenej. bídu a hlad na tebe i ty brute????? no je fakt že když někomu řikam co všechno nejim tak sem za podivina ne-li blázna.. ..... ale takovej je život jak si mě rodičové rozrachali takovej sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 sem zpatky a co jako...tady byl klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 taky to vidim na mekáč ale nejbližší je až v mostě tak to musí počkat až tam vyjedu do toho aquaparku Do tý doby ale zdechneš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Do tý doby ale zdechneš ne? to nevim ted baštím loupak a řikam si : JE TO GRILOVANÁ KLOBÁSA JE TO GRILOVANA KLOBÁSA..... ale moc to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 i ty brute????? no je fakt že když někomu řikam co všechno nejim tak sem za podivina ne-li blázna.. ..... ale takovej je život jak si mě rodičové rozrachali takovej sem maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid to mě zase naše babča byla takova vostra.....sněz všechno jinak nejdeš od stolu ,píj až pojídle atd....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 moc ti to nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 moc ti to nepomohlo to je fakt od ty doby co jim co si koupim tak se opravdu rozmazluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid U nás to bylo jinač, nechceš nejez ale nic jiného nedostaneš a za dveě hodky jsem zblajznul vše . Teď nejím jen sladké jídla, nedělá mi to dobře na figuru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 maminka mě učila, že se má jíst všechno a mám klid a co mlíkovou polívku ...tu jíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 U nás to bylo jinač, nechceš nejez ale nic jiného nedostaneš a za dveě hodky jsem zblajznul vše . Teď nejím jen sladké jídla, nedělá mi to dobře na figuru MANEKÝNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a co mlíkovou polívku ...tu jíš.. jeje a nejraději jsem měl tu babičinu , ale tu mi už hold nikdo tak dobrou neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 TY VOLE TAKOVEJ BLAF..MLÍKOVKA...BRRRRRRRRRR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 U nás to bylo jinač, nechceš nejez ale nic jiného nedostaneš a za dveě hodky jsem zblajznul vše . Teď nejím jen sladké jídla, nedělá mi to dobře na figuru to si snažím říkat každý den před spaním, ale nějak mi to nepomáhá a sežeru 1/4 čokolády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 TY VOLE TAKOVEJ BLAF..MLÍKOVKA...BRRRRRRRRRR jsem zvyklej jíst skoro vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 MANEKÝNE Já se ti chcu líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 TO JÁ KLIDNĚ 4 ČOKOLÁDY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ahoj pánové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já se ti chcu líbit nezabírá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.