Červen 23, 200916 r to si snažím říkat každý den před spaním, ale nějak mi to nepomáhá a sežeru 1/4 čokolády Sladké to jo, jen nemužu třeba buchty s krémem, nudle s mákem atd
Červen 23, 200916 r Sladké to jo, jen nemužu třeba buchty s krémem, nudle s mákem atd včera sem měl povidlový knedliky se smetanou tvarohem a moučkovym cukrem hmmm ja se tak přežral....
Červen 23, 200916 r včera sem měl povidlový knedliky se smetanou tvarohem a moučkovym cukrem hmmm ja se tak přežral....
Červen 23, 200916 r Sladké to jo, jen nemužu třeba buchty s krémem, nudle s mákem atd to já bych si zase dal, protože to už jsem dloouho neměl, tak bych zas ochutnal jak to chutná
Červen 23, 200916 r ale no tak..... ..... škoda že sem všechno včera zbaštil dal bych si klidně repete
Červen 23, 200916 r ale ale něco erotickýho? To mi připomělo vtip: Manželé si chcou zpestřit sex, tak on vymyslí, že ženě zaváže oči a bude jí dávat ruzné věci do pusy a ona musí uhodnout co toje, tak se i stalo. On ji to tam strčíl a ona to převaluje ze strany na stranu a odpovídá "ŽE BY NIVA"
Červen 23, 200916 r Nenenenene ... zadnej trakař regulerka plná verze 4 hrkáááč Aha, ty jedeš na tři a jeden máš v rezervě
Červen 23, 200916 r Aha, ty jedeš na tři a jeden máš v rezervě Jooo kdyby to je jako turbo sepnu az bude potreba
Červen 23, 200916 r Takovy nesikovny , myslim ze by prez to blbe foukala ventilace:)) Upraveno Červen 23, 200916 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.