pitrys76 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 90 let 60 milionu na kontě 40 horečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 90 let60 milionu na kontě 40 horečky Ty woe, takou bych ti tam neposílal tu bych si nechal a dokonce bych ji měl i rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ty woe, takou bych ti tam neposílal tu bych si nechal a dokonce bych ji měl i rád Zase nepřeháněj že bys jí měl rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Fajn fajn,tak si ji teda nechej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Zase nepřeháněj že bys jí měl rád No s těma mírama od Pitryse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Idu něco robit.Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Te pic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Idu něco robit.Zduř Co robiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 valím domu zátím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 čusik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Kecá standa valí na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 kde je ondra ??? Dlouho sem ho nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Tak jsem ted došel z pošty, banky.. Docela mě potěšila moje osobní bankéřka jak se nazývala.. Přijde vám, že jsem akční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 TO JÁ KLIDNĚ 4 ČOKOLÁDY Já je furt někde dostávám, ale k jejich jezení se nějak moc nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 heh jasne to si toho zmaknul za celej den .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Cus luky , co to kolo hodne na pikatchu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Evers: jedna bankovní úřednice nestačí? ta paní na poště se mi moc nelíbila smich přejde, až otevřu tu obálku parchant na tom magistrátu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Dado : tak zakolik pak to mame ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Evers: jasná 6ka bez otevření.. pokud tam je mín, tak mu donesu asi čokoládu a nebo kytičku Spíš zvažuju, jestli půjdu do odvolání.. Sice se můžou v tom vrtat ale víceméně, já mám svědomí čisté, takže..? Si asi "budu hrát" jak mi pravil jedem učtel. (RnDR,JuDR,CSC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A co jsi vlastně proved? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) Jak znam dadu , tak rozvazel buchty po brne naliteej Editováno: 23. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jak znam dadu , tak rozvazel buchty po brne naliteej ZA to by mi vzali řidičák, při více jak jedné promili na místě, šlo by to mimo magistrát - jedná se o trestný čin a pokuta na 5tis začíná.. ale spíše se podle hladiny dává kolem 20tis, horní hranice je tuším 50tis. Takže další pokusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 nebuď tajemnej jak hrad v Karpatech ... co tam máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 nebuď tajemnej jak hrad v Karpatech ... co tam máš ? Za nabízení sexuálních služeb na nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Souloz na verejnosti ?? Prostituce ?? Obnazovani na verejnosti ?? ja uz fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.