dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 To sou ale tipy Držte se u auta a sex v autě ještě myslím není trestnej, teda pokud není na náměstí, ale máme skla tonovaný, takže to by taky nebylo tak žhavý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A do výfuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A do výfuku? To je jiná kol5 Tak mě asi před rokem korunovala kamoška, z toho jsem nemohl a doted na ni vzpomínám se odstěhovala do Prahy za svou "láskou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 sakra, proč sem nemocnej? Jsem omezenej v možnostech s kamoškama Zítra na to asi už kašlu a něco podniknu.. shoda dnů je čistě jenom náhodná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No nic panove ja zmizim Nez dorazi sef s nabytkem a bude me chtit zaprahnout )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 evers: papapa, já jdu asi an tu obálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 si pěkně tlustej neříkej tlustej...říkej dobře živenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jako tady chčije a chčije...to počasí mě leze krkem..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a jsem opět zde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Na tebe jsem čekal , tak jak všecko dobré ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Nápodobně......co máš namysli......ptej se , já odpovím....ale s tím že 3x bez vyndání je to pravda pravdoucí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Tys je ťulík, tak m ě zajímá cos dělal, já jsem cély den na počítači, už mi z toho hrabe, ještě že jdu zítra do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no chtěl jsi vědět..všecko dobré?....a to dobré je ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Asi jo, ale co jsi dělal odpoledne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Myslíš kromě sexu? Jedl čokoládičku co jsem dostal od člena fora nickem .KIBI ...pak se válel a nedělal nic.....ale jsem unavenej .) Jo a zítra máme objednanej salonek..můj šéf má svátek a bude jídlo..pití....no já víc to jídlo než akohol...to se zase zadarmo naperu.....jupíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Mi začíná zítra práce , ale jak je také počasí, tak se mi taky nic nechce a zdá se mi, že je vše na pikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no počasí hnus....fučí tady vichr...leje a je zima..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 V 18,00 ve zprávach bylo, že v Ostrove vyjížděli hasiči, že tam moc fouká. Tady je pod mrakem a bez větru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 co.....hasiči..proč...co maj s větrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já nevím co se tam u vás děje, asi měli u nich v kantýně fazole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 aha...pán si myslí že je ftipnej..co....není!!!!!!!!!!!srandičky,prdelky...no počkej....zaměřím se na tebe a v nečakaném a nestřeženém okamžiku zaútočím...tak pozor...hlídej si svůj stín..lumpe....:e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Važ své slova, sic na ně doplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 vzpomínáš: 188cm a hlavně 115kg!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Není problém viz foto a 400 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.