Červen 23, 200916 r To sou ale tipy Držte se u auta a sex v autě ještě myslím není trestnej, teda pokud není na náměstí, ale máme skla tonovaný, takže to by taky nebylo tak žhavý..
Červen 23, 200916 r A do výfuku? To je jiná kol5 Tak mě asi před rokem korunovala kamoška, z toho jsem nemohl a doted na ni vzpomínám se odstěhovala do Prahy za svou "láskou"
Červen 23, 200916 r sakra, proč sem nemocnej? Jsem omezenej v možnostech s kamoškama Zítra na to asi už kašlu a něco podniknu.. shoda dnů je čistě jenom náhodná
Červen 23, 200916 r Autor Nápodobně......co máš namysli......ptej se , já odpovím....ale s tím že 3x bez vyndání je to pravda pravdoucí....
Červen 23, 200916 r Tys je ťulík, tak m ě zajímá cos dělal, já jsem cély den na počítači, už mi z toho hrabe, ještě že jdu zítra do práce
Červen 23, 200916 r Autor Myslíš kromě sexu? Jedl čokoládičku co jsem dostal od člena fora nickem .KIBI ...pak se válel a nedělal nic.....ale jsem unavenej .) Jo a zítra máme objednanej salonek..můj šéf má svátek a bude jídlo..pití....no já víc to jídlo než akohol...to se zase zadarmo naperu.....jupíííííí
Červen 23, 200916 r Mi začíná zítra práce , ale jak je také počasí, tak se mi taky nic nechce a zdá se mi, že je vše na pikaču
Červen 23, 200916 r V 18,00 ve zprávach bylo, že v Ostrove vyjížděli hasiči, že tam moc fouká. Tady je pod mrakem a bez větru
Červen 23, 200916 r Autor aha...pán si myslí že je ftipnej..co....není!!!!!!!!!!!srandičky,prdelky...no počkej....zaměřím se na tebe a v nečakaném a nestřeženém okamžiku zaútočím...tak pozor...hlídej si svůj stín..lumpe....:e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.