Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a která je lepsí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nam ty kurvy japonsky zrušili směny o svatek....ale aspon chodime normalně na směny a ne jako prvni tři měsice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 copak? krize? u koho makás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 sakra představa že bych prvni testnul tchyni mě přivadí do stavu maximalního šilenství.....ou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 i me..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a která je lepsí? tak jsem to nezkoušel Ja ji jen otestoval, jestli se to s ní dá vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a nedalo, tak jsi skocil po dcerce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 copak? krize? u koho makás jj krize - automobilovej prumysl je v prdeli.....jinak dělam ve Fujikoki.... ...zni to jak vietnamska firma na vyrobu korálku ale dělame takovy hlinikový kokotiny do klimatizací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 spís jako výrobci polívek..myslím ze jsem jednu mel rano k snídani v práci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a nedalo, tak jsi skocil po dcerce.... Hoši, kurna, vám už ani vodu z okurek Asi založím nové téma MLÉČNÝ BAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 mysliš jum jum nebo jak se to píše :-))) no to je taky podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Hoši, kurna, vám už ani vodu z okurek Asi založím nové téma MLÉČNÝ BAR a první dezerter.....jen si jdi kdyz Ti nejsme dobry.. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jj na ty co.. ...tchyni nejsme zvědaví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 že jsem sem lez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jj na ty co.. ...tchyni nejsme zvědaví.... asi tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 že jsem sem lez tady nesmíš nic říct jinak s tebe udělaj ... ...to ja znam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To je zase vyvesený dneska téma: opíchej si svoji tchýni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) tady nesmíš nic říct jinak s tebe udělaj ... ...to ja znam..... copak..Tobe tady nekdo ublízil? jdu na nej Editováno: 30. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To je zase vyvesený dneska téma: opíchej si svoji tchýni to je podle mě na stejny urovni jako to tvoje trauma s kojení .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Prodávám svojí Fabku a kupuji jinou značku, nejlépe mmimo koncern. Se Škodovkářema nepujdu už ani na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no já mysle ze to uz nevytáhnes.....ale nezklamal jsi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Prodávám svojí Fabku a kupuji jinou značku, nejlépe mmimo koncern. Se Škodovkářema nepujdu už ani na pivo dobrá já jí koupím..... ...a bude tady klid zádnej prudic...co tchýni Editováno: 30. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ale copak máš za trauma s kojením, máš strach, že ti potom kosy povadnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nee, ale kdyz projdes zpet hospodu, tak se dozvís víc..hledej smudlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no já mysle ze to uz nevytáhnes.....ale nezklamal jsi:-) no ač se snažim jak chci tak na to nemůžu zapomenout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.