Duben 30, 200916 r nam ty kurvy japonsky zrušili směny o svatek....ale aspon chodime normalně na směny a ne jako prvni tři měsice
Duben 30, 200916 r sakra představa že bych prvni testnul tchyni mě přivadí do stavu maximalního šilenství.....ou
Duben 30, 200916 r a která je lepsí? tak jsem to nezkoušel Ja ji jen otestoval, jestli se to s ní dá vydržet
Duben 30, 200916 r copak? krize? u koho makás jj krize - automobilovej prumysl je v prdeli.....jinak dělam ve Fujikoki.... ...zni to jak vietnamska firma na vyrobu korálku ale dělame takovy hlinikový kokotiny do klimatizací
Duben 30, 200916 r Autor spís jako výrobci polívek..myslím ze jsem jednu mel rano k snídani v práci :-)
Duben 30, 200916 r a nedalo, tak jsi skocil po dcerce.... Hoši, kurna, vám už ani vodu z okurek Asi založím nové téma MLÉČNÝ BAR
Duben 30, 200916 r Autor Hoši, kurna, vám už ani vodu z okurek Asi založím nové téma MLÉČNÝ BAR a první dezerter.....jen si jdi kdyz Ti nejsme dobry.. ..
Duben 30, 200916 r Autor tady nesmíš nic říct jinak s tebe udělaj ... ...to ja znam..... copak..Tobe tady nekdo ublízil? jdu na nej Upraveno Duben 30, 200916 r od Marek
Duben 30, 200916 r To je zase vyvesený dneska téma: opíchej si svoji tchýni to je podle mě na stejny urovni jako to tvoje trauma s kojení .-)
Duben 30, 200916 r Prodávám svojí Fabku a kupuji jinou značku, nejlépe mmimo koncern. Se Škodovkářema nepujdu už ani na pivo
Duben 30, 200916 r Autor Prodávám svojí Fabku a kupuji jinou značku, nejlépe mmimo koncern. Se Škodovkářema nepujdu už ani na pivo dobrá já jí koupím..... ...a bude tady klid zádnej prudic...co tchýni Upraveno Duben 30, 200916 r od Marek
Duben 30, 200916 r no já mysle ze to uz nevytáhnes.....ale nezklamal jsi:-) no ač se snažim jak chci tak na to nemůžu zapomenout...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.