Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jo to jo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Pitrys tu tu spíš? Co máš vyhlídnuté na Aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 pytrís jako vždy nalitej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 nějaká nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A co ty Marku, taky si dáš někdy do nosu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 nějaká nuda Včera bylo líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 docela jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A co ty Marku, taky si dáš někdy do nosu? už ne.....co byla manželka těhotná a narodila se malá jsem pořád připraven v případě potřeby vyjet s autem..a už mám tak nějak odpito.....nemám rád poopiční stavy ..takže většinou piju Birela...ale když alkohol tak dobré pití..whiska....cognac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Já jsem si taky sem tam dal do nosu, ale od té doby, jak mě žena vytočila, tak jen Birrela, nic jiného a je mi fajn Jo, alje to už asi 2 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a máme tu jubileum: str 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a máme tu jubileum: str 500 Jsem si taky všim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 a máme tu jubileum: str 500 dlouho nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No to je jasný jdem do další 500-stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A co ty Stando, cos dělal odpoledne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no naseděl u PC jako Ty Míro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 byl jsem na mini srazu, jinak nic zajímavýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no naseděl u PC jako Ty Míro No jo ale co mám dělat, venku prší, žena žehlí a malá si hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Míro a co doma malinko herečce pomoci?.....uvařit, poklidit, vysát, nakrmit zvěř, vyčistit terárka,...a hned je práááce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jdu mej tělo..........jo Míro Tobě dobrou..je 21h.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Míro a co doma malinko herečce pomoci?.....uvařit, poklidit, vysát, nakrmit zvěř, vyčistit terárka,...a hned je práááce... No to jsem všechno udělal Hodinka práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Krutý chlapy, právě jsem dopekl oběd ani nevím jestli to mám jest a nenechat spíš na zítřek, když už jsem se rafl s máti, že v mražáku nemáme ani kuřecí maso (krom kuřete celýho, co je už vytáhlý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 K 500str gratuluju a jedem dál ted po určitých událostech určo všecko s klidem překonáme (v počtu stran.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 já bych ta raději možná hodil psům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Standis: voe že já to na tebe chrstnu dokud je to horký aby ses pořádně opařil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Standis: voe že já to na tebe chrstnu dokud je to horký aby ses pořádně opařil :smich: Ty jo, já chtěl jít spát a tady začnou lítat kuřata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.