Červen 23, 200916 r Autor A co ty Marku, taky si dáš někdy do nosu? už ne.....co byla manželka těhotná a narodila se malá jsem pořád připraven v případě potřeby vyjet s autem..a už mám tak nějak odpito.....nemám rád poopiční stavy ..takže většinou piju Birela...ale když alkohol tak dobré pití..whiska....cognac...
Červen 23, 200916 r Já jsem si taky sem tam dal do nosu, ale od té doby, jak mě žena vytočila, tak jen Birrela, nic jiného a je mi fajn Jo, alje to už asi 2 měsíce
Červen 23, 200916 r no naseděl u PC jako Ty Míro No jo ale co mám dělat, venku prší, žena žehlí a malá si hraje
Červen 23, 200916 r Autor Míro a co doma malinko herečce pomoci?.....uvařit, poklidit, vysát, nakrmit zvěř, vyčistit terárka,...a hned je práááce...
Červen 23, 200916 r Míro a co doma malinko herečce pomoci?.....uvařit, poklidit, vysát, nakrmit zvěř, vyčistit terárka,...a hned je práááce... No to jsem všechno udělal Hodinka práce
Červen 23, 200916 r Krutý chlapy, právě jsem dopekl oběd ani nevím jestli to mám jest a nenechat spíš na zítřek, když už jsem se rafl s máti, že v mražáku nemáme ani kuřecí maso (krom kuřete celýho, co je už vytáhlý)
Červen 23, 200916 r K 500str gratuluju a jedem dál ted po určitých událostech určo všecko s klidem překonáme (v počtu stran.. )
Červen 23, 200916 r Standis: voe že já to na tebe chrstnu dokud je to horký aby ses pořádně opařil :smich:
Červen 23, 200916 r Standis: voe že já to na tebe chrstnu dokud je to horký aby ses pořádně opařil :smich: Ty jo, já chtěl jít spát a tady začnou lítat kuřata
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.