Červen 24, 200916 r Ahoj Stando, to víš všichni jsme pracovně vytížení ,ale já už bych měl mit klid až do fajrontu .
Červen 24, 200916 r zdarek pánové...já se do práce teprv chystam :-(....ale ještě 4 šichty a pak dovolenáááá!!!!
Červen 24, 200916 r no já jdu pro jistotu domu už teď no to je hezky....to je jak včera jen přijdu tak všichni valej.....
Červen 24, 200916 r Brno hlásí taky nově slunko a celkem pohodový počasko, asi vylezu k autům TAk jsem otevřel tu obálku.. pánové takové kecy, to snad ani není možný.. Jsem si téměř 100% jistý podáním odvolání.. Tentokrátě k jihomoravskému kraji jako orgánu o stupeň vyššímu sídlícímu jinde.. A uvidíme..
Červen 24, 200916 r no c-c-c kde je kdo...taková alkoholová banda tu byla a je to ted polomrtví tak vstavat a šup do restaurantu..... :-)
Červen 24, 200916 r tož vitaj..jak do pelechu :-)))) žadný spání! i když já zase nezaručim že po mě ted v práci nebudou chtít nějaky vykony .-)
Červen 24, 200916 r Co bys vykonával.. počasí na prd, takže pokud nejsi hasič nebo vodohospodář, dej si šlofíka
Červen 24, 200916 r Jo a vidíš, spát bych nemusel za podmínky, že bych konečně (už tak po půl roce, ne li dýl ) odepsal své bývalé, co právě bydlí taky někde u Loun si mi to připomněl
Červen 24, 200916 r no šlofík by taky nebyl špatnej ale to až po pulnoci ted bych to viděl na nějakej filmeček a kafíčko s cigárkem ..no uvidime :-)
Červen 24, 200916 r Jo a vidíš, spát bych nemusel za podmínky, že bych konečně (už tak po půl roce, ne li dýl ) odepsal své bývalé, co právě bydlí taky někde u Loun si mi to připomněl a kde ?povídej třeba jí znam......
Červen 24, 200916 r KAfíčko a cigárko.. jooo. to bych si dal.. ale nemůžu, nebo spíš nechcu A co za film? Si nosíš do práce filmy, nebo jak?
Červen 24, 200916 r KAfíčko a cigárko.. jooo. to bych si dal.. ale nemůžu, nebo spíš nechcu A co za film? Si nosíš do práce filmy, nebo jak? a to já zas můžu .-))....a filmeček ještě nevim mame tady na síti takovej tajnej disk s menší databazí tak snad něco vyberu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.