Standis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 zdar bando koukám, že je zde celkem klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj Stando, to víš všichni jsme pracovně vytížení ,ale já už bych měl mit klid až do fajrontu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 zdarek pánové...já se do práce teprv chystam :-(....ale ještě 4 šichty a pak dovolenáááá!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Já ještě 5, ale uvažuji, že bych si 2 dny přibral a potom by to byly jen 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no to si z toho děláš pěknej holubník..... :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no já jdu pro jistotu domu už teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no já jdu pro jistotu domu už teď no to je hezky....to je jak včera jen přijdu tak všichni valej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 já musím jedu ke švagrovi kopat plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak to ti stando přeju přijemny kopání.... :-)...a at moc nezmokneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tady už neprší čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Brno hlásí taky nově slunko a celkem pohodový počasko, asi vylezu k autům TAk jsem otevřel tu obálku.. pánové takové kecy, to snad ani není možný.. Jsem si téměř 100% jistý podáním odvolání.. Tentokrátě k jihomoravskému kraji jako orgánu o stupeň vyššímu sídlícímu jinde.. A uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ty kokso ty byl den ... seru na to a du domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no c-c-c kde je kdo...taková alkoholová banda tu byla a je to ted polomrtví tak vstavat a šup do restaurantu..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Hlásám příchod, ale nevím jestli neodpadnu raděj do pelechu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tož vitaj..jak do pelechu :-)))) žadný spání! i když já zase nezaručim že po mě ted v práci nebudou chtít nějaky vykony .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Co bys vykonával.. počasí na prd, takže pokud nejsi hasič nebo vodohospodář, dej si šlofíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jo a vidíš, spát bych nemusel za podmínky, že bych konečně (už tak po půl roce, ne li dýl ) odepsal své bývalé, co právě bydlí taky někde u Loun si mi to připomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no šlofík by taky nebyl špatnej ale to až po pulnoci ted bych to viděl na nějakej filmeček a kafíčko s cigárkem ..no uvidime :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jo a vidíš, spát bych nemusel za podmínky, že bych konečně (už tak po půl roce, ne li dýl ) odepsal své bývalé, co právě bydlí taky někde u Loun si mi to připomněl a kde ?povídej třeba jí znam...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ahoj romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 KAfíčko a cigárko.. jooo. to bych si dal.. ale nemůžu, nebo spíš nechcu A co za film? Si nosíš do práce filmy, nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj kluci. Tě pííííííc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj.Nevite kde je Marek a Kibi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 KAfíčko a cigárko.. jooo. to bych si dal.. ale nemůžu, nebo spíš nechcu A co za film? Si nosíš do práce filmy, nebo jak? a to já zas můžu .-))....a filmeček ještě nevim mame tady na síti takovej tajnej disk s menší databazí tak snad něco vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.