raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj.Nevite kde je Marek a Kibi? že by tajny rande???? .... co marek psal tak je na nějaky akci s nadřízenym a honza nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 a kde ?povídej třeba jí znam...... Tak jmenuje se Adélka.. je přímo z Loun.. Už sem mimo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak jmenuje se Adélka.. je přímo z Loun.. Už sem mimo co? no z loun znam jednu adelku a ta má tak 120kg snad to není ona.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahojte bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 a to já zas můžu .-))....a filmeček ještě nevim mame tady na síti takovej tajnej disk s menší databazí tak snad něco vyberu A sakraaaaaaaaaa, tím sme taky v práci disponovali, ale už tam nedělám a ani noční se nekonaly Co se nachází na tom diskovišti? A ty jenom řádovej zaměstnanec a nebo nějaký IT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahojte bando čááááááááu, nemáš za chvilku večerku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no z loun znam jednu adelku a ta má tak 120kg snad to není ona.. NO já ji pamatuju když měla tak stěží 40kg a nesvěřila se mi, že by jako tolik moc přibrala.. Blond vlasy ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no z loun znam jednu adelku a ta má tak 120kg snad to není ona.. Co tak sourozenci.. Má 2 mladší sestry.. jedna je malinká.. no tedka jí může být 6,7.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 A sakraaaaaaaaaa, tím sme taky v práci disponovali, ale už tam nedělám a ani noční se nekonaly Co se nachází na tom diskovišti? A ty jenom řádovej zaměstnanec a nebo nějaký IT? no celkem dost filmů a kdybych si nevybral tak je ještě takovy tajny ftp kde toho je snad milion.. .... it nejsem ja sem řadovej technik údržby NO já ji pamatuju když měla tak stěží 40kg a nesvěřila se mi, že by jako tolik moc přibrala.. Blond vlasy ..? tak to určitě není ona tahle ma hlavu hnědou a co ji znam tak neměla pod 90kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Co tak sourozenci.. Má 2 mladší sestry.. jedna je malinká.. no tedka jí může být 6,7.. ma jen dva brachy jeden mladši a druhej starší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahojte bando ahoj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak to není onaaaaa Ale enva, někdy se za n chcu stavit, když tedka můžu "svobodně" cestovat Hele technik řadový od toho už nemá moc daleko a to cigárko v kancvlíku nebo musíš někam mimo areál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 No, konečně si mě někdo všim Hoši, viděli jste to? http://www.novinky.cz/krimi/172105-policis...ho-kamionu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 je ještě takovy tajny ftp kde toho je snad milion.. .... Teda teda.. ty se nezdáš a vyznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 No, konečně si mě někdo všim Hoši, viděli jste to? http://www.novinky.cz/krimi/172105-policis...ho-kamionu.html Neviděli.. Hele já tě zdravil už před tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 že by tajny rande???? .... co marek psal tak je na nějaky akci s nadřízenym a honza nevim Díky za reakci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak to není onaaaaa Ale enva, někdy se za n chcu stavit, když tedka můžu "svobodně" cestovat Hele technik řadový od toho už nemá moc daleko a to cigárko v kancvlíku nebo musíš někam mimo areál? chodime ven na placek tam mame lavičky stoly takova pracovní idylka No, konečně si mě někdo všim Hoši, viděli jste to? http://www.novinky.cz/krimi/172105-policis...ho-kamionu.html ty woe ted sem to akorat dokoukal .... dobrý borci.... .. ikdyž já bych nakládal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Teda teda.. ty se nezdáš a vyznáš no když je nudná noční nebo víkend a všechno jede tak se snažiš najit nějakou zabavu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no když je nudná noční nebo víkend a všechno jede tak se snažiš najit nějakou zabavu.. O jedné zábaveě bych věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 O jedné zábaveě bych věděl hmm to tady zrovna echt vyběr není a chlastat tu nemůžem aby se mi nějaká zalíbila tak mam smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 hmm to tady zrovna echt vyběr není a chlastat tu nemůžem aby se mi nějaká zalíbila tak mam smůlu Tak to vyřeš, jak tu psal Pitrys ten vtip o tom zajíčkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak to vyřeš, jak tu psal Pitrys ten vtip o tom zajíčkovi tak ten sem nečet...a radši ani nebudu kouka z toho pěkná uchylarna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak ten sem nečet...a radši ani nebudu kouka z toho pěkná uchylarna... Sedí zajíček na pařezu popíjí mrkvičkovou štávu a mastí ocas. Kolem jde medvěd a ptá se "Co to děláš zajíčku" a zajíček povídá " Ku.vy a chlast, to bylo vždycky moje " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Sedí zajíček na pařezu popíjí mrkvičkovou štávu a mastí ocas. Kolem jde medvěd a ptá se "Co to děláš zajíčku" a zajíček povídá " Ku.vy a chlast, to bylo vždycky moje " ..... tak tohodle se snad nikdy nedožiju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jendo: vše nejlepší k svátku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.