raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 myslim že nadživotni velikost je tak 170cm...co sem našeho hlavního kamikadzeho pozoroval ma zbídou 165... :-) už si viděl svy kolegi jak kradou piva a ladujou je rovnou do služebního auta???? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ty energetaky mate dotovaný nebo co? jsou z mí kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Já teda energetáky asi moc nedržím no jak jsem tak postřehl naposled Kibi: zdravím a teda taky všecko enj k svátku, ale já se vymlouvám, že sem poslední, páč tě neznám jménem.. No a je to smetana, sem ju používal včera a taky sem se nějak rozmlsal je to fakt chutovečka.. a luxus na vaření. A účelem je, abys byl rozmlasanej víc piješ = víc platíš dík dík, vpoho...když se hluboce ukloníš a dáš mi červenou růži, tak ti snad i odpustim voe chlapci na energeťáky musíte pilně trénovat všecky ty "svěrače" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Honzi, díky za SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 dík dík, vpoho...když se hluboce ukloníš a dáš mi červenou růži, tak ti snad i odpustim voe chlapci na energeťáky musíte pilně trénovat všecky ty "svěrače" já dneska pěkně už potrenoval šel sem se starou před šichtou na kafíčko zapil količkou a ona že ještě zajdem na poštu cestou na mě přišlo takovy chcaní a na ty poště u okna snad dělaj jen retardi a všechno jim sto let trvá...tak sem myslel že se ji tam vych...u do koše v ty jejich čekarně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 co sem našeho hlavního kamikadzeho pozoroval ma zbídou 165... :-)už si viděl svy kolegi jak kradou piva a ladujou je rovnou do služebního auta???? :-) ty voe a nestydíš se čumět na nadřízenýho na toaletách...hmmm 165 to je už kus lofasa ještě néé, ale hnedka mi volala ségra, jakto že se nepodělim Dady: nemáš za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ty voe a nestydíš se čumět na nadřízenýho na toaletách...hmmm 165 to je už kus lofasa ještě néé, ale hnedka mi volala ségra, jakto že se nepodělim Dady: nemáš za co honzo chodim za nim ale on chodi chcat na mísu páč na pisoar nedošahne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 já dneska pěkně už potrenoval šel sem se starou před šichtou na kafíčko zapil količkou a ona že ještě zajdem na poštu cestou na mě přišlo takovy chcaní a na ty poště u okna snad dělaj jen retardi a všechno jim sto let trvá...tak sem myslel že se ji tam vych...u do koše v ty jejich čekarně... pěkně pěkně Jindro, ještě párkrát cesta na poštu a máš potrénováno = buď buděš zvládat podržet energetoše, nebo tě paní poštmistrová za činnost u koše veleráda vyhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 dík dík, vpoho...když se hluboce ukloníš a dáš mi červenou růži, tak ti snad i odpustim a smajlík z růží jako na qipu tu není, tak snad jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Dady: nemáš za co já chci taky nějakou konspirační SZ.. to se dělá šuškat v hospodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 pěkně pěkně Jindro, ještě párkrát cesta na poštu a máš potrénováno = buď buděš zvládat podržet energetoše, nebo tě paní poštmistrová za činnost u koše veleráda vyhodí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 já chci taky nějakou konspirační SZ.. to se dělá šuškat v hospodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 pěkně pěkně Jindro, ještě párkrát cesta na poštu a máš potrénováno = buď buděš zvládat podržet energetoše, nebo tě paní poštmistrová za činnost u koše veleráda vyhodí po tomhle zažitku mě na poště nikdo dlouho neuvidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 honzo chodim za nim ale on chodi chcat na mísu páč na pisoar nedošahne.. dost jsi se u mě shodil...smát se někomu kvůly jeho NE-velikosti údu je jako smát se vozíčkáři....hanba ti a pro upřesnění: i s malým kašpárkem se dá zahrát veliký divadlo....(prej, slyšel jsem z doslechu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Hoši, pěkně se tu rozpršelo.. tak šedo, že není ani vidět tedka by se jelo zajímavě asi bych raděj zastavil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 a smajlík z růží jako na qipu tu není, tak snad jen hmmm oky to beru...tak zasedn ke kulatýmu stolu, zakopeme válečnou dýmku a vykouříme sekeru Jindro: nežárli, to bylo moc citlivý téma pro tuhle knajpu...musel jsem to Dadymu šeptnout...viď cukrouši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 dost jsi se u mě shodil...smát se někomu kvůly jeho NE-velikosti údu je jako smát se vozíčkáři....hanba ti a pro upřesnění: i s malým kašpárkem se dá zahrát veliký divadlo....(prej, slyšel jsem z doslechu ) já se nesmějou ... divadlo se kolikrat dá hrat i s velkym.... Hoši, pěkně se tu rozpršelo.. tak šedo, že není ani vidět tedka by se jelo zajímavě asi bych raděj zastavil.. to ani neřikej za chvily se musim tady z rachoty ztratit a musim hodit herečku z práce domu tak abych dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Hoši, pěkně se tu rozpršelo.. tak šedo, že není ani vidět tedka by se jelo zajímavě asi bych raděj zastavil.. to tu bylo minulý týden, svítil jsem vším co na autě mám a stejně jsem viděl hovn0....jel jsem snad 30 a neznt tu cestu nazpaměť, tak raději zastavim jináč lidi, když mám ten svátek tak koukejte otevřít flašu já si tu upíjím Bechera Lemon s Tonicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 viď cukrouši Jasněěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 já se nesmějou ... divadlo se kolikrat dá hrat i s velkym.... ale to není mňáskovský divadílko ale už spíš muzikál...drama s prvky akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jo Lemonda jsem měl jednou a dost to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 žebychom začli rozebírat kulturu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 jináč lidi, když mám ten svátek tak koukejte otevřít flašu já si tu upíjím Bechera Lemon s Tonicem my???? ty koukej nás na něco pozvat....ale jen piti na prasečinky nás nenalákáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 my???? ty koukej nás na něco pozvat....ale jen piti na prasečinky nás nenalákáš... ty voe a já uš si sundaval trenky, že vám ukážu to divadýlko Dady: já normálního Bechera nemůžu, je to hořkej hnus...ale ten Lemond je gut a navíc s tonicem (néé Toníkem:D) nebo spritem je fakt dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Raca: ty nemůžeš přece pojedeš pro ženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.