dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ty voe a já uš si sundaval trenky, že vám ukážu to divadýlko Raca: a je to tady.. viz SZ :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ty voe a já uš si sundaval trenky, že vám ukážu to divadýlko koukam že si ochotník... Raca: ty nemůžeš přece pojedeš pro ženu to jedu ale zase se vratim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 HOnzi já ho vychlastával jen tak bez ničeho, tak nemohu soudit a nikdy už jsem se pak nedokopal k tomu koupit si tu flašku na dom.. Ai proto, že tu mám plno jinýho chlastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Raca: a je to tady.. viz SZ koukam koukam vic po sz at to jenda nevidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ráca: tebe bych pozval na Kalabrii...to by byla párty že by jsi se z toho snad i ..... Dady: ale no tak, to co jsme si šeptali mělo zůstat mezy čtyma nohama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 koukam že si ochotník... jojo a řikají mi Emil Nádeníček Dady: aha aha, ty to rád takhle surový - to já právě radši s tím tonicem...moc nepiju a když už tak vychutnávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 TAk kucí, kašleme na SZ a dem se bavit hromadně ne? Takovej malej grupen , páč v okolí nikoho víc nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ale no tak honzoo....dneska sem u pouličního prodejce zakoupil saček lusku a doma sem ho celej sežral a zapil kolou....ted se akorat bojim reakce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Dady: ale no tak, to co jsme si šeptali mělo zůstat mezy čtyma nohama A taky zůstalo, já nic, já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 TAk kucí, kašleme na SZ a dem se bavit hromadně ne? Takovej malej grupen , páč v okolí nikoho víc nevidím ještě by chtělo někoho schopnyho zaukolovat aby sehnal ochotna děvčata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 jDady: aha aha, ty to rád takhle surový - to já právě radši s tím tonicem...moc nepiju a když už tak vychutnávám No tam tenkrát byla nějaká akce možná 2+1 nebo nějakej dáreček.. Byla to tenkrát novinka, viděl sem to poprvý, tak jsem okusil a mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ještě by chtělo někoho schopnyho zaukolovat aby sehnal ochotna děvčata... OD toho jsem já akorát agenturu seznamka sro jsem zavřel už dávno Jééééééééé, dávaj mi nový díly A asi si skočím pro jogurt nebo něco.. zase na mě jde žravá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 A taky zůstalo, já nic, já Dady ty jsi jamajskej bubeník? Jindra: a kurňa, to je slibná kombinace chutí barev a vůní...myslím že výsledný výtvor bude možná i nějaký druch futuristického výtvarně akusticky hamtatelného umění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 NEmá nakupovat na ulici od pochybných obchodníků A já muzikant, lepší smajlík nebyl, ale občas mě to snad aji připomíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Dady o žravý mi ani nemluv, já už jí mám tak 5 let vkuse asi se mi v těle uhnízdila tasemnice s rodinkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 HOnzi: I takhle v noci? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak panove ja musim na chvili zmizet počitam že tek lehce po pul jedenacty budu zpět tak si vas ještě zkontroluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Já to mám, že jak se celej den flákám, tak pak bych v noci žral.. Ale dal bych si něco z MeCDonalda.. Pěkně prosmažený, křupavoučky, uaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Dady: pořád....já nejsem línej se ve 2..3..ráno vzbudit a jít se najíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak panove ja musim na chvili zmizet počitam že tek lehce po pul jedenacty budu zpět tak si vas ještě zkontroluju Ok, zatím se měj.. uvidíme se (pokud nevytuhnu..) aneb čekám kontrolu "mami" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak taková hodina je pro mě už smrtelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak panove ja musim na chvili zmizet počitam že tek lehce po pul jedenacty budu zpět tak si vas ještě zkontroluju ahoj Jindro a nezapomeň si před cestou doplnit energii - Kalábria, ta tě pěkně posilní a prožene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak vidím, že "kontrola" je tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak sem zpět a tady se už chrní .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 žádný chrnění, vyčkávací taktika byla nasazena tak co klucí, ještě jste čilí?...budete se divit, ale já si udělal večeří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.