raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no ja se už ani nedivim ... už znam jakej je tvuj mlsnej jazyček filuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ty Honzi, já jsem dávno po a spíš zvažuju ten spánek Ale ještě čučím po nějakých golfových věcech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak ja jsem teda spíš po i před :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak na noční by mě k ránu beztak taky chytla mlsná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no mě čeka ještě bramburek se smažákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ty Honzi, já jsem dávno po a spíš zvažuju ten spánek Ale ještě čučím po nějakých golfových věcech.. dady: postel volá jo? hole, nebo oblečení? Jindro: znášm můj mlsnej jazýček - filutu?...t zní dost intimně hele chlapci, už jste byli na tom druhym - novym foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 no mě čeka ještě bramburek se smažákem ty voe a co tvůj chlesterol? že na tebe zavolám herečku joooo noční, to je svinstvo největšího zrna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jindro: znášm můj mlsnej jazýček - filutu?...t zní dost intimně hele chlapci, už jste byli na tom druhym - novym foru? to víš že znam tak u konkurence sem byl ale nějak mě to tam nebere....dokud nezměněj nazev z octavia na něco univerzalního tak mě tam nedostanou... ty voe a co tvůj chlesterol? že na tebe zavolám herečku joooo noční, to je svinstvo největšího zrna s..u na cholesterol už mě z těch hnusu bylo blbě......nebudu se bát se pořádně nadlabnout....v pátek mě čeka večer hokejíček tak at mam síly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Honzi, ještě jsem tam nebyl a zatím ani nepotřebuju Momentálně by se hodilo spíše oblečení.. a hlavně si musím koupit boty, to je základ v těch teniskách to není ideálka, hlavně co se promokavosti týče.. ony by sice být neměly, ale víte jak to je.. Už jsem jednou zkoušel a musím říct, že najít boty je docela síla a co se holí týče tak plánuju určo nějakou/ý wedge.. A možná něco hybrida 1ku řekněme.. 2 a 3 mám. Na putter si nemůžu stěžovat, tady je to spíš už o zdokonalení techniky (síly úderu).A asi bych dokoupil i týčka.. jak plast, tak dřevo, tak chcu (něco mám, ale jen pár ks, sice z týček nehraju/nehraju rád) taky ty gumový na drive, pracovně jim říkám "šulínky". A to by asi stačilo jo a lepším bagem bych taky nepohrdl Postel nevolá, já se v ní válím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Takový papu bych si dal taky.. ale ne v noci na zejtra to vidím asi na zapečený kuřecí prsa páč zapečený brambory měly obrovský úspěch (3/4 sem snědl já, malej ždybec máti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Honzi, ještě jsem tam nebyl a zatím ani nepotřebuju Momentálně by se hodilo spíše oblečení.. a hlavně si musím koupit boty, to je základ v těch teniskách to není ideálka, hlavně co se promokavosti týče.. ony by sice být neměly, ale víte jak to je.. Už jsem jednou zkoušel a musím říct, že najít boty je docela síla a co se holí týče tak plánuju určo nějakou/ý wedge.. A možná něco hybrida 1ku řekněme.. 2 a 3 mám. Na putter si nemůžu stěžovat, tady je to spíš už o zdokonalení techniky (síly úderu).A asi bych dokoupil i týčka.. jak plast, tak dřevo, tak chcu (něco mám, ale jen pár ks, sice z týček nehraju/nehraju rád) taky ty gumový na drive, pracovně jim říkám "šulínky". A to by asi stačilo jo a lepším bagem bych taky nepohrdl Postel nevolá, já se v ní válím ty woe u druhy věty sem už nevěděl co bylo na začatku.... ..... to vam nestačí jeden klacek na hraní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Koukám teda co vy to tu řešíte před půlnocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 to vam nestačí jeden klacek na hraní??? Neeeeeeeee, to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Koukám teda co vy to tu řešíte před půlnocí nejdřív byly humusy a pak žradlo a ted sportujem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ty woe u druhy věty sem už nevěděl co bylo na začatku.... ..... Narážka na obsah nebo délku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Narážka na obsah nebo délku? jako laik sem ty latině moc nehovjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 pitr: žrádo a golf, to je síla co? já akorát dojedl kuřecí prsíčka s broskví, sýrem a rejži Ráca: univerzální název?...myslíš třebas "vítej Ráco mezi nás"? Dady: no koukám že ten golf není jen o holy a míčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 jako laik sem ty latině moc nehovjel Chápu, takže obsah Kdybys byl slečna, tak tě zaučím i prakticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Dady: no koukám že ten golf není jen o holy a míčku O tomhle je minigolf a aby sis nepřišel ochuzenej, tak hole 2 a na "lepších" hřištích dostaneš i 3 míčky (různé druhy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ráca: univerzální název?...myslíš třebas "vítej Ráco mezi nás"? přesně a ještě zato mame tě všichni radi... ...až na jednoho... neee upřímě jako patriot abych se nějak angažoval u octavek to bych se musel stydět... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak jelikož jsem po šestnáctce,tak se raději zapojovat nebudu.Tak zatím.Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) Já se k Oktám taky moc nehlásím a to sem jejím hrdým majitelem A na nový forum leda tak kvůli "kamarádům" co utekli odsud (a to doslova) Já tam zatím nutně nemusím být.. Takže asi tak. Editováno: 24. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Dobrou pitrysu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Chápu, takže obsah Kdybys byl slečna, tak tě zaučím i prakticky Jindro Jindro to je pozvání, rychle se toho chop Dady: tak minigolf je hra, kterou opravdu neovládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 O tomhle je minigolf a aby sis nepřišel ochuzenej, tak hole 2 a na "lepších" hřištích dostaneš i 3 míčky (různé druhy). jo tak na minigolf mame v praci jednoho odbornika hraje tu jejich ligu jezdi po turnajich a uý byl jednou v televizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.