Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 tzak můžeme i bez něj ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ahoj Marku.Jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Nazdarek uličníci Nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Máro to je jako mluvit o roztlinách bez botanika Je to sice dobry ale botanik zna vsechna zakouti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kde ses flakal ?? Uz mi debaty o zvrhlich uchylkach a su*ani zacali chybet No nějak jsem od soboty onemocněl,tak jsem se v klidu léčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 To si mohl i tady s nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ahoj Marku.Jak to jde? NO JAK DOBŘE.....VČERA CHLASTAČKA SE ŠÉFAMA...JÁ 4 NEALKO PIVA , ALE TOHO ŽRÁDLA..TO JSEM SE NACPAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Jo.Kluci to řikali že chlastáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No chlastáš...bylo jen nealko pivko / Birell /....chtěli jsme dát whisku, ale neměli žádnou dobrou....jen Johnyho Wolkera..a to nemusíme...tak jsme se alespoň napapčili...ale oni pili normoš pívo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak snad uz konec rekontrukcim , Maro takze si vlasne delal sofera pohlavarum ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Nene jezdí taxíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 ale jednoho jsem do knajpy vezl mojí FII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Pry jdu chlastat se šefem a nakonec se překecneš, že tě tam vzali jen jako šoféra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Woody uz to dorazilo ?? Jojo ... asi tak ... prej jde chlastat , spis se divat jak nekdo chlastáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Jo, včera fotky mám v mojem tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Kdy se na to chystáš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Asi o víkendu, uvidim co bude lepši jestli origo, nebo tem můj. Teda, jestli se povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ja se o vikendu chystám stříkat ty kryty kolem mlhovek... tak sem zvedavej na výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Cao Romane : nefouká tam u klíčové dirky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Pry jdu chlastat se šefem a nakonec se překecneš, že tě tam vzali jen jako šoféra vezl jsem ho jen tam.. a pak pil nealko a hlavně žral.....ale to je jen závist že Míro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Nerozciluj se ... budes z toho mít vředy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Postřelená husa se vždycky ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 něco nového za dobu co jsem tu nebyl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Hehe Hele co se to na OC forum porad resi, ze nejaka vzpoura ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.