Červen 25, 200916 r Máro to je jako mluvit o roztlinách bez botanika Je to sice dobry ale botanik zna vsechna zakouti
Červen 25, 200916 r kde ses flakal ?? Uz mi debaty o zvrhlich uchylkach a su*ani zacali chybet No nějak jsem od soboty onemocněl,tak jsem se v klidu léčil.
Červen 25, 200916 r Autor Ahoj Marku.Jak to jde? NO JAK DOBŘE.....VČERA CHLASTAČKA SE ŠÉFAMA...JÁ 4 NEALKO PIVA , ALE TOHO ŽRÁDLA..TO JSEM SE NACPAL
Červen 25, 200916 r Autor No chlastáš...bylo jen nealko pivko / Birell /....chtěli jsme dát whisku, ale neměli žádnou dobrou....jen Johnyho Wolkera..a to nemusíme...tak jsme se alespoň napapčili...ale oni pili normoš pívo...
Červen 25, 200916 r Pry jdu chlastat se šefem a nakonec se překecneš, že tě tam vzali jen jako šoféra
Červen 25, 200916 r Woody uz to dorazilo ?? Jojo ... asi tak ... prej jde chlastat , spis se divat jak nekdo chlastáá
Červen 25, 200916 r Asi o víkendu, uvidim co bude lepši jestli origo, nebo tem můj. Teda, jestli se povede
Červen 25, 200916 r Ja se o vikendu chystám stříkat ty kryty kolem mlhovek... tak sem zvedavej na výsledek
Červen 25, 200916 r Autor Pry jdu chlastat se šefem a nakonec se překecneš, že tě tam vzali jen jako šoféra vezl jsem ho jen tam.. a pak pil nealko a hlavně žral.....ale to je jen závist že Míro...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.