Červen 25, 200916 r Octavia club se od nás odtrh a Marek byl dělat šoféra šéfovi na mejdanu Svata pravda .) to sou novinky letošního léta
Červen 25, 200916 r Autor Octavia club se od nás odtrh a Marek byl se šéfama na mejdanu je u nich oblíbenej a bude asi brzy ředitelem.... tak je to správné
Červen 25, 200916 r Tahle bych si to představoval... ne ze me budou jen sexualne zneuzivat. Jednou se určitě dočkááš
Červen 25, 200916 r Tak proc mi to nikdy nepripomenes... sem ti rikal at mi rano vzdycky reknes "blbce vem si prasek, at z tebe neni uplnej debil" a je to ...
Červen 25, 200916 r Já vím..kde jsou všichni.....Já to balím na šukáníčko...tak večer, jestli me šéf pustí.. to bych se měl ptát já tebe oki pa
Červen 25, 200916 r Autor tak to bylo hnusný..........to číslo už neposílej......................NEMÁM TĚ RÁD A NEBUDU SI S TEBOU UŽ PSÁT....ANI NA TVÉ ZPRÁVY A PŘÍSPĚVKY REAGOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!
Červen 25, 200916 r tak to bylo hnusný..........to číslo už neposílej......................NEMÁM TĚ RÁD A NEBUDU SI S TEBOU UŽ PSÁT....ANI NA TVÉ ZPRÁVY A PŘÍSPĚVKY REAGOVAT!!!!!!!!!!!!!!!! Ty vole , ty už ty hormóny nežer stává se z tebe ženskááááá :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.