Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Hoši, jste se tu rozjeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ten me zase vytocil , previt jeden .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Hold vedouci, asi to má v popisu práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Uz je tu zas na kukačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Eště,žes tam nenapsal Š Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 To už by mu rupla cevka v mozku a slehla by to mrtvice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No, horší by bylo, kdyby nás přefik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Hele nenavádej ho joóóóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ne,on má svojeho šéfa, má ho rád a je mu věrny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 To mi k nemu nejak nesedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Uz je tu zas na šukačku no tedááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No, horší by bylo, kdyby nás nepřefik no to by mě ani nevadilo teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ondro jen s tim ven tyden si to v sobe dusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 jinak co jsem pochopil tak je nějaký new forum...budete kam chodit klucí teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ondro jen s tim ven tyden si to v sobe dusil neboj,nedusil,několikrát jsem se vylil na kozyčky a do pipinky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No reglej tam se ... ale ... ja nevim no ... Rozhodne z SHcka neodchazim ... ondro mas to tady http://forum.octaviaclub.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 neboj,nedusil,několikrát jsem se vylil na kozyčky a do pipinky :smich: Nejlepsi meducina Vypotit na cizim tele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 OK dík za link,mrknu i tam,ale asi zůstanu spíše tady s váma holky moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Nejlepsi meducina Vypotit na cizim tele tak tak,dostat ty bacily za těla ven,nejlépe ocasem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Už se mi peče oběěěěěěěěd Brej všem, dneska celkem účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Vono to je prakticky : spis je predat ocasem dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Už se mi peče oběěěěěěěěd Brej všem, dneska celkem účast Jááá už po óo.. měl jsem dvoj oběd. 1. vepřová panenka s bramborem 2. zbyly mi brambory tak sem si k tomu vohral jeste parky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Vono to je prakticky : spis je predat ocasem dal to joo,i se tak líp míří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No tak tobe je lip- A polovicka nachcipana ne Takze od ni mas klid . Kulantně si to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 to já si dal dnes na menu rajskou polévku a francouzské brambory se salátem. Ještě si teď nechat dát trošku francouzské lásky a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.