Červen 25, 200916 r Ondro jen s tim ven tyden si to v sobe dusil neboj,nedusil,několikrát jsem se vylil na kozyčky a do pipinky :smich:
Červen 25, 200916 r No reglej tam se ... ale ... ja nevim no ... Rozhodne z SHcka neodchazim ... ondro mas to tady http://forum.octaviaclub.cz
Červen 25, 200916 r neboj,nedusil,několikrát jsem se vylil na kozyčky a do pipinky :smich: Nejlepsi meducina Vypotit na cizim tele
Červen 25, 200916 r Nejlepsi meducina Vypotit na cizim tele tak tak,dostat ty bacily za těla ven,nejlépe ocasem
Červen 25, 200916 r Už se mi peče oběěěěěěěěd Brej všem, dneska celkem účast Jááá už po óo.. měl jsem dvoj oběd. 1. vepřová panenka s bramborem 2. zbyly mi brambory tak sem si k tomu vohral jeste parky
Červen 25, 200916 r No tak tobe je lip- A polovicka nachcipana ne Takze od ni mas klid . Kulantně si to vyřešil
Červen 25, 200916 r to já si dal dnes na menu rajskou polévku a francouzské brambory se salátem. Ještě si teď nechat dát trošku francouzské lásky a jsem spokojenej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.