spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kafe 4x dneska , na jídlo hovno .. takze pogoda no nevím já sežeru všechno,ale toto by mi asi nechutnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 neboj, bude jen jedno bacha na to,spermie jsou rychlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 žádna prace , seru na to , du dom cau :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kde se dneska courá ta naše ženská??? že by měla něco na práci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 žádna prace , seru na to , du dom cau :-) ty se máš taky bych nic nechtěl mít na práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 odcházím taky dom. čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 KAfé jsem neměl.. Možná až večer, abych vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 odcházím taky dom. čau čaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 chlapci, mám je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ahoj Stando...co kde......help..pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ne,on má svojeho šéfa, má ho rád a je mu věrny . Jsem loajální zaměstnanec...ale se to nemá nic společnýho......však já se pustím pomalu i do tebe Míro...hlídej si stín.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ten me zase vytocil , previt jeden .) Takže by to chtělo prášek ne jen na hlavu jako na paměť, ale i na uklidněníčko..co.... jak můžeš mít řidičák...nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ahoj Stando...co kde......help..pls už vím...koukal jsem ti do vlákna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 zdravim ospalci!!! dneska jsem opět na noční tak doufam že tu bude živo jako včera,aby mi to uteklo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zdar bando, tak jsem doma. Ještě zítra a je tu víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 ahoj ja ještě dneska a pak víkend..... ..... jak to tam u vás vypadá se zaplavama???.....ja ted sleduju pořád zpravy a koukam jak to tam plave v místech ktery nejsou moc daleko od mi planovany dovči :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 zdar u nás s vodou klid......ale to co se děje je hrozný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 ahoj ja ještě dneska a pak víkend..... ..... jak to tam u vás vypadá se zaplavama???.....ja ted sleduju pořád zpravy a koukam jak to tam plave v místech ktery nejsou moc daleko od mi planovany dovči :-( Však jsi říkal, že chceš jet do akvaparku, akorát si nevěděl, že je hned u hotelu . Nijak to nezlehčuji, je to fakt katastrofa, já už to jednou zažil a vím co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Však jsi říkal, že chceš jet do akvaparku, akorát si nevěděl, že je hned u hotelu . Nijak to nezlehčuji, je to fakt katastrofa, já už to jednou zažil a vím co to je je to fakt strašný pomalu rok co rok to někde vyběhne...ještě že u nás není žadna řeka ani potok a tyhle starosti se nas nejspíš nikdy týkat nebudou. .ja ted pravě koukam do map kde to všude vyběhlo a k našemu hotelu je nejblížší tak 30-40km což není zrovna dobrý a podle předpovědí má pořád pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 je to fakt strašný pomalu rok co rok to někde vyběhne...ještě že u nás není žadna řeka ani potok a tyhle starosti se nas nejspíš nikdy týkat nebudou. .ja ted pravě koukam do map kde to všude vyběhlo a k našemu hotelu je nejblížší tak 30-40km což není zrovna dobrý a podle předpovědí má pořád pršet A dá se tam vubec dojet, není to odříznuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 A dá se tam vubec dojet, není to odříznuté? to nevim jak to tam je...jen sem čet že byla zatopena silnice na slovensko tušim někde u zubří kterou sem planoval tam přijed,ale dá se jed ještě jinudy...sám sem zvědavej každopadně příští tejden asi do toho hotelu zavolam jak to tam vypadá jestli se dá vůbec přijed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No ty woe, to je radost . Celý rok se těšíš na dovču a teď toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no taky mám strach,jak se to vyvrbí....abych to nemusel nakonec stornovat a zbytečně přijid o zalohu a o dovolenou...stoji to za h..o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kdy jedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kdy jedete? My 4.6 a žena mi dneska říka la, že neco slyšela o topení Jeseníku a tam jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.