Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kafe 4x dneska , na jídlo hovno .. takze pogoda :)

no nevím já sežeru všechno,ale toto by mi asi nechutnalo :smich:

neboj, bude jen jedno

bacha na to,spermie jsou rychlý :smich:

žádna prace , seru na to , du dom cau :-)

kde se dneska courá ta naše ženská??? ;) že by měla něco na práci?? :prc::p

žádna prace , seru na to , du dom cau :-)

ty se máš :palec2: taky bych nic nechtěl mít na práci :help:

KAfé jsem neměl.. Možná až večer, abych vydržel :)

odcházím taky dom. čau

čaf ;)

• Autor

Ahoj Stando...co kde......help..pls :)

• Autor
Ne,on má svojeho šéfa, má ho rád a je mu věrny .

Jsem loajální zaměstnanec...ale se :prc: to nemá nic společnýho......však já se pustím pomalu i do tebe Míro...hlídej si stín.... :smich:

• Autor
Ten me zase vytocil , previt jeden .)

Takže by to chtělo prášek ne jen na hlavu jako na paměť, ale i na uklidněníčko..co.... :smich::smich: jak můžeš mít řidičák...nechápu lol

• Autor
Ahoj Stando...co kde......help..pls :)

už vím...koukal jsem ti do vlákna... :palec2:

zdravim ospalci!!! dneska jsem opět na noční tak doufam že tu bude živo jako včera,aby mi to uteklo...... -_-

Zdar bando, tak jsem doma. Ještě zítra a je tu víkend :)

ahoj ja ještě dneska a pak víkend..... :t ..... jak to tam u vás vypadá se zaplavama???.....ja ted sleduju pořád zpravy a koukam jak to tam plave v místech ktery nejsou moc daleko od mi planovany dovči :-(

• Autor

zdar u nás s vodou klid......ale to co se děje je hrozný....

ahoj ja ještě dneska a pak víkend..... :t ..... jak to tam u vás vypadá se zaplavama???.....ja ted sleduju pořád zpravy a koukam jak to tam plave v místech ktery nejsou moc daleko od mi planovany dovči :-(

Však jsi říkal, že chceš jet do akvaparku, akorát si nevěděl, že je hned u hotelu lol . Nijak to nezlehčuji, je to fakt katastrofa, já už to jednou zažil a vím co to je :kuk:

Však jsi říkal, že chceš jet do akvaparku, akorát si nevěděl, že je hned u hotelu lol . Nijak to nezlehčuji, je to fakt katastrofa, já už to jednou zažil a vím co to je :kuk:

je to fakt strašný pomalu rok co rok to někde vyběhne...ještě že u nás není žadna řeka ani potok a tyhle starosti se nas nejspíš nikdy týkat nebudou. :feve: .ja ted pravě koukam do map kde to všude vyběhlo a k našemu hotelu je nejblížší tak 30-40km což není zrovna dobrý a podle předpovědí má pořád pršet

je to fakt strašný pomalu rok co rok to někde vyběhne...ještě že u nás není žadna řeka ani potok a tyhle starosti se nas nejspíš nikdy týkat nebudou. :feve: .ja ted pravě koukam do map kde to všude vyběhlo a k našemu hotelu je nejblížší tak 30-40km což není zrovna dobrý a podle předpovědí má pořád pršet

A dá se tam vubec dojet, není to odříznuté?

A dá se tam vubec dojet, není to odříznuté?

to nevim jak to tam je...jen sem čet že byla zatopena silnice na slovensko tušim někde u zubří kterou sem planoval tam přijed,ale dá se jed ještě jinudy...sám sem zvědavej každopadně  příští tejden asi do toho hotelu zavolam jak to tam vypadá jestli se dá vůbec přijed

No ty woe, to je radost . Celý rok se těšíš na dovču a teď toto :feve:

no taky mám strach,jak se to vyvrbí....abych to nemusel nakonec stornovat a zbytečně přijid o zalohu a o dovolenou...stoji to za h..o

• Autor

kdy jedete?

kdy jedete?

My 4.6 a žena mi dneska říka la, že neco slyšela o topení Jeseníku a tam jedem :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.