Červen 25, 200916 r no marku..... přiští tejden 2.7... pořád si řikam že už by se to nějak zhoršovat nemělo a snad to opadne....ale kdo ví
Červen 25, 200916 r My 4.6 a žena mi dneska říka la, že neco slyšela o topení Jeseníku a tam jedem no to je Jesenik nad odrou...ale vy jedete někam nahoru k šumperku ne?
Červen 25, 200916 r No ted taky koukám na zprávy.. voda voda všude voda.. Jenom Brno se nikdy netopilo (ne sorry..) Já bych rád v létě nahoru do ČEch, tak do té doby to snad bude OK.. Jo a pak nevím proč lidi, co bydlijou u vody, nejsou pojištění.. no pak jim zbývaj akorát oči pro pláč za ušetřených pár tisíc ročně..
Červen 25, 200916 r no to je Jesenik nad odrou...ale vy jedete někam nahoru k šumperku ne? My jedem 6 km od jeseníku, ale těď jsem se díval, že Jeseník nad Odrou je 120 km daleko, ještě že tak
Červen 25, 200916 r no ono domy u vody se moc dobře pojistit nedaj ... pojištovnam se do toho moc nechce
Červen 25, 200916 r My jedem 6 km od jeseníku, ale těď jsem se díval, že Jeseník nad Odrou je 120 km daleko, ještě že tak tak sem si to dobře pamatoval.....tam nahoře je taky krasně loni sem tam byl s herečkou a bylo to dobrý.....teda až na to praskly sklo co sem si přivez z polska...
Červen 25, 200916 r Tak u nás konečně klidná obloha Doufám, že to vydrží do příštího týdne.. Už si chci jít zahrát.
Červen 25, 200916 r Marku a ty se na nic nekoukáš? Ted sem zjistil, že mi místo Markízy hodili Novu Cinema.. jsem nadšenej
Červen 25, 200916 r A samo, že k objednání věcí, jsem se včera nedostal když já envím, co vlastně chcu..
Červen 25, 200916 r Autor Marku a ty se na nic nekoukáš? Ted sem zjistil, že mi místo Markízy hodili Novu Cinema.. jsem nadšenej Já koukám do NTB
Červen 25, 200916 r raca: tak co bude dneska za filmík? dneska mam naladu na nějakou drastarnu tak stahuju ,Texaský masakr motorovou pilou: Počátek, tak sem zvědavej jestli se nebudu bát....
Červen 25, 200916 r dneska mam naladu na nějakou drastarnu tak stahuju ,Texaský masakr motorovou pilou: Počátek, tak sem zvědavej jestli se nebudu bát.... BUdeš běhat na onu místnost i bez aditiv lol
Červen 25, 200916 r .to já paličkuju, drhám, vyšívám a tak.... To si říkej manželce a tchýni, né nám lol
Červen 25, 200916 r BUdeš běhat na onu místnost i bez aditiv ty potřebovat asi nebudu protože se asi strachy hned pos..u..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.