raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no marku..... přiští tejden 2.7... pořád si řikam že už by se to nějak zhoršovat nemělo a snad to opadne....ale kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 My 4.6 a žena mi dneska říka la, že neco slyšela o topení Jeseníku a tam jedem no to je Jesenik nad odrou...ale vy jedete někam nahoru k šumperku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No ted taky koukám na zprávy.. voda voda všude voda.. Jenom Brno se nikdy netopilo (ne sorry..) Já bych rád v létě nahoru do ČEch, tak do té doby to snad bude OK.. Jo a pak nevím proč lidi, co bydlijou u vody, nejsou pojištění.. no pak jim zbývaj akorát oči pro pláč za ušetřených pár tisíc ročně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no to je Jesenik nad odrou...ale vy jedete někam nahoru k šumperku ne? My jedem 6 km od jeseníku, ale těď jsem se díval, že Jeseník nad Odrou je 120 km daleko, ještě že tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no ono domy u vody se moc dobře pojistit nedaj ... pojištovnam se do toho moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 My jedem 6 km od jeseníku, ale těď jsem se díval, že Jeseník nad Odrou je 120 km daleko, ještě že tak tak sem si to dobře pamatoval.....tam nahoře je taky krasně loni sem tam byl s herečkou a bylo to dobrý.....teda až na to praskly sklo co sem si přivez z polska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 tý woe..to je síla.....ta voda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Heheh asi se pojedu podívat do Vídně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Kua, tak tam je prý taky voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak u nás konečně klidná obloha Doufám, že to vydrží do příštího týdne.. Už si chci jít zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 CO je ...to všichni čumíte na Ordinaci????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Jooooooooooooooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ordinaci nebrat i když po cestě přes obývák se tomu nevyhnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Jooooooooooooooooooooooooo Jsi jak ženskááááááááááááááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Marku a ty se na nic nekoukáš? Ted sem zjistil, že mi místo Markízy hodili Novu Cinema.. jsem nadšenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 raca: tak co bude dneska za filmík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 A samo, že k objednání věcí, jsem se včera nedostal když já envím, co vlastně chcu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Marku a ty se na nic nekoukáš? Ted sem zjistil, že mi místo Markízy hodili Novu Cinema.. jsem nadšenej Já koukám do NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 TAk to je jasný ale myslím v TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Na TV moc nekoukám.......to já paličkuju, drhám, vyšívám a tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 raca: tak co bude dneska za filmík? dneska mam naladu na nějakou drastarnu tak stahuju ,Texaský masakr motorovou pilou: Počátek, tak sem zvědavej jestli se nebudu bát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 dneska mam naladu na nějakou drastarnu tak stahuju ,Texaský masakr motorovou pilou: Počátek, tak sem zvědavej jestli se nebudu bát.... BUdeš běhat na onu místnost i bez aditiv lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 .to já paličkuju, drhám, vyšívám a tak.... To si říkej manželce a tchýni, né nám lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ten film nic moc...lepší je Fredy vs Jeason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 BUdeš běhat na onu místnost i bez aditiv ty potřebovat asi nebudu protože se asi strachy hned pos..u.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.