Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já se přiznám, já se bojím, takže já tomuhle typů filmů holduji jenom se společností andílek (dámskou).

Znáte Horyzont událostí? (Events horizont myslím původní název).

Vloženo
Já se přiznám, já se bojím, takže já tomuhle typů filmů holduji jenom se společností andílek (dámskou).

o to je ? pořádný maso?

Vloženo

to ja zase mam rad tyhle drastarny jako SAW 1,2,3,4,5 ...Hostel 1,2 apod. :feve::help::help:

Vloženo

No je to celkem starší tvorba, ale o to lepší.. Má to nějakej příběh :palec2: a musím říct, že jsem se u toho zatím nejvíc bál ze všech hororů co jsem kdy viděl..

Kucí, ale dotedka si pamatuju, jak jsem mladší byl s kamoškou na Texaským masakru motorovkou v kině a chudák po cestě mi hlodala každej drb, že za rohem čeká vrah a vlítne na nás :smich: ta byla po*** jak svina.. Sem ju musel pomalu za ruku doprovodit až do postele :smich:

Vloženo
to ja zase mam rad tyhle drastarny jako SAW 1,2,3,4,5 ...Hostel 1,2 apod. :feve::help::help:

To mi dovalila kamoška, když tu u mě "bydlela" no nějak moc jsme na to spolu ani nekoukali.. Ona to žrala, mě to přišlo jako pěkně nudnej psychologidkrj shit.. ":feve: já na tento typ moc nejsem.. -_- spíš raděj něco jinak koncipovanýho.

Vloženo
To mi dovalila kamoška, když tu u mě "bydlela" no nějak moc jsme na to spolu ani nekoukali.. Ona to žrala, mě to přišlo jako pěkně nudnej psychologidkrj shit.. ":feve: já na tento typ moc nejsem.. -_- spíš raděj něco jinak koncipovanýho.

no mě pak celkem zajimaj i filmy s  :prc::prc::prc::prc::prc: takovou tematikou.... :smich:

Vloženo
no mě pak celkem zajimaj i filmy s  :prc::prc::prc::prc::prc: takovou tematikou.... :smich:

Mohu nabídnou cca 80GB matrošu ;):prc::prc::prc::prc: bude-li zájem. Na střední jsem o přestávkách zásoboval :smich: a dycky sem nemohl z toho, když došel učitel a nechápal, co je tak zajímavýho na nějaký hře okolo který je tak 20borců :smich:

Vloženo

Má to zadarmo od Škoda auto za nevyřízenou reklamaci maxidotu v zákoné lhůtě 30 dní..trvalo jim to víc jak 3 měsíce.....takže taková malá omluva od nich...

Vloženo

Nekomunikoval maxík s rádiem......nakone jsem dotal nový budíky který vyrobili nově páč ty předchozí byly nějak podělaný..byl to problém u pá ks FII....

Vloženo

Aháááá, no já mám v plánu si to sám spojit, páč mám origo rádio, ale tenkrát jsem si neřek a spojení a tak mám malej černej obdelník.. A ted se servisy tváří jako mrtvoly k prpojení kablíkem.. DP mlčí, tak pomůže forum :)

Vloženo
MYslíš, že v monologu, bych něco nabonzoval? Snad ani ne..

I když párkrát jsem se při něčem takovým přichytl :help::specool:

no vidiš tak se neostychej a něco bonzni at mame co probírat.... :palec2::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...