Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

No je to celkem starší tvorba, ale o to lepší.. Má to nějakej příběh :palec2: a musím říct, že jsem se u toho zatím nejvíc bál ze všech hororů co jsem kdy viděl..

Kucí, ale dotedka si pamatuju, jak jsem mladší byl s kamoškou na Texaským masakru motorovkou v kině a chudák po cestě mi hlodala každej drb, že za rohem čeká vrah a vlítne na nás :smich: ta byla po*** jak svina.. Sem ju musel pomalu za ruku doprovodit až do postele :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to ja zase mam rad tyhle drastarny jako SAW 1,2,3,4,5 ...Hostel 1,2 apod. :feve::help::help:

To mi dovalila kamoška, když tu u mě "bydlela" no nějak moc jsme na to spolu ani nekoukali.. Ona to žrala, mě to přišlo jako pěkně nudnej psychologidkrj shit.. ":feve: já na tento typ moc nejsem.. -_- spíš raděj něco jinak koncipovanýho.

Odkaz ke komentáři

To mi dovalila kamoška, když tu u mě "bydlela" no nějak moc jsme na to spolu ani nekoukali.. Ona to žrala, mě to přišlo jako pěkně nudnej psychologidkrj shit.. ":feve: já na tento typ moc nejsem.. -_- spíš raděj něco jinak koncipovanýho.

no mě pak celkem zajimaj i filmy s  :prc::prc::prc::prc::prc: takovou tematikou.... :smich:

Odkaz ke komentáři

no mě pak celkem zajimaj i filmy s  :prc::prc::prc::prc::prc: takovou tematikou.... :smich:

Mohu nabídnou cca 80GB matrošu ;):prc::prc::prc::prc: bude-li zájem. Na střední jsem o přestávkách zásoboval :smich: a dycky sem nemohl z toho, když došel učitel a nechápal, co je tak zajímavýho na nějaký hře okolo který je tak 20borců :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...