dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Já se přiznám, já se bojím, takže já tomuhle typů filmů holduji jenom se společností (dámskou). Znáte Horyzont událostí? (Events horizont myslím původní název). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 To si říkej manželce a tchýni, né nám aha chybka.....mělo být že se : zašívám a zdrhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Já se přiznám, já se bojím, takže já tomuhle typů filmů holduji jenom se společností (dámskou).Znáte Horyzont událostí? (Events horizont myslím původní název). o to je ? pořádný maso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 MArku není to spíš, že žehlíš, co můžeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ten film nic moc...lepší je Fredy vs Jeason dík za tip už ho sosam taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 freddy je klasika,...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Já se přiznám, já se bojím, takže já tomuhle typů filmů holduji jenom se společností (dámskou).Znáte Horyzont událostí? (Events horizont myslím původní název). to ja zase mam rad tyhle drastarny jako SAW 1,2,3,4,5 ...Hostel 1,2 apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 No je to celkem starší tvorba, ale o to lepší.. Má to nějakej příběh a musím říct, že jsem se u toho zatím nejvíc bál ze všech hororů co jsem kdy viděl.. Kucí, ale dotedka si pamatuju, jak jsem mladší byl s kamoškou na Texaským masakru motorovkou v kině a chudák po cestě mi hlodala každej drb, že za rohem čeká vrah a vlítne na nás ta byla po*** jak svina.. Sem ju musel pomalu za ruku doprovodit až do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 to ja zase mam rad tyhle drastarny jako SAW 1,2,3,4,5 ...Hostel 1,2 apod. To vše mám a miluju to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 to ja zase mam rad tyhle drastarny jako SAW 1,2,3,4,5 ...Hostel 1,2 apod. To mi dovalila kamoška, když tu u mě "bydlela" no nějak moc jsme na to spolu ani nekoukali.. Ona to žrala, mě to přišlo jako pěkně nudnej psychologidkrj shit.. " já na tento typ moc nejsem.. spíš raděj něco jinak koncipovanýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 To mi dovalila kamoška, když tu u mě "bydlela" no nějak moc jsme na to spolu ani nekoukali.. Ona to žrala, mě to přišlo jako pěkně nudnej psychologidkrj shit.. " já na tento typ moc nejsem.. spíš raděj něco jinak koncipovanýho. no mě pak celkem zajimaj i filmy s takovou tematikou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 zítra jedu do servisu na garančku........po roce..... a mám jí zadarmo takže pohoda....cca 2000 doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no mě pak celkem zajimaj i filmy s takovou tematikou.... Mohu nabídnou cca 80GB matrošu bude-li zájem. Na střední jsem o přestávkách zásoboval a dycky sem nemohl z toho, když došel učitel a nechápal, co je tak zajímavýho na nějaký hře okolo který je tak 20borců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 MAro, jaktože že zadáčo? S kým jsi spal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Má to zadarmo od Škoda auto za nevyřízenou reklamaci maxidotu v zákoné lhůtě 30 dní..trvalo jim to víc jak 3 měsíce.....takže taková malá omluva od nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 To je pěkné, co máš/měls s maxíkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Nekomunikoval maxík s rádiem......nakone jsem dotal nový budíky který vyrobili nově páč ty předchozí byly nějak podělaný..byl to problém u pá ks FII.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Aháááá, no já mám v plánu si to sám spojit, páč mám origo rádio, ale tenkrát jsem si neřek a spojení a tak mám malej černej obdelník.. A ted se servisy tváří jako mrtvoly k prpojení kablíkem.. DP mlčí, tak pomůže forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Hoši mějte jdu bydlet..........ale napřed zase sex...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Brou Marku, asi se taky vydám, monolog tu vést nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 a proč dadys ... třřeba by sme se o tobě dozvěděli nějakou perličku ze zákulisí :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 MYslíš, že v monologu, bych něco nabonzoval? Snad ani ne.. I když párkrát jsem se při něčem takovým přichytl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 dobrej večír knajpo ahoj chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 dobrej večír knajpo ahoj chlapáci nazdarek polucisto!! ty neviš v kolik se chodí do hospody???.. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 MYslíš, že v monologu, bych něco nabonzoval? Snad ani ne..I když párkrát jsem se při něčem takovým přichytl no vidiš tak se neostychej a něco bonzni at mame co probírat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.