kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 zdar zdar Jindro musel jsem se skulturnit a něco pojíst...jináč bych na vás byl nevrlej a hnusnej - skrátka jako vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 a ted budeš jakej ...abych se připravil a nelek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 HOnzí čauko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zduř,už jsem doma z rachoty.Řeší se něco,nebo zas nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Pitrysi čauky, neplď tam slohovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 "milej a vstřícnej" jako vždycky jsem po randíčku, tak snad i nadmíru milej ty jsi v robotě Jindro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Vau rande jo? tak popisuj a nepřeháněj, já mám raději objektivní realitu jak bláboly ala TV Nova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Neboj,plodit se nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak jako téma můžem, že mi v pondělí kamoška odlítá do skotska a sme chtěli v příštím tejdnu skočit na golf.. ale potěší co napsala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Neboj,plodit se nebude Kdo by se vo to staral, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 "milej a vstřícnej" jako vždycky jsem po randíčku, tak snad i nadmíru milej ty jsi v robotě Jindro? jj makam jako das....teda jendo doufam že byl už kocour v troubě... ..nebo že by jenom druha meta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no jako dobry tema ktery se bude hodit i kibimu bych navrhoval pohlavně přenosny choroby v kombinaci s ženskymy mikroorganismy v pohlavnim organu.. :D jinak ja ted opět musim tak na pul hodky zmizet tak doufam že až přijdu tak se nepozvracim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Vau rande jo? tak popisuj a nepřeháněj, já mám raději objektivní realitu jak bláboly ala TV Nova.. ahoj Dady, neboj já jsem hotovej reality showmenn dobrééé to bylo...ono už to ani není rande, už je ruka v rukávě ahoj Pitris, řeší se mezilidské vztahy Ráca: kocour v trobě zatím néé, ale už má naježený chlupy a mňouká na slečnu se musí pomalu, ale zato intenzivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dva chachaři v baráku stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no jako dobry tema ktery se bude hodit i kibimu bych navrhoval pohlavně přenosny choroby v kombinaci s ženskymy mikroorganismy v pohlavnim organu.. :D jinak ja ted opět musim tak na pul hodky zmizet tak doufam že až přijdu tak se nepozvracim ty voe ty si hroznej buřič...sem nadhodíš nechutný téma a pak si vesele odejdeš....následně už jen čteš a sklízíš plody svých intrik zatím zdárec Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 HOnzo Jindra toptiž musí zase udělat složitý pracovní postup popisovaný tady včera.. Fakt jako těžká makačka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 HOnzo Jindra toptiž musí zase udělat složitý pracovní postup popisovaný tady včera.. Fakt jako těžká makačka.. Dady je mi to naprosto jasný...kdyby ti za chvilku od Ráci přišla otázka zdali vypnout znamená ON nebo OFF nediv se, technika a k tomu cizojazyčné složité věty jsou sakra kumšt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Hoši nevím jak vy,ale já koukám a slintám slintám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Hoši nevím jak vy,ale já koukám a slintám slintám..... na co čučíš, že ti teče slina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dady je mi to naprosto jasný...kdyby ti za chvilku od Ráci přišla otázka zdali vypnout znamená ON nebo OFF nediv se, technika a k tomu cizojazyčné složité věty jsou sakra kumšt Já vím, včera jsem ho odrovnal u druhé věty a to to nebylo nic složitýho.. jenom něco skrz golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 http://skoda-virt.cz/cz/fotogalerie/srazy-...sraz-na-orliku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Já vím, včera jsem ho odrovnal u druhé věty a to to nebylo nic složitýho.. jenom něco skrz golf. ty voe ten nám dá až zjistí že tady z něj děláme negramotnáho analfabeta...ještě bychom mohli přidat impotenta je to komplet Pitris: já myslel že nad babou nebo jídlem a ty čumíš na auta...jééééé když už, tak tady je kurva pořádná kára http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62677 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Taky jsem neodolal a klikl an ten odkaz, čekal jsem nevím co, ale starý škodárny fakt ne se ti líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dádo: nespamuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kdopak se nám tu objevil? ahoj Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.