Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jak je u vás..tady svítí slunce a je teplo..a to hlásili že bude lejt...tak nevím.,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tadí je pod mrakem, ale neprší a je teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Brej den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jéje a mám skaženej den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ahoj Ondro,jak je při patku? No je pátek takže dobře,sice mám docela fofry ale je pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jak je u vás..tady svítí slunce a je teplo..a to hlásili že bude lejt...tak nevím.,... Máro,je tady nádherně,sluníčko svítí,prdelky chodí z gymplu domů ..no prostě krásnej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 nekdo neco rikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Brej den ... Nazdar pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ahoj Jirko,čím dnes vytočíš pana vedoucího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 nekdo neco rikal jo, já....něco proti... .....188cm..115kg.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ahoj Jirko,čím dnes vytočíš pana vedoucího už se stalo..jen svou přítomností..a ty taky nepruď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 ale takhle bych to nebral...a třeba to ani nemá z těch plastik..prej srdce....ale to je jedno..je pryč...a já ho měl rád..... No a mamka mi říkala, že právě při plastice dostává největší zátěž srdce Každopádně je mi ho líto, taky mám rád jeho písničky, jako dítě jsem ho poslouchal, mám doma i nějaké kazety od něho. Je to škoda. Rozhodně je to pro mě větší rána jak nedávný Matuška.. asi tak ale teda v 50ti.. to si za to opravdu může sám no.. Máti mi říkala, že se diví, že se vůbec dožil tolika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 (editace) Zdar panové ( týká se pouze Ondry a Woodyho a Dády ) nechávám tomu volný průběh reknete mu ze počkam až se mi omluví, jinak s nim nemluvim Editováno: 26. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 aha, takže bereš úplatky...no já taky.... ..... A já zase nic já naopak mám platit.. no kde je spravedlnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jak je u vás..tady svítí slunce a je teplo..a to hlásili že bude lejt...tak nevím.,... Nápodobně... ale věřím tomu, že něco spadne, ale nemuselo by, když půjdu k doktorce. Kuci, proč když někdo chce pomoct, musí bydlet tak "daleko" ? Páč nevím jak to kamošce icq vysvětlit a myslím, že přes telefon to nebude o moc lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Zdar panové ( týká se pouze Ondry a Woodyho a Dády ) nechávám tomu volný průběh reknete mu ze počkam až se mi omluví, jinak s nim nemluvim No větší štěstí mě dneska nemohlo potkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Máro,je tady nádherně,sluníčko svítí,prdelky chodí z gymplu domů ..no prostě krásnej den Vy tam máte gympl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 A já zase nic já naopak mám platit.. no kde je spravedlnost? musíš se víc snažit...já třeba dneska dostal láhev Tullamor Dew..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ale tak kucí, nebuďte jak málí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Marku, já jakožto bývalý řeznik, tak mě zajímá těch tvojich 115 kg, to je živá váha? S kostí - nebo bez ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Hele von se dusoval ze uz sem nikdy neprijde, tak nevim co nam tu vydejchava vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Marku, já jakožto bývalý řeznik, tak mě zajímá těch tvojich 115 kg, to je živá váha? S kostí - nebo bez ? s....a mám těžkej a velkej mozek a pytlík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Hele von se dusoval ze uz sem nikdy neprijde, tak nevim co nam tu vydejchava vzduch TOTO NEBYLO NIKDY VYŘČENO ANI NAPSÁNO...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 s....a mám těžkej a velkej mozek a pytlík... sem nevěděl, že más stomii, tak to se s tebou bavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Kucíííííííí, sakra dejte si každej po panáku a hotovka mír a nebo se děte mlátit před hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.