Červen 26, 200916 r Autor jak je u vás..tady svítí slunce a je teplo..a to hlásili že bude lejt...tak nevím.,...
Červen 26, 200916 r Ahoj Ondro,jak je při patku? No je pátek takže dobře,sice mám docela fofry ale je pátek
Červen 26, 200916 r jak je u vás..tady svítí slunce a je teplo..a to hlásili že bude lejt...tak nevím.,... Máro,je tady nádherně,sluníčko svítí,prdelky chodí z gymplu domů ..no prostě krásnej den
Červen 26, 200916 r Autor Ahoj Jirko,čím dnes vytočíš pana vedoucího už se stalo..jen svou přítomností..a ty taky nepruď...
Červen 26, 200916 r ale takhle bych to nebral...a třeba to ani nemá z těch plastik..prej srdce....ale to je jedno..je pryč...a já ho měl rád..... No a mamka mi říkala, že právě při plastice dostává největší zátěž srdce Každopádně je mi ho líto, taky mám rád jeho písničky, jako dítě jsem ho poslouchal, mám doma i nějaké kazety od něho. Je to škoda. Rozhodně je to pro mě větší rána jak nedávný Matuška.. asi tak ale teda v 50ti.. to si za to opravdu může sám no.. Máti mi říkala, že se diví, že se vůbec dožil tolika
Červen 26, 200916 r Zdar panové ( týká se pouze Ondry a Woodyho a Dády ) nechávám tomu volný průběh reknete mu ze počkam až se mi omluví, jinak s nim nemluvim Upraveno Červen 26, 200916 r od Evers
Červen 26, 200916 r aha, takže bereš úplatky...no já taky.... ..... A já zase nic já naopak mám platit.. no kde je spravedlnost?
Červen 26, 200916 r jak je u vás..tady svítí slunce a je teplo..a to hlásili že bude lejt...tak nevím.,... Nápodobně... ale věřím tomu, že něco spadne, ale nemuselo by, když půjdu k doktorce. Kuci, proč když někdo chce pomoct, musí bydlet tak "daleko" ? Páč nevím jak to kamošce icq vysvětlit a myslím, že přes telefon to nebude o moc lepší
Červen 26, 200916 r Autor Zdar panové ( týká se pouze Ondry a Woodyho a Dády ) nechávám tomu volný průběh reknete mu ze počkam až se mi omluví, jinak s nim nemluvim No větší štěstí mě dneska nemohlo potkat...
Červen 26, 200916 r Máro,je tady nádherně,sluníčko svítí,prdelky chodí z gymplu domů ..no prostě krásnej den Vy tam máte gympl
Červen 26, 200916 r Autor A já zase nic já naopak mám platit.. no kde je spravedlnost? musíš se víc snažit...já třeba dneska dostal láhev Tullamor Dew.....
Červen 26, 200916 r Marku, já jakožto bývalý řeznik, tak mě zajímá těch tvojich 115 kg, to je živá váha? S kostí - nebo bez ?
Červen 26, 200916 r Hele von se dusoval ze uz sem nikdy neprijde, tak nevim co nam tu vydejchava vzduch
Červen 26, 200916 r Autor Marku, já jakožto bývalý řeznik, tak mě zajímá těch tvojich 115 kg, to je živá váha? S kostí - nebo bez ? s....a mám těžkej a velkej mozek a pytlík...
Červen 26, 200916 r Autor Hele von se dusoval ze uz sem nikdy neprijde, tak nevim co nam tu vydejchava vzduch TOTO NEBYLO NIKDY VYŘČENO ANI NAPSÁNO......
Červen 26, 200916 r s....a mám těžkej a velkej mozek a pytlík... sem nevěděl, že más stomii, tak to se s tebou bavim
Červen 26, 200916 r Kucíííííííí, sakra dejte si každej po panáku a hotovka mír a nebo se děte mlátit před hospodu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.