Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 sem nevěděl, že más stomii, tak to se s tebou bavim ALE JÁ S TEBOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Velkej mozek a malý pytlík si chtél napsat;) A tu lahvinku si dostal v KAUFLANDU za 4 kila ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No já myslim že i ten nákup nějak obešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Velkej mozek a malý pytlík si chtél napsat;) A tu lahvinku si dostal v KAUFLANDU za 4 kila ? no máš mylný představy o tom kolik to stojí, ale já jí stejně dostal.....tak tiše záviďte a šoupejte nohama pod stolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Si kvůli tobě nebudu přesedat ke stolu a raděj si zajdu do spížky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 to bylo na Míru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Já vím ale musel jsem se taky malinko chytnout.. Mě se totiž nechce nic ani nikam a nevím co kamoška cílí tím, že mi napsala, že dneska jede do Brna Ale musím k doktorce a ještě čekám telefonát od kamošky (jiné) = dáda v obležení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Kuwa..to je pařák venku!!! Jak je na SH kuci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 (editace) Tady je fajne zůstala elita? Zdrhli asi jen ti což měli špatné svědomí Editováno: 26. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Kuwa..to je pařák venku!!! Jak je na SH kuci? já bych řekl že stejně jako před tím, než OC odešel... jen to tu je víc o efkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Nevim jak u vas jo, ale tady to vypada na konec sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak vyběhni ven ať máme klid........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Vy tam máte gympl jj tady máš link http://www.gzastavka.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Nevim jak u vas jo, ale tady to vypada na konec sveta konec světa jsme tu měli včera dneska jen azuro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak vyběhni ven ať máme klid........ By se ti libilo vid ? Prdlajs !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak 15min hovor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 konec světa jsme tu měli včera dneska jen azuro Já už ale z dáli vidím šedivo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Pomohlo ji to po telefonu _?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 (editace) Evers: právěže moc ne sem jí to vysvětlil čistě teoreticky (myslím, že to moc nechápala ale odkejvala ). Na MACu toho totiž moc nejede no, se ji ani nešlo přihlásit do routeru -> strašnej shit ty jablka.. Teda aspon takovej pocit z toho mám, třebas je o něco chytřejší.. Ještě jí má volat nějakej chlapík, co to má na starosti Ale mě velmi děkovala edit: a nezapomněla popřát takový ty věci okolo Editováno: 26. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Když Ti to udělá radost tak jdu ven To je slovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 To je slovo.... Seš fakt sprosťááák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Mám dobrého učitele...víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Mám dobrého učitele...víš... Sem čekal kdy toho Dalajlamu prokecneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No nic jdu na skládku ( tak to proberte az tu nebudu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jÁ TAKY KONČÍM..JEDU DO SERVISU NA TU GARANČKU...ČUS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.