Červen 26, 200916 r Autor sem nevěděl, že más stomii, tak to se s tebou bavim ALE JÁ S TEBOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Červen 26, 200916 r Velkej mozek a malý pytlík si chtél napsat;) A tu lahvinku si dostal v KAUFLANDU za 4 kila ?
Červen 26, 200916 r Autor Velkej mozek a malý pytlík si chtél napsat;) A tu lahvinku si dostal v KAUFLANDU za 4 kila ? no máš mylný představy o tom kolik to stojí, ale já jí stejně dostal.....tak tiše záviďte a šoupejte nohama pod stolem
Červen 26, 200916 r Já vím ale musel jsem se taky malinko chytnout.. Mě se totiž nechce nic ani nikam a nevím co kamoška cílí tím, že mi napsala, že dneska jede do Brna Ale musím k doktorce a ještě čekám telefonát od kamošky (jiné) = dáda v obležení.
Červen 26, 200916 r Tady je fajne zůstala elita? Zdrhli asi jen ti což měli špatné svědomí Upraveno Červen 26, 200916 r od dadacek
Červen 26, 200916 r Autor Kuwa..to je pařák venku!!! Jak je na SH kuci? já bych řekl že stejně jako před tím, než OC odešel... jen to tu je víc o efkách...
Červen 26, 200916 r Nevim jak u vas jo, ale tady to vypada na konec sveta konec světa jsme tu měli včera dneska jen azuro
Červen 26, 200916 r Evers: právěže moc ne sem jí to vysvětlil čistě teoreticky (myslím, že to moc nechápala ale odkejvala ). Na MACu toho totiž moc nejede no, se ji ani nešlo přihlásit do routeru -> strašnej shit ty jablka.. Teda aspon takovej pocit z toho mám, třebas je o něco chytřejší.. Ještě jí má volat nějakej chlapík, co to má na starosti Ale mě velmi děkovala edit: a nezapomněla popřát takový ty věci okolo Upraveno Červen 26, 200916 r od dadacek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.