Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No nic jdu SI na skládku NĚCO VYBRAT K OBĚDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 ještě tu sem !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 JÍ VÍM...NEFOUKÁ U TÝ KLÍČOVÝ DÍRKY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Na oběd je brzo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Nic k jídlu tam nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 čau kluci, je tu někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 čau kluci, je tu někdo??? jen ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jak to, to všichni dostali vysvědčení a mazali domu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Vetsina vybouchla tak se uklidili pac tady by je maminky nasli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ja sem tady taky Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Já už na zadek dostal i od paní doktorky (skrz školu..!) Kucí nemáte známého co by prodával RS nárazník zadní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak já už jsem po o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 tak teď jste všichni přišli a já utíkám zase domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak já už jsem po o Já měl mikro O, jestli se tomu tak dá říkat.. Du ted asi plynue spořádávat jogurty, páč nic jiného v ledničce nejni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Pánové, musím vám říct, že jsem si asi na tejden sehnal "pečovatelku" co tu bude, když rodinka odlítne na dovo a než já pojedu do Čeladné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 no já měl dnes docela vydatnej oběd,ale co je pátek néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 A zítra máme na tenise takovou malou poloukončenou 6kg krkovice,křen s jabkama,zaziki,okurky atd. :palec2: k tomu pivko,vínko...no nádhernej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Pánové, musím vám říct, že jsem si asi na tejden sehnal "pečovatelku" co tu bude, když rodinka odlítne na dovo a než já pojedu do Čeladné Budeš tam mít nějakou nabíječku jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No u nas dneska na fotbalaku hraje Brutus ... tak si dam taky do tela .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Budeš tam mít nějakou nabíječku jo?? JJ od Prostějova tam jsem jako dítě dokonce i bydlel. A možná konečně popijém více té její slivovičky, což ji už dlouho slibuju, ale bud jsem byl autem, nebo neměl chut.. Ale dopředu se lituju, páč týden s ní to bude těžká zátěž, má to asi od přírody nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Přestante s těma sportama, já na golf nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Bacha na zada to je potom svinstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Záda? nemám problémy se zádama.. teda teďka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No abys nemel potom )) Hele no nic ... ja pofrcim ... prace zadna tak zas dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak pěknou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.