Červen 26, 200916 r Já už na zadek dostal i od paní doktorky (skrz školu..!) Kucí nemáte známého co by prodával RS nárazník zadní?
Červen 26, 200916 r Tak já už jsem po o Já měl mikro O, jestli se tomu tak dá říkat.. Du ted asi plynue spořádávat jogurty, páč nic jiného v ledničce nejni..
Červen 26, 200916 r Pánové, musím vám říct, že jsem si asi na tejden sehnal "pečovatelku" co tu bude, když rodinka odlítne na dovo a než já pojedu do Čeladné
Červen 26, 200916 r A zítra máme na tenise takovou malou poloukončenou 6kg krkovice,křen s jabkama,zaziki,okurky atd. :palec2: k tomu pivko,vínko...no nádhernej den
Červen 26, 200916 r Pánové, musím vám říct, že jsem si asi na tejden sehnal "pečovatelku" co tu bude, když rodinka odlítne na dovo a než já pojedu do Čeladné Budeš tam mít nějakou nabíječku jo??
Červen 26, 200916 r Budeš tam mít nějakou nabíječku jo?? JJ od Prostějova tam jsem jako dítě dokonce i bydlel. A možná konečně popijém více té její slivovičky, což ji už dlouho slibuju, ale bud jsem byl autem, nebo neměl chut.. Ale dopředu se lituju, páč týden s ní to bude těžká zátěž, má to asi od přírody nebo co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.