spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Bacha na zada to je potom svinstvo co záda,spíše to chce hodně flastru do zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 koukám že dnes tu chcípl pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 no jdu si udělat kafe,třeba někdo dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Pokud mi taky uděláš kafé, zdržím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ale už se mi louhuje čaj, takže si asi vystačím jen s tím čajem Spine: stále v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jj jesště jsem v práci,máme otevřeno do 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 hlavně ale ať je pře víkend pěkně,už mě to sere toto počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak 9 min a zavíračka, 10min režijní věci = za 20min fičíš dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak mi je ještě chvilku to počasí ukradený jelikož zatím budu marodit doma.. ale už si asi půjdu zahrát v příštím týdnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ty se máš,já ještě hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 zdarec hospodo...ja si dneska užívam volna a večer jedu do slanyho zahrat si hokejíček......už mi to schazelo,ikdyž sem pěkně zlenivěl a nevim nevim jak to udejcham .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Kucí, jak máte v práci net, tak je to pohodička nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 To by byla pohodička, ale já jsem v práci na netu přes mobil AHOJ RÁCO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jj bez netu by ty šichty byly pěkně dlouhý... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ajo takhle.. no tak přes ten mobil to není moc pohodlný si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tedka se chystám co vymyslet na večeřu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Není, ale furt lepši než 12 h čumět do blba. A navíc jsem tu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Nazdárek .... panečku ,,chvíli tu nejsem ,,jedna hospoda krachuje v druhé se nic neděje a všichni na OC ..., co to je.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Jero: díky, že ses mrkl tady to žije, ale jenom večer a nebo občasně přes den ted jsou klucí na cestě domů.. tam mají povinnosti () a pak až teprv forum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Co se týče OC, tak tam mě to netáhne, nejsem žádnej přeběhlík a to že tam "zbaběle" utekli všichni mí kamarádi mě mrzí Ale nenadělám nic, nechci ovšem být součástí "protestu". Zdá se mi to tady rozumné a to, že pár lidem ruplo.. a nebo nebyli spokojeni, prosím, jak to dopadlo mě tím pádem mrzí ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Koukam,ze jsem uplne mimo,vubec nevim co se deje...Dneska to tu asi pri patku zit nebude ,nevyrážíš někam do ulic? Semtam sem snad nakouknu ,ted' mam drobátko jiný povinosti,,nestíham nic..... Uvidime ,treba se vse vrati do starych koleji a hospudky budou mit narvano .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Já bych dneska jel jako klasicky na diskotéku.. Akorát jsem nemocnej a tak asi tento pátek a sobotu zůstanu doma pěkně pod peřinou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 nazdárek hošííí..jsem zde i když jen sem tam...zase hlídám malou..herečka je v práci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Zdar, bude mejdan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.