Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 neeee, jsem dnes chůva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tome čááááááááááááááu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Jo jo malá pujde spát a ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Marku však dáš malou spát a pak bude mejdan třebas ta whisky cos dostal (té nebude škoda ) kamoš mě zval na oslavu narozek.. 2 bečky, plno tvrdýho, vína a spol.. ale prd, jsem nemocnej a moc se mi tam jezdit nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 žádnej mejdan....ale whisku si možná jednu dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Marku však dáš malou spát a pak bude mejdan třebas ta whisky cos dostal (té nebude škoda ) kamoš mě zval na oslavu narozek.. 2 bečky, plno tvrdýho, vína a spol.. ale prd, jsem nemocnej a moc se mi tam jezdit nechce ty jo už marodíš nějak dlouho ne...copak..chřipka...prasečí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Prasečí chřipku bych bral ale nebudu si s tou myšlenkou zahrávat nebo ju budu beztak mít :/ No mám to od průdušek docela tragídie začít se dusit ve 2 ráno.. nic příjemnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 aha.....no a není lepší se udusit a je klid.........drsné..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No párkrát jsem už měl pocit, že se udusím, naštěstí jsem to vždycky nějak přestál a ukašlal to.. Ale nic příjemnýho když kašleš a zpátky se ti tlačí hlen = riziko udušení. Ale jsem snad už dost velkej na to, abych to "vytlačil" dál Doktorka mi napsala antibiotika a na noc cosi, co by to mělo sklidnovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 A kdyby to bylo tak jednoduché, tak se udusím hned .. Ale na to nějak zatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 to musí bej hnusný......hele mě pomáhá vykloktat slivovici....opravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 To bych skusil, jenže.. ze slivovice se mi dělá celkem špatně a hlavně já neumím moc kloktat takže bych se udusil spíš tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 no s tebou je to těžký...pak jedině šoustangin..ale taky kloktadlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Pitrys , jeden pro tebe Co dostane havíř po smrti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No nevím.Ale vartko bo idu na šichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Pitrys , jeden pro tebeCo dostane havíř po smrti? Tři dny volna a potom ide zas pod zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tuš to chje rod,že robim na povrchu. Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Pánové končím...malá nece nějak spát a zlobí...to bude noc...tak zítra.....WOODY už je po 21h.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Už jsem v posteli a čekám na ženu až se okoupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Dneska nikdo nemá noční? S tím havířem to bylo dobrý Tedka zrovna poslouchám pořad uctívající památku Jacksona.. musím říxt, že takový váli co pouštěj jsem ani nevěděl, že někdy vznikli je to hold legenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Dobré ráno ospalci, zase chrápete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Ani neeee, už sem tak hodku vzhůru, aspon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 já už sem taky vzhuru ale po to včerejšim sportovaní jsem pěkně namoženej a bolí mě celej člověk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 RAca: na co ses včera dal? Zvažuju, že asi odpo skočím na drive si odpálit pár míčků.. a trochu se protáhnout.. Na celou hru se ještě necítím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.