Červen 27, 200916 r no ja planuju k autu přimontovat prazdny sudy z práce at je z toho pěknej vor....no nevim nevim jak to dopadne ..ale fakt se začínam obavat že to dopadne na h..o
Červen 27, 200916 r to sme na tom celkem stejně...asi budem doma ne? a za ušetřeny prachy bude něco echt do auta :-)
Červen 27, 200916 r No, já i když pojedu tak si chci udělat radost se ženou, co ty na to? http://t-mobile.cz/Web/Business/Telefony/T...sic/Telefon/414
Červen 27, 200916 r no já se v tom moc nevyznam,ale pro mě hlavni kriterium u novyho tel.je operační system + int.gps což tenhle má takže asi dobrý,i to wi-fi se občas využije...jen nevym jak je velkej displej
Červen 27, 200916 r joo už to vidim.. já teda mam e66-ku ta ma 2,4 ale myslim že tohle bude taky dobrý....hlavně se mi hodí ta navigace co se tam dá dodat
Červen 27, 200916 r Evers: zdravím.. u mě proběhlo zase otestování nového hybridu X2 od TopFlitu no.. čekal jsem od otho víc a nebo spíš to neumím :smich:
Červen 27, 200916 r Dost o kravinach ... Musim se mentalne pripravit , zitra nalestit auto abych to mohl nafotit a konecne ten střep hodit sem
Červen 27, 200916 r Blbne mi myš! Nevíte čím to muže být? Chodí trhaně a mám vyměněny baterky.Co s tim?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.