raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 no ja planuju k autu přimontovat prazdny sudy z práce at je z toho pěknej vor....no nevim nevim jak to dopadne ..ale fakt se začínam obavat že to dopadne na h..o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Kdy vyrážíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 ve čtvrtek druhyho července..bych teda měl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Já v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 to sme na tom celkem stejně...asi budem doma ne? a za ušetřeny prachy bude něco echt do auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 No, já i když pojedu tak si chci udělat radost se ženou, co ty na to? http://t-mobile.cz/Web/Business/Telefony/T...sic/Telefon/414 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 no já se v tom moc nevyznam,ale pro mě hlavni kriterium u novyho tel.je operační system + int.gps což tenhle má takže asi dobrý,i to wi-fi se občas využije...jen nevym jak je velkej displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 2,2 palců, chcem si ho koupit oba , aby sme se nehádali, kdo má lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 joo už to vidim.. já teda mam e66-ku ta ma 2,4 ale myslim že tohle bude taky dobrý....hlavně se mi hodí ta navigace co se tam dá dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Já bych šel možná do lepšího mobilu, pokud seš na funkce jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak sem tu na skok , dneska probehlo strikani plastu.. dopadlo to nad ocekavani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Evers: zdravím.. u mě proběhlo zase otestování nového hybridu X2 od TopFlitu no.. čekal jsem od otho víc a nebo spíš to neumím :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 sem nejak uplne mimo misu o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 evers: golf a ne to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Dobrý večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Romčo ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Cau Romane Dado , ty vole vo golfu vim tolik co vo krasobrusleni .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Evers: no o krasobruslení taky něco vím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Dost o kravinach ... Musim se mentalne pripravit , zitra nalestit auto abych to mohl nafotit a konecne ten střep hodit sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Neleštit, bezpředmětný Nic kucí, balím se a jedu na Zámeček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak jo nelestim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak já mizím, hezký večer všem nevylučuji, že se k ránu ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak já jsem jdu a Vy jste pryč jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Tak ja tu sem romco ,akorat litam tak po celem foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Blbne mi myš! Nevíte čím to muže být? Chodí trhaně a mám vyměněny baterky.Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.