Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Ja s tim vzdycky prastim , zkus ty baterky prohodit ... obcas je tam blbej kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 já bych ji zahodil a koupil klasiku...tyhle blbosti na baterky ktery se musej měnit nebo dobíjet,problemy se sparovanim atd.....není nad obyč.tak daleko aby mě omezoval kabel stejně od pc nejsem :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Souhlas jako krava, jediny co tam porad delas je menis baterky !!! dneska delaj prodluzovaci kabely to je porad lepsi reseni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Souhlas jako krava, jediny co tam porad delas je menis baterky !!! dneska delaj prodluzovaci kabely to je porad lepsi reseni ) Asi ji vyhodim z okna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 tak,tak pride mi ze makaj akorat bezdr. klavesnice......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 nic du chrnet mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 nic du chrnet mejte se Dobrou noc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 brý ráno!!..tak všichni vstávat a makat :-) žádný ulejvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ahoj woodys! taky makáš??? ja tu sem dneska sám kolega včera trochu popil a hlasil mi že nevi zda vůbec dneska přijde...no snad bude klidek a nebude divočina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Prd makám, jsem doma . Malá nám udělala budíka . Oblíkáme se a jedem pro ty tydlifony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 a sakra to už dneska??? to ste asi pěkně natěšeny :-)))) no nevim nevim jestli si je po těch vykonech zasloužite :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Náhodou, my fungujem na 120 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 no jen aby...ted ještě ten foun lustruju a koukam se že sem se včera přehlíd ve wi-fi nevim kde sem viděl že ho má :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Wifi nevím co je a ani na co . Chcen telefon na telefonování, manželka ani nechtěla takovy drahý, že ji to je na prd . Ale já ji ukecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 aha..no tak nic :-))))...a nebyla by lepší N3110????? :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 No, já tomu moc nerozumím, tak jsem chtěl poradit , ale u té 6220 se mi líbí ten 5 mpixelovy foťák a display 16 mil barev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 jasny 5mego je dobry.... :palec2: otázka je jaky z toho budou fotky... hodně dobrý na recenze telefonu je tohle www.mobilmania.cz,všechno ohledně vyběru záleží co chceš aby uměl a kolik na to máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Mirku: to je dobrá volba.Každopádně jste udělali dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Koukam nikdo nikde, tak jdu na houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 tak dones smaženici ..... hmmmm tu už sem dlouho neměl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Budu se snazit ) ja mel uz minulej tejden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 hmmm tak to se mi zbyhaj sliny.....mě ted akorat dorazil do prace kolega a přines mi ještě teply steaky tak to taky není špatný,ale tu smaženici bych si fakt dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Jsou doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Brý ránko všem - Romčo, Eversi, raco, woody Tak sem domů dojel o půl patý ráno poker celkem solidní věc a dokonce jsem vyhrál 20 kč woody: styď se, že nevíš co to je wifi.. je všude kolem nás a dokonce mikrovlnka produkuje vlny na stejné frekvenci takže wifi má vlastně doma každej ani o tom neví A ať telefonky slouží taky si časem koupím možná něco lepšího ale zatím si nestěžuju.. Za chvilku se jede k babičce na oběd.. lepší než moje dílo, ale pochybovala o svých výtvorech, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.