Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja s tim vzdycky prastim :) , zkus ty baterky prohodit ... obcas je tam blbej kontakt

já bych ji zahodil a koupil klasiku...tyhle blbosti na baterky ktery se musej měnit nebo dobíjet,problemy se sparovanim atd.....není nad obyč.tak daleko aby mě omezoval kabel stejně od pc nejsem :-))))))

Souhlas jako krava, jediny co tam porad delas je menis baterky !!! dneska delaj prodluzovaci kabely to je porad lepsi reseni :))

Souhlas jako krava, jediny co tam porad delas je menis baterky !!! dneska delaj prodluzovaci kabely to je porad lepsi reseni :))

Asi ji vyhodim z okna!

tak,tak pride mi ze makaj akorat bezdr. klavesnice.........

nic du chrnet mejte se

nic du chrnet mejte se

Dobrou noc!

brý ráno!!..tak všichni vstávat a makat :-) žádný ulejvání

Bré ráno :)

ahoj woodys! taky makáš??? ja tu sem dneska sám kolega včera trochu popil a hlasil mi že nevi zda vůbec dneska přijde...no snad bude klidek a nebude divočina.

Prd makám, jsem doma :smich: . Malá nám udělala budíka :feve: .

Oblíkáme se a jedem pro ty tydlifony :palec2:

a sakra to už dneska??? to ste asi pěkně natěšeny :-)))) no nevim nevim jestli si je po těch vykonech zasloužite :-)

Náhodou, my fungujem na 120 % lol

no jen aby...ted ještě ten foun lustruju a koukam se že sem se včera přehlíd ve wi-fi nevim kde sem viděl že ho má :-(

Wifi nevím co je a ani na co :smich: . Chcen telefon na telefonování, manželka ani nechtěla takovy drahý, že ji to je na prd :feve: . Ale já ji ukecal ;)

aha..no tak nic :-))))...a nebyla by lepší N3110????? :-)))))

No, já tomu moc nerozumím, tak jsem chtěl poradit :feve: , ale u té 6220 se mi líbí ten 5 mpixelovy foťák a display 16 mil barev :palec2:

jasny 5mego je dobry.... :palec2: :palec2: otázka je jaky z toho budou fotky... hodně dobrý na recenze telefonu je tohle www.mobilmania.cz,všechno ohledně vyběru záleží co chceš aby uměl a kolik na to máš.

Mirku: to je dobrá volba.Každopádně jste udělali dobře. :palec2:

Koukam nikdo nikde, tak jdu na houby

tak dones smaženici ..... hmmmm tu už sem dlouho neměl !

Budu se snazit :)) ja mel uz minulej tejden...

hmmm tak to se mi zbyhaj sliny.....mě ted akorat dorazil do prace kolega a přines mi ještě teply steaky tak to taky není špatný,ale tu smaženici bych si fakt dal

Jsou doma :)

post-15711-1246183433_thumb.jpg

Brý ránko :) všem - Romčo, Eversi, raco, woody :) Tak sem domů dojel o půl patý ráno :smich: poker celkem solidní věc a dokonce jsem vyhrál 20 kč lol

woody: styď se, že nevíš co to je wifi.. je všude kolem nás ;) a dokonce mikrovlnka produkuje vlny na stejné frekvenci :smich: takže wifi má vlastně doma každej ani o tom neví :) A ať telefonky slouží ;) taky si časem koupím možná něco lepšího :) ale zatím si nestěžuju..

Za chvilku se jede k babičce na oběd.. lepší než moje dílo, ale pochybovala o svých výtvorech, tak uvidíme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.