Červen 27, 200916 r Ja s tim vzdycky prastim , zkus ty baterky prohodit ... obcas je tam blbej kontakt
Červen 27, 200916 r já bych ji zahodil a koupil klasiku...tyhle blbosti na baterky ktery se musej měnit nebo dobíjet,problemy se sparovanim atd.....není nad obyč.tak daleko aby mě omezoval kabel stejně od pc nejsem :-))))))
Červen 27, 200916 r Souhlas jako krava, jediny co tam porad delas je menis baterky !!! dneska delaj prodluzovaci kabely to je porad lepsi reseni )
Červen 27, 200916 r Souhlas jako krava, jediny co tam porad delas je menis baterky !!! dneska delaj prodluzovaci kabely to je porad lepsi reseni ) Asi ji vyhodim z okna!
Červen 28, 200916 r ahoj woodys! taky makáš??? ja tu sem dneska sám kolega včera trochu popil a hlasil mi že nevi zda vůbec dneska přijde...no snad bude klidek a nebude divočina.
Červen 28, 200916 r Prd makám, jsem doma . Malá nám udělala budíka . Oblíkáme se a jedem pro ty tydlifony
Červen 28, 200916 r a sakra to už dneska??? to ste asi pěkně natěšeny :-)))) no nevim nevim jestli si je po těch vykonech zasloužite :-)
Červen 28, 200916 r no jen aby...ted ještě ten foun lustruju a koukam se že sem se včera přehlíd ve wi-fi nevim kde sem viděl že ho má :-(
Červen 28, 200916 r Wifi nevím co je a ani na co . Chcen telefon na telefonování, manželka ani nechtěla takovy drahý, že ji to je na prd . Ale já ji ukecal
Červen 28, 200916 r No, já tomu moc nerozumím, tak jsem chtěl poradit , ale u té 6220 se mi líbí ten 5 mpixelovy foťák a display 16 mil barev
Červen 28, 200916 r jasny 5mego je dobry.... :palec2: otázka je jaky z toho budou fotky... hodně dobrý na recenze telefonu je tohle www.mobilmania.cz,všechno ohledně vyběru záleží co chceš aby uměl a kolik na to máš.
Červen 28, 200916 r hmmm tak to se mi zbyhaj sliny.....mě ted akorat dorazil do prace kolega a přines mi ještě teply steaky tak to taky není špatný,ale tu smaženici bych si fakt dal
Červen 28, 200916 r Brý ránko všem - Romčo, Eversi, raco, woody Tak sem domů dojel o půl patý ráno poker celkem solidní věc a dokonce jsem vyhrál 20 kč woody: styď se, že nevíš co to je wifi.. je všude kolem nás a dokonce mikrovlnka produkuje vlny na stejné frekvenci takže wifi má vlastně doma každej ani o tom neví A ať telefonky slouží taky si časem koupím možná něco lepšího ale zatím si nestěžuju.. Za chvilku se jede k babičce na oběd.. lepší než moje dílo, ale pochybovala o svých výtvorech, tak uvidíme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.