raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 fuuuj to je to woody vošklivy.. :D :D .... neene gratulace a at slouží a žadny kraviny nejdřív manual a hezky si to pročíst :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Gratuluju Woody, mel jsem ji taky... splnila vse co sem potreboval vcetne navigace. Du na ty houby tak cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Brý ránko všem - Romčo, Eversi, raco, woody ahoj.... ..... on si znas woody s tou wifi dělal určitě legraci že woodáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Heheh, zase jsem měl poslední příspěvekj na stránce, kucí mě to štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 zaleží kolik máš nastavino příspěvku na stranku ja mam max a sem ted tak v polovině jinak celkoej počet stran mam ted 329 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Gratuluju Woody, mel jsem ji taky... splnila vse co sem potreboval vcetne navigace. Du na ty houby tak cus měj se a bez plnyho košiku se nevracej!!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ahaaa, ty já mám tuším 25 nebo 50 na stránku, nejsu si jistej tak si to asi změním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ja přesně nevim kolik ani si už nepamatuju přesně kde se to nastavovalo .....já si dával pravě na max protože mě vadilo listovani ted se sice zase musí víc rolovat,ale to snesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Mám tam 40 na stránku, víc nejde předtím jsem měl nastaveno výchozí nastavení fora (25). Uvidíme, kdy si zvyknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 jj ted sem taky koukal že 40 je max. já to takhle mam cca od začátku co sem tady a nějak mě to neomezuje......jak sem řikal spíš mě vadilo to listovaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Uvidíme, čas ukáže, ale ted to tu není tak žhavé, tak se to dá Já se loučím, za chvilku jedu na ten oběd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ok tak dobrou chut!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Díky díky, ale dokud to nemám na stole tak budu hlady.. čeká se na tetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 koukam že míra se jen pochlubil s founem a šel ho hned zkoušet to je syčák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Jsem zde po nějakém čase....snad jste mě moc nepomlouvali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ČAU Marku Ty woe, konečně jsem si zprovoznil net na mobilu, byla to fuška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 hmmm to věřím .... a neposíla operator tzv.konfiguracní sms??? že by to bylo uplně bez problemů??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 3 x jenže já to vždy uložil a nevěděl kam . Volal jsem i na operátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 a sakra ... já myslel žes to nastavoval ručně....ještě štěstí že paní racíčková má dneska volno.......ještě by narazila na takovyho darebu jako ty a něco moc hezkyho se dozvěděla :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ČAU Marku Ty woe, konečně jsem si zprovoznil net na mobilu, byla to fuška NO JO JSI UŽ NA TO STAREJ POSLAL JSEM TI MEJLA...TAK SE PODÍVEJ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 3 x JAKO MAREK BEZ VYNDÁNÍ..jenže já to asi odmarodím . Volal jsem i Markovi jak se pak léčí a on mi poradil nějakou mast na puchýře... díky míro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 díky míro Já děkuji za mast, ale já ji nepotřebuji, na mám manželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 tAK PROČ JSI SI TU MAST NECHAL POSLAT EXPRES..MESSENGEREM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Potřebuji namazat ložisko levého kola je hodně namáhané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 aha....ale to jen krátkodobé...pamatuj na to...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.