Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 měj se a bez plnyho košiku se nevracej!!!... No tak ouroda nic moc - ale tak neco se našlo .)) tady pár těch menších kousků to bude bašta hoši .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) týýý woe.....hmmm..si mě nas..l hned jak bude chvile skočim u nás do lesa na plantaž zbírat to by bylo abych něco taky nenašel :-) Editováno: 28. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Jako v prijemnym smrkacku nic... ale ve vysoky trave tam to litalo , akorat covece babky zklamaly tech bylo opravdu nicotně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 babky se zbyraj jako nouzovka :-))) ale pěknej ulovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 nouzovka .) vetsinou tahame jen baby .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 no ja psal nouzovka ale je fakt když já jdu do lesa tak beru všechno abych aspon něco přines :-))) patřím do skupiny lidí co houby neviděj klidně ji dvakrat překročej a prd....už se mi i smaly že prej když budou chodit za mnou tak toho najdou víc než já :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 co si poridit optiku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ty woe, Jirko, to je paráda závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 co si poridit optiku ?? obavam se že to by moc nepomohlo......já spíš když jdu na houby tak to beru že jdu na prochazku do lesa nadejchat ten zdravej ozooon ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Co závidíš woody ?? Houby ?? Vydej se do lesa je jich tam dost. Mas hotovej znak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Znak hotovy nemám, nestihám. Na houby až příští tyden, jedem do Jeseniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 tak jede míro??? máš nějaky aktualnější info jak to tam dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ja uz nechci les videt tak 14 dni .. Snad to klapne v jesenikach ) no nic panove jdu natahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 no nic panove jdu natahnout no toto???? ...to se nestydíš v takovyto čas si jít lehnout????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 tak jede míro??? máš nějaky aktualnější info jak to tam dopadlo? Ne, uvidíme jak tam dopadnem, ale já si myslím, že v poho, Hotel není v dolině, je tak ve 3/4 kopce. Tam by teoreticky nic němělo být Ale každopádně jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 no toto???? ...to se nestydíš v takovyto čas si jít lehnout????? A jak víš co bude natahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 tak držím pěsti!! at to dobře dopadne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 A jak víš co bude natahovat no vidiš.. .. to mě nenapadlo holt ja sem zvyklej z domova nic na sebe nenatahovat...jdu na to tak jak sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 tak držím pěsti!! at to dobře dopadne! Dobře to dopadlo , blbci mi melo bejt jasny kam ta debata povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Nechápu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Poptej se doma, urco ti to vysvetlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 No tak ta jedna či dvě houby super ale co ostaní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Poptej se doma, urco ti to vysvetlej Nechápu Myslíš to co psal Ráca : tak držím pěsti!! at to dobře dopadne! To nebylo na tebe, ale na mně . Včera jsem se bavil s Rácou, že jedem na dovču do zatopené oblasti, kak mi drří pěsti atˇnám to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Hele Míro, ty mobily jsi koupil stajný dva proč? Kdyby se Ti jedem vybil? Nebo jsi ho ztratil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ty tajtrlíku neser mě jedën pro mně a jeden pro ženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.