Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

týýý woe.....hmmm..si mě nas..l hned jak bude chvile skočim u nás do lesa na plantaž zbírat to by bylo abych něco taky nenašel :-)

Editováno: , autor: raca
Vloženo

no ja psal nouzovka ale je fakt když já jdu do lesa tak beru všechno abych aspon něco přines :-))) patřím do skupiny lidí co houby neviděj klidně ji dvakrat překročej a prd....už se mi i smaly že prej když budou chodit za mnou tak toho najdou víc než já :-)))))

Vloženo
co si poridit optiku ?? :):kol-140:

obavam se že to by moc nepomohlo......já spíš když jdu na houby tak to beru že jdu na prochazku do lesa nadejchat ten zdravej ozooon ..... :smich::smich:

Vloženo
tak jede míro??? máš nějaky aktualnější info jak to tam dopadlo?

Ne, uvidíme jak tam dopadnem, ale já si myslím, že v poho, Hotel není v dolině, je tak ve 3/4 kopce. Tam by teoreticky nic němělo být :feve:

Ale každopádně jedem :palec2:

Vloženo
Poptej se doma, urco ti to vysvetlej :)

Nechápu :feve:

Myslíš to co psal Ráca : tak držím pěsti!! at to dobře dopadne!

To nebylo na tebe, ale na mně lol . Včera jsem se bavil s Rácou, že jedem na dovču do zatopené oblasti, kak mi drří pěsti atˇnám to vyjde :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...