Červen 28, 200916 r Autor aha tak ten pro herečku teda už chápu, ale ten pro tebe? vždyť s tím nebude umět zarábať ---jo už vím...machrovat budeš...tak to joooo....hlavně v práci co.....
Červen 28, 200916 r Autor no tak to jsi si měl nechat ten starej.....prudil jsi tady dost často i s tím starým střepem....ach jo...a teď to teprve bude peklo...
Červen 28, 200916 r Autor a už ho umíš alespoň zapnout? ....když nebudeš vědět, řekni prckovi..ta to zvládne i bez návodu
Červen 28, 200916 r Já mám prcka/ve skutečnosti obr/ na něco jiného než zapínáni mobilu, to tak můžeš dělat tou tvou špejlí
Červen 28, 200916 r Autor Já nemyslel Tvoje nářadíčko..jako z Merkuru ..ale Tvojí dcerku...víš....ale to nevadí...musíš asi začít brát léky...a nikdy nevynechej!!!!!!!
Červen 28, 200916 r přesně, nešahat na to autogenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pana vedoucí, vy vite co je autogen?
Červen 28, 200916 r Kup si čistič na kůži a bude to vždy jako nové...já takhle čistím šéfovi A8..cca 3x ročně a kůže jako nové... Marku, ty tvoje příspěvky nemají chybu
Červen 28, 200916 r Autor Já vím, ty jsi jednička, nemám na tebe .......asi zítra budu přemýšlet, jak se polepšit....
Červen 28, 200916 r Autor přesně, nešahat na to autogenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pana vedoucí, vy vite co je autogen? ale sorry, ale jen debil navařuje matku na kolo-elektron autogenem......to muší uznat i Ty jako analfabet....hlídač vody
Červen 28, 200916 r Já vím, ty jsi jednička, nemám na tebe .......asi zítra budu přemýšlet, jak se polepšit.... Ale Marku, zas to nepřeháněj
Červen 28, 200916 r ale sorry, ale jen debil navařuje matku na kolo-elektron autogenem......to muší uznat i Ty jako analfabet....hlídač vody No, já jsem denně vizuálně v kontaktu s autogenem, ale nedělám s ním
Červen 28, 200916 r Autor No, já jsem denně vizuálně v kontaktu s autogenem, ale nedělám s ním Ty jsi asi "jen" viděl dost věcí, ale v ruce jsi měl jen to svoje mini nádobíčko co
Červen 28, 200916 r Brý chlapi Evers: pěknej úlovek ale houby zrovna nemusím Obídek byl pohodička, pak jsem se natáhl a ted už se mi zase nějak nechce spát
Červen 28, 200916 r Brý chlapi Evers: pěknej úlovek ale houby zrovna nemusím Obídek byl pohodička, pak jsem se natáhl a ted už se mi zase nějak nechce spát Ty woe, ty jenom spíš, vaříš a jíš
Červen 28, 200916 r Ty woe, ty jenom spíš, vaříš a jíš Jo to sedí Chcete mě? lol PS: mám v plánu si ještě občas mezi tím skočit na golf..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.