Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 aha tak ten pro herečku teda už chápu, ale ten pro tebe? vždyť s tím nebude umět zarábať ---jo už vím...machrovat budeš...tak to joooo....hlavně v práci co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Vždyt to dělám kvůli vám, abych byl furt s váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 no tak to jsi si měl nechat ten starej.....prudil jsi tady dost často i s tím starým střepem....ach jo...a teď to teprve bude peklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 To si piš kamaráde, ten mobil to je pila a tebe já si pohlídám ve dne v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 a už ho umíš alespoň zapnout? ....když nebudeš vědět, řekni prckovi..ta to zvládne i bez návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Já mám prcka/ve skutečnosti obr/ na něco jiného než zapínáni mobilu, to tak můžeš dělat tou tvou špejlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Já nemyslel Tvoje nářadíčko..jako z Merkuru ..ale Tvojí dcerku...víš....ale to nevadí...musíš asi začít brát léky...a nikdy nevynechej!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 přesně, nešahat na to autogenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pana vedoucí, vy vite co je autogen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Kup si čistič na kůži a bude to vždy jako nové...já takhle čistím šéfovi A8..cca 3x ročně a kůže jako nové... Marku, ty tvoje příspěvky nemají chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Já vím, ty jsi jednička, nemám na tebe .......asi zítra budu přemýšlet, jak se polepšit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 přesně, nešahat na to autogenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pana vedoucí, vy vite co je autogen? ale sorry, ale jen debil navařuje matku na kolo-elektron autogenem......to muší uznat i Ty jako analfabet....hlídač vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Já vím, ty jsi jednička, nemám na tebe .......asi zítra budu přemýšlet, jak se polepšit.... Ale Marku, zas to nepřeháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 ale sorry, ale jen debil navařuje matku na kolo-elektron autogenem......to muší uznat i Ty jako analfabet....hlídač vody No, já jsem denně vizuálně v kontaktu s autogenem, ale nedělám s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) Hele Míro .....NEZLOB MĚ..... Editováno: 28. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 No, já jsem denně vizuálně v kontaktu s autogenem, ale nedělám s ním Ty jsi asi "jen" viděl dost věcí, ale v ruce jsi měl jen to svoje mini nádobíčko co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Brý chlapi Evers: pěknej úlovek ale houby zrovna nemusím Obídek byl pohodička, pak jsem se natáhl a ted už se mi zase nějak nechce spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Jáhochu, já mám hafo vercajku, ale v práci s ním dělat nemusím, teda zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Brý chlapi Evers: pěknej úlovek ale houby zrovna nemusím Obídek byl pohodička, pak jsem se natáhl a ted už se mi zase nějak nechce spát Ty woe, ty jenom spíš, vaříš a jíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ty woe, ty jenom spíš, vaříš a jíš Jo to sedí Chcete mě? lol PS: mám v plánu si ještě občas mezi tím skočit na golf.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 MÍRO..HOTOVO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Taky tě mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Co na něj říkáte http://www.novinky.cz/domaci/172368-topola...zadne-dane.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 JE TO DEBIL UŽ JSEM TO TAKY ČETL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Jdu čučet na telku, tak ahoj, možná se ještě ukážu Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 sice jdeš dřív než obvykle, ale čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.