Červen 29, 200916 r woe.....to si nechte do soukromíčka vašeho, ale tady ta baba v avataru... mám v plánu new avatar tak za chvíli sleduj Máro
Červen 29, 200916 r ahoj ženet..co to bylo..nějaký péčko co jasan Marečku..co jiného by Ondra posílal než nějaký prasárničky
Červen 29, 200916 r tyyýýý joo ted koukam co je tady chameleonů...ktery kopou za obě strany .-)))) no hnus velebnosti,lízt k pochcávkám..tfuj.... :D ..
Červen 29, 200916 r Autor asi myslíš mě i žanet co.....ale kdyby jsi tam nekouknul asi by jsi to nevěděl
Červen 29, 200916 r Zdar bando, jsem zpět z vyletu Máte radost, že jsem tu /odpovídat můžou jen ti co napíší ano /
Červen 29, 200916 r tak nějak.....politickej přehled musí bejt...... sem zvědavej na budoucnost toho new fora....tím neřikam že jim nepřeju jen se neučastně bavim a sem zvědavej jak se chytne..zatim se lidi celkem registruju a i příspěvku dost ikdyž je skoro všechno v hospodě
Červen 29, 200916 r Autor Zdar bando, jsem zpět z vyletu Máte radost, že jsem tu /odpovídat můžou jen ti co napíší ano / COPAK BYL JSI REKLAMOVAT TEN TVŮJ NOVEJ MOBIL
Červen 29, 200916 r COPAK BYL JSI REKLAMOVAT TEN TVŮJ NOVEJ MOBIL má moc čudliku a dlouhej manual..... Upraveno Červen 29, 200916 r od raca
Červen 29, 200916 r COPAK BYL JSI REKLAMOVAT TEN TVŮJ NOVEJ MOBIL Ne byl jsem s malou ve školce, na sociálce, s mamkou ve špitále a na benzín . A jinač mobil je bomba, včera jsem fotil v noci bez světla a fotka jak ve dne, jsem normálně nechápal
Červen 29, 200916 r Čau Jirko První foto z mobilu, za jízdy a přes sklo. Toto jsem potkal dneska ráno
Červen 29, 200916 r Autor Ne byl jsem s malou ve školce, na sociálce, s mamkou ve špitále a na benzín .A jinač mobil je bomba, včera jsem fotil v noci bez světla a fotka jak ve dne, jsem normálně nechápal jen si to pochval....
Červen 29, 200916 r Autor Čau Jirko První foto z mobilu, za jízdy a přes sklo. Toto jsem potkal dneska ráno si prodal svýho "draka" aby jsi měl na ten mobil co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.