Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 á pan houbař...našel jednu a hned tu s ní včera machroval celej den Tady smrdi zavist ) Kdybys kouknul poradne tak byly DVE !!! - ja se chlubil jen velkejma.... a to abych vas navnadil ne si tu machroval ... Nemam to zapotrebi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 si prodal svýho "draka" aby jsi měl na ten mobil co Můj drak má menší oces, zkrácený na polovic , jsem to nemoh rozchodit, že má větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Racku ... vcera probehla omacka s houbickama ... a planuju bramborajdu asi dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tady smrdi zavist ) Kdybys kouknul poradne tak byly DVE !!! - ja se chlubil jen velkejma.... a to abych vas navnadil ne si tu machroval ... Nemam to zapotrebi tak dvě..sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Ty dva kusy stacili na vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 kdy jsi je našel...u Temelína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 už slintám......sem s ním tak je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 zdravíím..Ondro,tak to dývko mi přišlo,díky moc ještě jednou tak to je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Kucí já normálně furt neusl do 7mi ráno jsem hrál poker na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 kdy jsi je našel...u Temelína? Proč myslíš, že chodim na houby k vám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 mám v plánu new avatar tak za chvíli sleduj Máro To přehání ne? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 ahoj ženet..co to bylo..nějaký péčko co Máro,nic co bys nikde neviděl,jen šukání,hekání,lízání a stříkání :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tyyýýý joo ted koukam co je tady chameleonů...ktery kopou za obě strany .-)))) no hnus velebnosti,lízt k pochcávkám..tfuj.... :D .. souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Pěěěknýýý Ondroo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Kucí, co říkáte na kombinaci interiéru černé sedačky, světlé tapecy..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Máro,nic co bys nikde neviděl,jen šukání,hekání,lízání a stříkání ten avatar je super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 souhlasím a na kolika forech jsi regnutej ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Kucí, co říkáte na kombinaci interiéru černé sedačky, světlé tapecy..? kombinace dobrá jen ta údržba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Pěěěknýýý Ondroo nazdar....joo jsem rád že se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Proč myslíš, že chodim na houby k vám ? já su zo západu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak je tam Tak kamrádi, ta je má jak ta moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Kucí já normálně furt neusl do 7mi ráno jsem hrál poker na netu to se dá léčit.....jen ty léky brát pravidelně a nezapomínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak kamrádi, ta je má jak ta moje brepto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 ten avatar je super.. díky,jsem rád že se líbí...ještě jsem měl jeden v záloze,ale byl hodně vostrej :smich: něco na způsob HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 já su zo západu To je fuk At vam to tam křápne tak budeš všude zdejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.