Červen 29, 200916 r á pan houbař...našel jednu a hned tu s ní včera machroval celej den Tady smrdi zavist ) Kdybys kouknul poradne tak byly DVE !!! - ja se chlubil jen velkejma.... a to abych vas navnadil ne si tu machroval ... Nemam to zapotrebi
Červen 29, 200916 r si prodal svýho "draka" aby jsi měl na ten mobil co Můj drak má menší oces, zkrácený na polovic , jsem to nemoh rozchodit, že má větší
Červen 29, 200916 r Racku ... vcera probehla omacka s houbickama ... a planuju bramborajdu asi dneska
Červen 29, 200916 r Autor Tady smrdi zavist ) Kdybys kouknul poradne tak byly DVE !!! - ja se chlubil jen velkejma.... a to abych vas navnadil ne si tu machroval ... Nemam to zapotrebi tak dvě..sorry...
Červen 29, 200916 r ahoj ženet..co to bylo..nějaký péčko co Máro,nic co bys nikde neviděl,jen šukání,hekání,lízání a stříkání :smich:
Červen 29, 200916 r tyyýýý joo ted koukam co je tady chameleonů...ktery kopou za obě strany .-)))) no hnus velebnosti,lízt k pochcávkám..tfuj.... :D .. souhlasím
Červen 29, 200916 r Autor Máro,nic co bys nikde neviděl,jen šukání,hekání,lízání a stříkání ten avatar je super..
Červen 29, 200916 r Autor Kucí, co říkáte na kombinaci interiéru černé sedačky, světlé tapecy..? kombinace dobrá jen ta údržba...
Červen 29, 200916 r Autor Kucí já normálně furt neusl do 7mi ráno jsem hrál poker na netu to se dá léčit.....jen ty léky brát pravidelně a nezapomínat
Červen 29, 200916 r ten avatar je super.. díky,jsem rád že se líbí...ještě jsem měl jeden v záloze,ale byl hodně vostrej :smich: něco na způsob HTP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.