Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 hoď i ten...porovnáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak sem po-o byla nějaka no name polívka a kolinka s uho....když se na to nedívá a nečuchá tak se to dalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak sem po-o byla nějaka no name polívka a kolinka s uho....když se na to nedívá a nečuchá tak se to dalo :-) ty joo,se máš,já od rána ještě nic nejedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 no nevim jestli se mam ....čekam na vysledek co mi to veřejny stravovaní dneska uklohnilo..nějak se to šefkuchaři nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 díky,jsem rád že se líbí...ještě jsem měl jeden v záloze,ale byl hodně vostrej :smich: něco na způsob HTP To jako měla 3 kozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Racku ... vcera probehla omacka s houbickama ... a planuju bramborajdu asi dneska tak omáčku bych si dal taky.......kuava já mám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 To jako měla 3 kozy ee,spíš se jednalo o 3 válce :smich: ...nooo asi to sem teda hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 a na kolika forech jsi regnutej ty.... TAdy a pokud mám spočítat všecky fora všeobecně, tak jich je do 5ks co já vím. Každopádně asi před 5dny jsem ze dozvěděl, že mi tam nějaká "dobrá" duše vytvořila uživatele dadacek s koupijí tohoto profilu celkem ostrý.. Akorát nevím esli mě to má štvát nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 kombinace dobrá jen ta údržba... To mi raděj ani nepovídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 to se dá léčit.....jen ty léky brát pravidelně a nezapomínat Fáááááááááááááááákt? já ale beru prášky co mám celkem pravidelně a už je mi aji celkem líp (ale furt vykašlávám ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 ty joo,se máš,já od rána ještě nic nejedl Já si dal na snídani salát, páč jogurty bych neměl.. Celkem v poho snídaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 No na me uz to leze.... taky bych neco sezral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 máš přeci houby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Sem v praci mam kulovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Pánové,docela drsný video co udělá trolej nad vlakem,tak mrkněte i se zvukem je to síla http://uloz.to/2031222/0000.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 hoď i ten...porovnáme tak jo,ale na tvou zodpovědnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 chachá....a budeš hladovej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak jo,ale na tvou zodpovědnost jasně beru to na sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jasně beru to na sebe.. už to hledámno abys nelitoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak nevím jak u vás,ale tady od rána bylo krásně...no a teď chcanec jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) jasně beru to na sebe.. Tak tedy na Markovu zodpovědnost sem dávám motor HTP :smich: Editováno: 29. Červen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Nooo fuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Nooo fuj... no já vím že každej by chtěl být uprostřed :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 no sorry ale tohle neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.