Červen 29, 200916 r tak sem po-o byla nějaka no name polívka a kolinka s uho....když se na to nedívá a nečuchá tak se to dalo :-)
Červen 29, 200916 r tak sem po-o byla nějaka no name polívka a kolinka s uho....když se na to nedívá a nečuchá tak se to dalo :-) ty joo,se máš,já od rána ještě nic nejedl
Červen 29, 200916 r no nevim jestli se mam ....čekam na vysledek co mi to veřejny stravovaní dneska uklohnilo..nějak se to šefkuchaři nepovedlo
Červen 29, 200916 r díky,jsem rád že se líbí...ještě jsem měl jeden v záloze,ale byl hodně vostrej :smich: něco na způsob HTP To jako měla 3 kozy
Červen 29, 200916 r Racku ... vcera probehla omacka s houbickama ... a planuju bramborajdu asi dneska tak omáčku bych si dal taky.......kuava já mám hlad
Červen 29, 200916 r To jako měla 3 kozy ee,spíš se jednalo o 3 válce :smich: ...nooo asi to sem teda hodím
Červen 29, 200916 r a na kolika forech jsi regnutej ty.... TAdy a pokud mám spočítat všecky fora všeobecně, tak jich je do 5ks co já vím. Každopádně asi před 5dny jsem ze dozvěděl, že mi tam nějaká "dobrá" duše vytvořila uživatele dadacek s koupijí tohoto profilu celkem ostrý.. Akorát nevím esli mě to má štvát nebo ne..
Červen 29, 200916 r to se dá léčit.....jen ty léky brát pravidelně a nezapomínat Fáááááááááááááááákt? já ale beru prášky co mám celkem pravidelně a už je mi aji celkem líp (ale furt vykašlávám )
Červen 29, 200916 r ty joo,se máš,já od rána ještě nic nejedl Já si dal na snídani salát, páč jogurty bych neměl.. Celkem v poho snídaně
Červen 29, 200916 r Pánové,docela drsný video co udělá trolej nad vlakem,tak mrkněte i se zvukem je to síla http://uloz.to/2031222/0000.wmv
Červen 29, 200916 r jasně beru to na sebe.. Tak tedy na Markovu zodpovědnost sem dávám motor HTP :smich: Upraveno Červen 29, 200916 r od spineshank
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.