Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Sou to pičusovéé... nebejt to domovskej servis ( nejlevnější práci tam mám ) tak se na ně vyseru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak vstřik byl na záruku..musej nějak vydělat že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tj ... ale tak auto tam misto od rana do vecera stalo 4 dny, tak jsem to mohl dostat jako darek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 a bývá zvykem ho dostat umyté..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Hovno hovno zlata rybko ani to nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Jsou to proste diletanti... priste se na ne akorat tak vy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 je to jak gde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 To máš pravdu, a taky záleží na tom jaky technik tě zrovna přijme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 No nic pánové, já se vzdálim a vydám se dom. Mějte se pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tam co jezdím jsou v pohodě všichni tři technici....a servisáka mám "svýho".......takže pohoda...i když to mám cca 60km, ale já to za to chování obětuju..kafe-čaj-mattoni..je samozřejmostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 JÁ jsem zatím nespozoroval rozdíl dle přijmacího technika.. aže sme těch servisů už objeli Kucí, sem nadláblej, s právníkem jsem se dohodl, že mám podat odovolání a venku stráááááááááááášně moooooooc prší a prší a pak ještě jednou a dejte si to 20x dokola a nebude to stejně stačit aspon se možná lehce samo umeje auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak já se chci taky dostat domů,sem tu a teď přišel takovej chcanec se mi v tomto vůbec nechce jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 u nás celej den pod mrakem..šílený dusno, ale bez deště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tady taky bylo a furt je dusno,ale teď už druhej chcanec a to zrovny když mám jít domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak nechoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jako bejt pořád v práci myslíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jasně..jako já...i když tam nejsem osobně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Ťuk ťuk..je tu někdo?.....přeci zase nechcete abych místo hospody šel zase souložit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Já jsem tady Marku, podívej se na moje téma mám ten červený znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) Jdu na to.. EDIT: Za mě červenej....chrom se tam už moc nehodil..... Editováno: 29. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak jsem tady, manželka mi zabavila na chvíli net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Pane vedoucí, koukals? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Všichni chrápete nebo copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Dobré ránko všem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Dobré ráno,všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.