Červen 29, 200916 r Sou to pičusovéé... nebejt to domovskej servis ( nejlevnější práci tam mám ) tak se na ně vyseru.
Červen 29, 200916 r tj ... ale tak auto tam misto od rana do vecera stalo 4 dny, tak jsem to mohl dostat jako darek
Červen 29, 200916 r Autor Tam co jezdím jsou v pohodě všichni tři technici....a servisáka mám "svýho".......takže pohoda...i když to mám cca 60km, ale já to za to chování obětuju..kafe-čaj-mattoni..je samozřejmostí...
Červen 29, 200916 r JÁ jsem zatím nespozoroval rozdíl dle přijmacího technika.. aže sme těch servisů už objeli Kucí, sem nadláblej, s právníkem jsem se dohodl, že mám podat odovolání a venku stráááááááááááášně moooooooc prší a prší a pak ještě jednou a dejte si to 20x dokola a nebude to stejně stačit aspon se možná lehce samo umeje auto..
Červen 29, 200916 r Tak já se chci taky dostat domů,sem tu a teď přišel takovej chcanec se mi v tomto vůbec nechce jet.
Červen 29, 200916 r Tady taky bylo a furt je dusno,ale teď už druhej chcanec a to zrovny když mám jít domů
Červen 29, 200916 r Autor Ťuk ťuk..je tu někdo?.....přeci zase nechcete abych místo hospody šel zase souložit...
Červen 29, 200916 r Autor Jdu na to.. EDIT: Za mě červenej....chrom se tam už moc nehodil..... Upraveno Červen 29, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.